Arama sonuçları: *

• Users: Murad46
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Murad46

Bluetooth kulaklığın mikrofonunu PC'de Nasıl Kullanılır ?

merhaba arkadaşlar, Anker Soundcore Space One adında kulak üstü bir kulaklığım var. PC'ye Bluetooth ile bağlıyorum ve kulaklık olarak sorunsuz kullanabiliyorum. Ancak kulaklığın dahili mikrofonunu PC'de bir türlü kullanamıyorum. Bu mikrofonu aktif hale getirmek için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı...
  2. Murad46

9000 TL Huawei MatePad 11.5 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 9000 TL civarında bir bütçem var, maksimum 11.000 TL'ye kadar çıkabilirim. Gözümde şu an Huawei MatePad 11.5 (2023) modeli var. Özellikle 8 GB RAM'li versiyonu ilgimi çekiyor. Ancak sizce bu fiyat aralığında bu cihaz alınır mı? Mantıklı bir tercih olur mu? Samsung...
  3. Murad46

Yardım 9.000 TL'ye kadar tablet tavsiyesi

9.000 TL bütçeyle ders ve günlük kullanım (PDF, video, not alma, tarayıcı vs.) İçin tablet arıyorum. Fiyat/performans odaklı, uzun süre götürecek bir model önceliğim. Tavsiye ettiğiniz cihazları ve varsa kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. Benim şu an aklımda Honor...
  4. Murad46

Yardım İş için konforulu F/P kulak üstü önerisi

Merhaba arkadaşlar, İşim için (gün boyu kullanım) ve ara sıra oyun için kullanabileceğim, genelde PC'de ama telefonla da uyumlu olacak bir kulaklık arıyorum. Önceliğim: Kablosuz olması. Uzun süreli kullanımda kulakta rahatsızlık yaratmaması (konfor) Dayanıklı ve kaliteli malzeme. Uzun ömürlü...
  5. Murad46

Tenda V12 modeme geçtikten sonra ping ve çekim gücü düştü

Merhaba arkadaşlar, İnternetimin daha stabil olması için önceki modemim olan Huawei HG658 v2 modelinden, yeni bir modem olan Tenda V12 AC1200 modeline geçtim: Huawei HG658 V2 linki Tenda V12 linki Ancak bu geçişten sonra beklediğim gibi iyileşme olmadı, tam tersine bazı sorunlar yaşamaya...
  6. Murad46

Yardım Modem yazın çok ısınıyor – soğutucu gerekli mi?

merhaba arkadaşlar Tenda marka bir modem kullanıyorum. Özellikle yaz aylarında cihaz çok fazla ısınıyor. Akşamları kapatsam bile, sabah açtıktan sonra gün boyunca açık kaldığı için ciddi bir ısınma problemi oluyor. Acaba bu modemler için bir soğutucuya ihtiyaç var mı? Benzer bir sorun yaşayan...
  7. Murad46

Yardım ASUS TUF VG27AQML1A alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, 12.000 TL bütçem var ve ASUS TUF Gaming VG27AQML1A modeline bakıyorum. Bu fiyata alınır mı sizce? Bu bütçeyle daha iyi monitör tavsiyelerinizi var mı? Not: Samsung G65, OLED ve ikinci el ürünler hariç önerirseniz sevinirim. Teşekkürler!
  8. Murad46

Yardım RTX 5070 ve 7500F sistemime 2K monitör tavsiyesi (165Hz mi 240Hz mi?)

Selam arkadaşlar, Sistemimde RTX 5070 ekran kartı ve i5-7500F işlemci var. Şimdi 27 inç, 2K çözünürlükte bir monitör alacağım. Tereddütte kaldığım nokta şu: 165Hz mi alsam, yoksa 240Hz mi? Genelde Age of Empires 4 gibi strateji ve orta seviye oyunlar oynuyorum, rekabetçi FPS çok fazla...
  9. Murad46

10.000 TL'ye kadar tablet tavsiyesi

10.000 TL bütçeyle ders ve günlük kullanım (PDF, video, not alma, tarayıcı vs.) İçin tablet arıyorum. Fiyat/performans odaklı, uzun süre götürecek bir model önceliğim. Tavsiye ettiğiniz cihazları ve varsa kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. Benım şu an akılmda Honor...
  10. Murad46

Royal Kludge R65 Sinerji sitesinden alınır mı?

