Arama sonuçları: *

• Users: alpsd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. alpsd

Topladığım sistem değişmesi gereken parçalar var mı?

Merhaba, normalde daha yüksek bütçeli bir sistem alacaktım ama sonradan bu kadarına ihtiyaç duymadığımı fark ettim ve sistemi şöyle düzenledim. Anakart: MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi İşlemci: 9800X3D. RAM: KLEVV Cras V RGB 2x16 6000MHz CL30. SSD: Kingston KC3000 1TB. Soğutucu: Lian Li galahad II...
  2. alpsd

Fifine H9 Alınır Mı?

Selam, normalde IEM almayı planliyordum ama biraz daha çıkınca Fifine h9'u buldum. IEM alsam mikrofonda almam gerekeceği için en azından biraz daha çıkayım mikrofonlu bir kulaklık alayım dedim. Herkes güzel diyor mikronofununuda övüyorlar ama rahatlık konusunda kuskularim var. Kullanan...
  3. alpsd

KZ EDCX vs KZ X Angelears vs KZ EDX Pro

Merhaba, AliExpress üzerinde indirimli olarak bu 3 IEM'i buldum dışarıda müzik dinlemek için kullanacağım. Fiyatı uygun bulmuşken almayı düşünüyorum üçüde yaklaşık vergi ile 300 civarı paralara geliyor. Bu 3 IEM arasında kaldım. Hangisi daha iyi kaliteli bir ses verir veyahut birbirlerine göre...
  4. alpsd

Alabilecekken parçaları almak mı yoksa en son toplamak mı daha mantıklı?

Selam. Yaklaşık bir 5-6 ay sonra bir bilgisayar toplayacağım, yazın çalışıp para biriktireceğim ama nasıl bir plan izlemeliyim bilemedim. Sizce para topladığım an bileşenleri tek tek mi almalıyım? Yoksa en sonunda her şeyi mi almalıyım? Normalde 5080 alacaktım ama süper modelinin 2026'nın ilk...
  5. alpsd

ATK RS6 Ultra Alan Biri Ses Testi Paylaşabilir Mi?

Selam TTC Magneto switchli modeli alıcam fakat youtubedaki ses testlerinin hepsinde sesler birbirinden farklı çıkıyor ve kullanılan mikrofonların verdiği sesler gerçek hayattaki sesine oranla pek doğru olmuyor.Klavye elinde olan telefonla ses testi çekip youtubea yükleyip paylaşabilir mi...
  6. alpsd

Öneri ASUS ROG STRIX B850-E GAMING WIFI VS GIGABYTE AORUS ELITE WIFI7

Selam bu iki anakart arasında kaldım aralarında ortalama 3k fark var faz sayilari ayni fakat USB hızı ve türü , bant genişliği v.b özelliklerde Asus ROG STRIX B850-E daha öne geçiyor.Tek eksiğinin ses kartı codecinin bozuk olduğunu söyleyenler var . Realtek ALC4080 sorunluymus fakat ben harici...
  7. alpsd

Öneri Enermax REVOLUTION DFX 1350W vs FSP VITA 1000GM

Selam, ömürlük ve performans olarak hangisi daha iyi?
  8. alpsd

Kablolama işi çok zor mu?

Selam dostlar.Normalde sinerji üzerinden PC'yi hazır toplatmak gibi bir isteğim vardı fakat pahalı geliyor.Normalde Gainward Phoneix 5080 (57K TL) kendim akakçe üzerinden topladığımda Colorful IGame Vulcan 5080 OC'ye (63K TL) kadar bütçemi çıkarabiliyorum ve diğer parçalarda daha ucuza geliyor...
Geri