Arama sonuçları: *

1. ismail uyar

Mezunamı bırakmak yoksa bir bölüme yerleşip orda kendinimi geliştirmek ?

Merhabalar bu sene istedigim gibi çalışamadıgım için 2 senelik tyt muhasebe ve vergi bölümünü yazmak istiyorum bugün son günü normalde ben dilciyim bu sene dedigim gibi dilden sıkıldıgım ve çalışmak artık dile istemedigim için yazmadım kırklareli üni hitit kırşehir gibi üniler kalmış hep bu...
  2. ismail uyar

YKS Ek tercihler ne zaman açıklanacak ?

YKS Ek tercihler ne zaman açıklanacak bende malesef puanımdan ve sıralamamdan cok cok düşük yerler yazmama ragmen yerleşemedim malesefki bir bilgisi olan varmı açıklanmadı henüz sanırım hergün bakıyorum ne zaman acıklanır ve nasıl olacak gene aynı ösymden mi ?
  3. ismail uyar

Ekran kartı macunu degiştirmek mantıklımı şuan ?

Gtx 1650 Evga modelini kullanıyorum sıcaklık değerli stabil olarak şuanda boşta yazın 40 derece yükte ise ekran kartı tam yükte fanlar otomatik ayarlarda ise 65-78 dereceyi geçmiyor ekran kartına bakım amaçlı termal macun degişimi yapsam mantıklımı yoksa şuan için mantıksızmı 4 sene oldu alalı...
  4. ismail uyar

Işlemci sogutucusu upgrade yapmaya çalıştım nasıl olmuş ?

Merhabalar işlemcim i3-10100F stock sogutucu artık 2 sene oldu ses yapıyor arada ve artık macun degiştirme vaktide geldi bende bunları aldım İşlemci Soğutucu : Fazeon A2120TRA 90MM Rgb Kule Tipi Işlemci Soğutucu : 375TL [KUPONLAR İLE] Termal Macun : Xrades 8w/m-k nano partiküllü 150Tl...
  5. ismail uyar

500tl bütçe ile işlemci sogutucusu ve termal macun önerisi

Merhabalar bütçem kısıtlı oldugundan dolayı 500tl bütçem var işlemcim i3 10100F stock intel sogutucu kullanıyorum memnunum yetiyor ama hem daha iyi sogutması için hemde bakım yapacagımdan dolayı aradan cıkartmak istedim sogutucuyuda hazır degiştireyim dedim kasa cok karanlık rgb olursa sevinirm
  6. ismail uyar

Telefonumu bu fiyata satmak mantıklımı

yurtdışı 15promax kutusu yok 89 pili var 35000 tl ye satmak mantıklı mı ?
  7. ismail uyar

15 pro max yurtdışı ne kadara satılır

15 pro max 256 gb titanyum sıfır hata sıfır degişen daha yeni açıldı cihaz 8 ay açık kutu yok kaça satılır ? 1738913031 91 pil var onu yazmayı unutmuşuım
  8. ismail uyar

Msi optix g241 2000Tlye alınır mı? [2.el]

Msi Optix 23.8 inc 144hz 1ms ıps panel sadece ekranda bir çizigi var ghosting ölü pixel yok çizik ise ekran resmini koydum acıklamaya sizce 2000tlye alınır mı? ?
  9. ismail uyar

46000tl ye msi pulse alınır mı?

Msı pulse 16 al c1vkfg-087xtr alınır mı? 46000 tl gaminggentr de tasarımı falan hoşuma gitti sizce nasıl alınır mı?
  10. ismail uyar

Eski İlişkiden Sonra Yorgunluk

Selamlar 18 yaşındayım derdimi kısaca şöyle açıklayayım yalnızlık çekmiyorum ama şu süreçte yanımda birisinin olmasını istiyorum fakat buna adım atmayacak kadarda yorgunum 3 senelik bir ilişkim vardı ayrıl barış olmuştu ve tekrar denemeye karar vermiştik 6 ayın sonunda lise sonda iken benim...
  11. ismail uyar

3-6K arası 27 inc ve 144hz ve üzeri montiör önerisi

3-6K arası 27 inc ve 144hz ve üzeri montiör önerisi bekliyorum marka takıntım yok
  12. ismail uyar

PS5 veya PS4 almayı düşünüyorum sizce hangisi

sıfır ps5 veya 2.el ps4 almayı düşünüyorum cok konsol oynayan birisi degilim sadece öylesine akşamları gelip pes fifa öyle oyun oynamak için alıyorum sizce hangisi daha mantıklı linkler üzerrinden ilan atarak örneklendirirseniz sevinirm ps5 sıfır 23500 den başlıyor çift kol dıgıtal ve cd...
  13. ismail uyar

15-25k arası laptop önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar üni için hem oyun hemde işimi görecek pc arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  14. ismail uyar

İphone 13 sıfır 128 beyaz kaça satılır ?

sıfır hiç kutusu bile açmadım arkadaşımın borcu vardı borcu olarak sıfır kapalı kutu iphone 13 128 beyaz verdi kaça satabilirim ?
  15. ismail uyar

Çözüldükonumtşk

çözüldükonumtşk
  16. ismail uyar

Mezuna bırakmak yerine bir işte çalışmak ?

mezun senemde bir karar aldım dil ögrenciyisim ve iş elime geçene kadar kpss 4 sene üniversite 2 sene daha üstüne koyarak iş imkanları arttırma derken en az 8-9 sene sonra iş sahibi olacagım için ben okumayı mantıklı bulmadıgımdan dolayı bıraktım ve bir işte çalışıp para kasıp o senelere kadar...
  17. ismail uyar

Artık kafayı yiyecegim bu durumdan dolayı !

Kasım ayında YKS sınavına hazırlanan birisiyim ydt tyt sınavlarına girecegim bu sene mezuna bıraktım ve 1 haftadır falan adam akıllı çalışmaya başladım sürekli konu anlatımları dinledikten sonra soru çözümlerine geldigimde özellikle ydt te kalıyorum bu nasıldı diye baka kalıyorum notlar alan...
  18. ismail uyar

İPhone 11 (128GB) kaça satılır

Merhabalar telefonumu satmaya karar verdim özellikleri : İPhone 11 (128gb) siyah renk kasa olarak temiz sadece ufak bir gözle görülemeyecek kadar çiziği var ekranda 2 adet easy cepten almıştım telefonumu 2024 şubatta sadece pili değişmiş cihazda ve şuan 1YIL garantisi hala devam etmekte piyasası...
  19. ismail uyar

MSI THIN A15 B7VE-076XTR alınır mı? acil !!1

MSI THIN A15 B7VE-076XTR AMD Ryzen 5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4050 6GB 15.6" Full HD 144Hz FreeDos Gaming Notebook itopyada şuan sepette 27.699 TL sizce bu fiyata değermi üni ve oyunlar için işimi görsün yeterli daha iyi fiyata varmı veya 1730557787 alınır mı? sizce ?
  20. ismail uyar

iphone 14 plusı bu fiyatla satmak ve takaslamak mantıklı mı ?

merhabalar 1 aylık olan 14plus cihazımı 128gb 40bin tl 4 ay taksit ile paramı almak şartıyla + iphone 11 [128gb] 1 sene garantili satış yapmam mantıklı mı ?
Geri