Arama sonuçları: *

• Users: Ardnn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yurt dışından ram almak

Arkadaşlar merhaba ryzen 7500 f 16 gb patriot 6000 mhz ram 5060ti sistemim var.Genellikle cs2 ve bazen hikayeli oyunlar oynuyorum. Arkadaşım şuan yurt dışında ve ram fiyatlarının malum olduğu şu günlerde orada bulunan teknoloji mağazasında xpg 16*2 6000 mhz cl30 dual kit ram fiyatı toplam 5500...
  2. A

Mouse karşılaştırma mchose scyrox

Arkadaşlar selam. Mouse almayı düşünüyorum. Üç mouse arasındayım biliyorum fiyatları farklı ama önerilerinize açığım; 1-Mchose a5 ultra 2- Mchose l7 pro 3- Scyrox V8 hangisini almalıyım sizce teşekkürler
  3. A

İkinci ram uyumluluk durumu

Arkadaşlar merhaba şuan bilgisayarımda patriot viper venom 16 gb 6000 mhz cl30 ram var ikinci ram almak istiyorum ama fiyatlar malum. Arkadaşımdan temin edebileceğim farklı marka ram mevcut. İkinci ram cl değeri mi aynı olmalı yoksa mhz değeri mi veya her ikisi de aynı olmak zorunda mı teşekkürler
  4. A

Yurt Dışından Kulaklık Almak Mantıklı Mı?

Arkadaşlar merhaba. Hyperx cloud3 s wireless modelini satın almak istiyorum. Türkiye fiyatı 6200 Tl civarı. Şuanda arkadaşım Romanya da ve oradaki mağazada ürün black friday indirimiyle birlikte 3800 tl civarına geliyor. Tax free vs muhtemelen 3.400 civarına mal olur. Sizce mantıklı mı garanti...
  5. A

5060ti 16 gb ekran kartına uygun 2k monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. 7500f ve 5060ti 16 gb ekran kartlı sistemim var. Bu sisteme uygun 2k yüksek hz değerleri olan monitör tavsiyesi alabilir miyim. Mümkünse ips panel
  6. A

2000 tl civarı mouse

Beyler 2000 TL civarı mouse önerisi bekliyorum. Elim orta büyüklükte, tutuş şeklim palm grip, genelde fps oyunları oynuyorum. Teşekkürler
  7. A

55 bin tl civarı laptop önerisi

Arkadaşlar kolay gelsin. 55 bin Tl civarı serin çalışan lol, cs gibi oyunlarda performans sıkıntısı yaşamayan laptop önerir misiniz?
Geri