Arama sonuçları: *

• Users: Pvoscuk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

4-6k Bandında günlük kullanım için fotoğraf makinesi arıyorum

Selamlar herkese öncelikle başlıkta belirttiğim gibi 4-6 bandında fotoğraf makinesi arıyorum hiçbir bilgim yok bu konuda (cebe sığabilsin profesyonel bir şeye gerek yok) sd kart takılabilen f/p bir ürün arıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler...
  2. P

Asus vs Aoc Hangisi daha mantıklı

Beyler selamlar geçenlerde yeni bir monitör arayışım için yazmıştım fakat şimdi başka monitörler buldum ama desteğe ihtiyacım var. [H3 id='ASUS+27+TUF+GAMING+VG27AQL5A+0.3Ms+210Hz']ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz[/H3] [H3 id='AOC+27+Q27G4ZR+0.3ms+260Hz']AOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz[/H3]...
  3. P

2K 27 inç Monitör Bakıyorum

Hocam selamlar, IPS Panel 2k 27 inç bir monitör bakıyorum bütçem 10bin TL. İki monitör arasında kaldım aşağıya isimlerini bırakıyorum hangisi daha iyidir daha kullanışlı olur ya da ekstra seçenek sunabilirseniz sevinirim. MSI MAG 275QF 180hz ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 240hz
  4. P

VGN V87 Pro Athena Klavyeme uygun keycaps arıyorum

Selamlar herkese VGN V87 Pro Athena klavyemin renklerini değiştirmek istiyorum fakat tuş takımları hakkında pek bir bilgim yok hangi keycaps bu klavyeye uygundur nasıl bir tercih yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden...
  5. P

Pinler yamuk mu bilen yardımcı olabilir mi?

Asus Prime B650M-K anakart aldığım geçtiğimiz günlerde ancak bakmak nasip oldu. İşlemci pinleri bu şekilde duruyor yamuk mu değil mi pek anlamadım yardımcı olabilir misiniz?
  6. P

Anakart önerisi arıyorum yardım edebilir misiniz?

Hocam merhabalar, sistemimi AM5'e geçirmek istiyorum o yüzden de anakart bakıyorum bir süredir fakat çok arada kaldım. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b650m-a-wi-fi-ii-amd-am5-ddr5-matx-fiyati,301926373.html...
Geri