Arama sonuçları: *

• Users: sersabah
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sersabah

4 saatlik warzone sonrası sistem sağlık durumu

4 saat aralıksız ultra grafiklerde ve kasa fanları sessiz modda. Sizce nasıl ?
  2. sersabah

CPU sıcaklığını göremiyorum - MSI Afterburner sorunu

Arkadaşlar aşağıda ekran görüntülerini paylaştığım üzere FPS ve CPU kullanımına kadar olan değerleri görebiliyorum ancak ekran kartı sıcaklığı, CPU sıcaklığı gibi değerleri göremiyorum. Neden ola ki ?
  3. sersabah

CPU savaşlarının yakın tarihi

İyi seyirler 😎
  4. sersabah

Aio_pump yok Cpu_Opt iş görür mü ?

Arkadaşlar Gigabyte b850 ds3h anakartımda kullanım kılavuzunda yazan fan dizilimi aşağıdaki şekildedir: 1 x CPU_FAN 1 x SYS_FAN1 (Fan Headers) 1 x FAN2_PUMP (System Fan/Water Cooling Pump Header) 1 x CPU_OPT (CPU Fan/Water Cooling Pump Header) ve bunların hepsi 2A-24W. Şimdi ben sıvı soğutucu...
  5. sersabah

Sıvı metal macunun buraya temas ederse ne olur ?

Arkadaşlar, aşağıda paylaştığım ana kart üzerinde devrelerin olmadığı siyah plakaya sıvı metal temas ederse ana karta zarar verir mi ?
  6. sersabah

7900gre vs 4070 super vs 7800xt

Arkadaşlar bu hafta bi ekran kartı almayı düşünüyorum. Aynı paraya sıfır gigabyte 7800xt mi daha mantıklı yoksa 3-6 aylık powercolor hellhound 7900gre mi yoksa yine 3-6 aylık gigabyte 4070 super mi ? Kâğıt üzerinde ve oyun testlerinde 7900 gre fps olarak 1. Sırada ancak fps’in tek başına...
Geri