Arama sonuçları: *

• Users: PenTiumM42
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PenTiumM42

🔥İndirim Puma Rbd Break Low Unisex 2375TL

https://www.pazarama.com/rbd-break-low-unisex-beyaz-sneaker-ayakkabi-40258606-p-4069156623101?magaza=korayspor ben satın aldım ve beğendim pazarama linki attım amazonda ve trendyolda da vr bnce güzel değerlendirilebilir
  2. PenTiumM42

Yardım Logitech g502 hero donma sorunu

herkese merhaba bu ayda 2 kere yaşadım bu sorunu pcyi açıyorum hiçbir yere tıklayamıyorum mouse sadece hareket ettirebiliyorum oda 15-20 fps olmuş gibi dona dona ilerliyor sorunları hep eski yazılımı silip yenisini aynı şekilde yükleyip çözüyorum güncellemeler hepsi aynı aslında ama niye böyle...
  3. PenTiumM42

5070 siyah ekran sorunu

yeni sürücüyü kurdum 595.71 fkat durup duruken siyah ekran yiyorum bazenleri kendini resetliyor yada bn resetliyorum görüntü vr fakat siyah sekmeleri vs. görebiliyorum bu hatayı alan var mı arkadaşlar
  4. PenTiumM42

Claw's Raptor 80X30CM RGB mousepad

agalar sa bunu almayı düşünüyorum kullanan var mı bilgilendirirse sevinirim https://www.amazon.com.tr/dp/B0D73GQXRQ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  5. PenTiumM42

Taksitli telefon alınabilecek yerler(sıfır)

agalar merhaba babam için telefon alıcam max 20k ile taksit imkanı olan sıfır alabileceğim yer,site bilen varmı acaba
  6. PenTiumM42

🔥İndirim Asus Prıme B850M-K Ddr5 Pcıe 5.0 Am5 Anakart 6500TL

Takip ettiğim bir anakart herhangi bir kronik sorunu yoksa (bilgili arkadaşlar yazarsa aydınlanabiliriz) alınabilir bu fiyatları en son 1 Aralıkta görmüş...
  7. PenTiumM42

Dragos işlemci soğutucu

agalar sa https://www.n11.com/urun/dragos-digital-isi-gostergeli-4-isi-borulu-3000rpm-220w-intel-amd-siyah-kule-tipi-cpu-sogutucu-117958442?magaza=elmacik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel bunu kulanan varmı...
  8. PenTiumM42

2 tablet arasında kaldım sizce hangisi

arkadaşlar merhaba kullanıcısı varsa bilgilendirirse sevinirim bu iki model arasında kaldım huawein artısı adaptör jarz aleti vs. yanında geliyor samsungda yok ama onunda rami yüksek...
  9. PenTiumM42

XPG Lancer Blade Rgb 16 GB 6000 Mhz CL36

arkadaşlar merhaba ufaktan am5 geçmeyi planlıyorum ve vram krizi vs olduğundan dolayı ufaktan sistem toplamayı düşünüyorum ekran kartıyla başlamıştım ve ram almayı düşünüyorum...
  10. PenTiumM42

Çözüldü✓ Furmark testi gpu kullanımı %45-50 de kalıyor

arkdaşlar merhaba furmark testi bir deneyeyim dedim gpu kullanımı 45-50 geçmiyor ilk başladığım 3 saniyede 100 oluyor sonra düşüp 35 ile50 arasında sürekli değişkenlik gösteriyor sebebi nedir güç tasarruf modu falan kapalı performans modunda power limit 100de zaten
  11. PenTiumM42

Yardım Arkadaşlar ram değerlerim normalmi bilgili rakadaşlar yardımcı olursa sevinirim

arkadaşlar ram değerlerim bu şekilde slot 1 ile 2 aynı ondan dolayı ss almadım cpu-z de ramler 3200(1600) yazıyor ama görev yöneticisinden baktığımda 3600 yzıyor değerleri bi kontrol edip dönüş yaparsanız sevinirim şimdiden teeşkkürler
  12. PenTiumM42

Çözüldü✓ Msi afterburner ekran kartımı görmüyor

selamlar agalar pcyi açtım afterburner ekran kartımı görmüyor nvdia app te gözüküyor görev yöneticisinden de bi problem yok nedenini bilen var mı bu arada uygulamayı tekrar silip yükledim sorun hala devam ediyor
  13. PenTiumM42

🔥İndirim Revenge Infinity Hexagon 7in1 Siyah Kumandalı fan 1413TL

agalar sipariş ettim bakalım inş memnun kalırız fiyat performans ürüne benziyor benzeri yok hazır indirimdeyken kaçırmayın derim https://www.hepsiburada.com/infinity-hexagon-7in1-siyah-kumandali-12cm-rgb-fan-seti-fan-kontrolor-dahil-120mm-7li-kasa-fani-p-HBCV00008KRCDO?magaza=RAMAY%20Teknoloji
  14. PenTiumM42

N kolay referans olan özelden yazabilir mi (ilk yazan atam34 arkadaşlar)

n kolaya kayıt olucam agalar ilk özelden yazan kişi ref. atarsa sevinirim başkasıda kazansın boşa gitmesin
  15. PenTiumM42

N kolay 1000tl iadesi

arkadaşlar n kolay iade olayı vardı 1000tllik alışveriş yaptığında geri iade ediliyor diye bu kampanya trendyolda geçerli mi yoksa sadece hepsiburada dan mı alışveriş yapmamız lazm
  16. PenTiumM42

🔥İndirim PNY RTX 5070 ARGB PEŞİN FİYATA TAKSİT 31.490 TL

https://www.idefix.com/pny-geforce-rtx-5070-12gb-gddr7-oc-192bit-ekran-karti-vcg507012tfxxpb1-o-p-12830073?vendorId=5611&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel arkadaşlar fiyatlar çok değişken argbli bir kart isterseniz buyrun
  17. PenTiumM42

Rtx dual 5070 sarkma yapar mı

merhaba agalar dual 5070 için destekleyici almam gerek varmı gözle görülen bişe yok ama yuvaya falan zararı olur mu
  18. PenTiumM42

Nvidia denetim masası ayarları

arkadaşlar yeni ekran kartı için ayarlar nasıl olmalı referans olarak verebileceğiniz biri varmı
  19. PenTiumM42

O7 1050ti artık emekli

şuan itibari ile yeni çağa geçtim o7 1050ti
  20. PenTiumM42

Dual 5070 bi h.o. alırım

aklımda bi ekran kartı almak vardı cerberus 1050ti kullanıyorum artık miladını doldurdu bugüne kısmetmiş peşin fiyata 10taksit bi h.o. nuzu alırım
Geri