Arama sonuçları: *

• Users: efekachow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

X870 ramleri 6000mts yapınca pc açılmıyor

Dostlar selam. Yeni bir pc topladım ramlerim 64gb 6000mts Bios gayet normal açılıyor gerek manuel gerek expo açınca sistem kapanınca açılmıyor ram ışığı yanıyor
  2. E

M2 SSD Box Satin Alma Tavsiyesi

Arkadaslar merhaba.Isim geregi video cekiyorum sosyal medya icin.Videolari pcye aktarma ve editlenmis videolari geri yükleme icin artik bir ssdye ihtiyacim var.Ama m2 ssd box konusunda cok bilgi sahibi degilim yardimci olabilir misiniz hatta direkt model önerebilir misiniz ?
  3. E

Render Bilgisayarı Toplama

Selamlar dostlar, Render, video düzenleme ve oyun için bir sistem topluyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Parçalar: Kasa: Lian Li Lancool 216 Sıvı Soğutma: Arctic Liquid Freezer III 360 PSU: 1000W Gold Depolama: 2TB SSD RAM: 64GB DDR5 Rtx 5070 Ti Gaming Trio Ryzen 9900x X870E...
  4. E

Rtx 5070 Ti Ventus 3x vs Gaming x Trio

Arkadaslar yeni bir sistem topluyorum tek siparis etmedigim parca ekran karti.Msi ventus 3x ve Gaming x trio arasinda kaldim.Ventus biraz fazla sesli deniyor.Aradaki fark bütcemi zorlamiyor sizce ne yapmaliyim.Yani fiyat farkina degecek bir fark gercekten var mi ?
  5. E

Arctic Liquid iii 360 icin kasa önerisi.

Arkadaslar merhaba.Basliktaki sogutucuyu alacagim ama her kasaya uymuyor.Yaklasik 7-8k bütcem var kasa icin.Önerilerinizi bekliyorum. Aklimda nzxt h7 flow var onda da arka fan yok argb hub yok bi de onlari almakla ugrasmali iyim bilemedim.
  6. E

Çözüldü✓ 9900X Hava Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar 9900x işlemcime soğutucu arıyorum.Arctic Liquid 360 alacaktım ama sıvı soğutmalar biraz sıkıntılı hissettirdi. AK620 alınır mı ?
  7. E

9900X ve RTX 5070 Ti İş bilgisayarı toplama

Arkadaşlar biraz fazla post açtım kusura bakmayın :).Son karar verdiğim sistem bu size de bir sormak istedim.2 tane ssd lazım blue olan arşiv için kullanılacak.X870 alma nedenim bol ve hızlı usb portları ayrıca m2 fazla takıcam.Güç kaynağı biraz yüksek almışken uzun vadeli aldım çünkü ekran...
  8. E

Lexar SSD alinir mi ?

Dostlar sistemime 2 tane ssd alacagim.Asil depolama icin WDBlack 2 tb olan modeli sectim.Ancak isim geregi isledigim videolari görüntüleri vs arsivlemem gerekiyor.Bana böyle asiri pahali olmayan bir ssd lazim ve lexar markasi gözüme carpti.Sizce 512gb ya da 1tb modelini alsam sorun yasar miyim...
  9. E

9900x Soğutma önerisi

Dostlar selam 9900x islemcime sogutucu ariyorum.Arada kaldigim konu Arctic liquid 360 almali miyim yoksa Thermalright kule tipi sogutma yeterli olur mu.
  10. E

9900X Islemci ve Profesyonel kullanim icin X870 Anakart Önerisi

Arkadaslar isin icinden cikamiyorum yardim edin.Tüm rehberleri incelemeleri izledim ama en dogru karti bulamadim.Benim beklentim en azindan 1 tane USB 40G portu bu benim icin cok önemli.2 tane de m2 ssd takinca hizlarinin azalmamasi lazim.Baska pek bir beklentim yok stabil olsun yeter. X870...
  11. E

Arctic Liquid Freezer III için kasa önerisi.

Dostlar selam.Bu işlemci soğutucusunu alacağım 9900x işlemcim için.Ama radyatörü biraz büyük hangi kasayı almayalım bilemedim.Coolermaster MB600 var aklımda.Yardım ederseniz sevinirim.
  12. E

R9 9900X için anakart tavsiyesi

GIGABYTE X870E AORUS Elite Dostlar bu anakartı düşünüyorum.Gigabyte biosları bu platform için en iyisi diyorlar siz ne diyorsunuz. MSI MPG X870E Edge TI bu model de olabilir.
  13. E

İş Bilgisayarı toplama tavsiyesi

Dostlar selam.Yakın zamanda bir pc toplayacağım.Odak noktası video işleme render grafik tasarım photoshop olacak.Yanı sıra oyun oynuyorum ama önceliğim kesinlikle değil. Samsung SSD 990 PRO 2TB AMD Ryzen 9 9900X Kingston FURY Beast 64GB DDR5-6000 MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G Ventus 3X OC MSI MPG...
Geri