Arama sonuçları: *

• Users: Wollegaw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Bilgisayar topluyorum sizce nasıl?

Asus 9060xt 16gb prime oc Asus b650m r amd 7600x Klevv cras vrgb 2x16 7200mhz cl34 Klevv cras c930 1tb 7400-6400 Thermal malright peerless assassin 120se XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold 49 50 bandına böyle bir sistem topladım sizce nasıl değişme gereken bir şey var mı?
  2. W

Öneri ÇEKEN modem önerebilir misiniz?

1000 ila 2000 arası bir bütçem var 60 mb vdsl hız alıyorum ev çok büyük değil ama odamdan diğer odalar çekmiyor yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar.
  3. W

50 k ya sistem önerisi

50 bin bütçem var hazır sistem almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. W

Öneri MONİTÖR ÖNEREBİLİR MİSİNİZ?

Arkadaşlar 5 5.5k bütçem var. Genelde fps oyunları oynuyorum hikayeli oyunları da ara sıra oynarım bana önerebileceğiniz 180 200 hz monitör var mı? Arkadaşlarım Casper Excalibur M.E238FIF-D monitörünü kullanıyorlar ve önerdiler. Sizlerin yorumu ne şimdiden teşşekkür ederim
  5. W

Perfedge 5a alınır mı ? Özelleştirme neler yapılır

Perfedge 5a almayı düşünüyorum acaba alınır mı hangi özelleştirmeleri yapmam lazım? Rami ve soğutucuyu değiştirdim ben sadece.
  6. W

Mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar klavye arıyorum fakat hiç aklıma yatan güzel bulamadım. Önerebileceğiniz 2 2.5k bandına kadar güzel klavyeler nelerdir? mini klavye önermezseniz sevinirim tkl bile zar zor alışırım.
  7. W

5060ti ve 7800x3d sistem önerisi

Arkadaşlar ilk defa sistem alıcam ve aklımda 5060ti ile 7800x3d sizce geri kalan parçaları ne almalıyım? 1080p de oynayacağım.
  8. W

40k hazır sistem tavsiyesi

yaklaşık 40k ya bilgisayar almak istiyorum ddr5 yeni nesil oyun oynamıyorum en fazla cs rdr2 witcher cyberpunk oynayacağım yardımcı olursanız sevinirim çok fazla bilgim yok sistemlerde
Geri