Hem iş hem oyun için kullanabileceğim sessiz, uzun ömürlü, kaliteli ve tasarımı güzel bir mekanik klavye arıyorum. Royal Kludge M65 Famicom RGB modelini Sinerji'de gördüm, fiyatı yaklaşık 3000 TL. Bu klavye bu ihtiyaçlar için uygun mu? Aynı bütçe civarında daha iyi alternatifler varsa...
  11. Murad46

Kablosuz fare önerisi

Scyrox V6 veya V8 almak istiyorum, ama iş ve oyun için ne kadar uygun emin değilim. Bu fiyat bandında daha iyi fareler bulunabilir mi? El tutuşum hakkında net bir fikrim yok. Beklentilerim: Kablosuz Uzun ömürlü Kaliteli Şık tasarımlı Fiyat/performans ürünü Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  12. Murad46

Kioxia 2TB SSD, ASUS TUF B360M ile uyumlu mu?

Merhaba arkadaşlar, Anakartım ASUS TUF B360M-Plus Gaming. Bu SSD’yi almayı düşünüyorum: Kioxia Exceria Heatsink 2TB PCIe 4.0 (LSC11K2T04G8) https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-exceria-lsc11k2t04g8-pci-express-4-0-2-tb-m-2-fiyati,919353696.html Anakartımla uyumlu çalışır mı? Kullanan ya da...
  13. Murad46

Yardım 15 bin TL 2K monitör tavsiyesi

2K çözünürlükte bir monitör almak istiyorum. Sistemimde 5070 12 GB ekran kartı ve 7500F işlemci bulunuyor. Bütçem 15.000 TL’ye kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İstediğim özellikler: 27 inç olmalı, Sorunsuz ve uzun ömürlü bir model olmalı, Kaliteli bir monitör olmalı, ileride sorun...
  14. Murad46

Yardım 27 inç monitör önerisi

Selamlar, 2K çözünürlükte bir monitör arıyorum. Sistemimde ASUS 5070 12 GB ekran kartı ve 7600 işlemci var. Bütçem en fazla 14.000 TL. 🔹 İsteklerim: 27 inç ekran, Kaliteli ve uzun ömürlü, Sorunsuz kullanım, Genellikle video düzenleme için kullanacağım, ara sıra da oyun oynuyorum...
  15. Murad46

RTX 5070'li Hazır Sistem Alınır mı?

Arkadaşlar, aşağıdaki hazır sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? 🔗 Sistem Linki Fiyatı uygun mu? Bileşenler kaliteli mi? Anakart ilerde yükseltmeye açık mı? Ayrıca ekran kartını Zotac’tan Gigabyte’a geçmeyi düşünüyorum, mantıklı mı sizce?
  16. Murad46

43.000 TL hazır sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Hazır sistemlerden hangisini almalıyım? Bütçem 45.000 TL. PC'yi ağırlıklı olarak video edit, biraz yapay zeka uygulamaları ve oyun için kullanacağım. Bu yüzden hepsinde NVIDIA ekran kartı olsun istiyorum. Sizce bu sistemlerden hangisi en iyisi? Ya da bu fiyata daha iyi bir...
  17. Murad46

Yardım RTX 5060 8GB için 1080p mi 2K mı monitör alınmalı?

MSI RTX 5060 8 GB ekran kartına hangi monitör almalıyım? Monitör daha çok video edit,yapay zeka ve bazen de oyun için kullanılacak. 1080p mi? 2K mı? ama yapay zeka ve oyun az kullanılacak çoğunlukla video edit içerik vb. Bütçem 4-8 bin TL arası varsa monitör fikriniz atarsanız sevinirim. Eğer...
  18. Murad46

45.000 TL'ye kadar hazır sistem tavsiyesi

Selam arkadaşlar, yaklaşık 45.000 TL bütçem var. Genellikle video edit ve yapay zeka işlerim için bir hazır sistem almak istiyorum. Ara sıra oyun da oynayabilirim. Bu bütçeye en uygun fiyat/performans hazır sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler! 2 el parçalar ve Mac PC olmaz.
  19. Murad46

Yardım Rahat Gaming koltuk önerisi

Selam arkadaşlar, Gün boyu bilgisayar başında olan biri olarak, 8000 TL civarında bütçeyle kaliteli ve ergonomik 2 gaming koltuğu arıyorum. Boyum 176 cm, kilom 63 kg. Özellikle bel, sırt ve oturma rahatlığı önemli. Süngeri çabuk ezilmeyen, uzun ömürlü bir model olmalı. Bu kriterlere uygun...
Geri