Arama sonuçları: *

• Users: povacx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Steamde item satarken yaşanan sorunu yaşayan var mı

steamde cs2 itemi satmaya çalışırken dün akşamdan beri Öğe ilanı oluşturulurken bir sorun oluştu. Sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin. hatası alıyorum aranızda alan var mı
  2. P

Yardım Undervolt ayarım 2-3kez pcyi aç kapa yapınca kayboluyor

undervolt ayarım 2-3kez pcyi aç kapa yapınca kayboluyor 3-5gün önce yaptığımda hiç sorun yoktu hep sıcaklıklar düşükte kullanıyordum sağlam çalışıyordu dün bozuldu birden dereceler arttı tekrar ayarlayınca oyunda yine düştü ama pcyi aç kapa yapınca gidiyor
  3. P

Yardım 2000-3000lira bandında mesh panel kasa önerisi

2000-3000lira bandında mesh panel kasa önerisi yapar mısınız
  4. P

The last of us part 2 ps4 sürümü ps5 yükseltme sorusu

selam arkadaşlar ps storeda the last of us part 2 ps4 sürümünü satın alırsam ps5 yükseltmesi yapılıyor mu cdli olarak 10dolar karsılıgı yapılıyormus diye duydum türkiye icin 150 tl fiyatlandırması varmış hatta ama emin olamadım dijital olarak satın alınca 5 sürümüne yükseltme yapılabilir mi?
  5. P

🔥İndirim Call of Duty®: Modern Warfare® II ve Call of Duty®: Modern Warfare® III bedava

microsoft storeda bi hata ile şuan iki oyunda bedava almaya çalışın
  6. P

Palit 5060ti vs Asus 5060ti

Selamlar sizce palit mi yoksa asus mu 5060ti versiyonu 2 fanlı fakat palit ile aynı para hatta palit 400 tl daha ucuz 3 fanlı diye soğutma olarak daha mı iyi palit yoksa asusun 2 fanlı hali daha mı iyi soğutma konusunda bilen varsa yardımcı olabilir mi linklerini koydum isimlerinin oraya
  7. P

Ekran kartı ısınma sorunu için soru

ekran kartım rx 570 8gb versiyonu ve aşırı ısınan bi model asus markası ben de ısı düşmesi için max frekans ayarını 0dan -20ye çektim ve 84derecelerden max 60-65 e düştü yük altındayken bu sorun teşkil eder mi acaba ?
Geri