Arama sonuçları: *

1. Y

Öneri 7800x3d aldıktan sonra yapılması gerekenler

Merhabalar 7800x3d işlemciye geçiş yapmış bulunmaktayım hava soğutucum henüz gelmediği için montajı yapmadım. Kurulumu yaptıktan sonra yapmam gereken BIOS vb. ayarları konusunda yardım istiyorum.
  2. Y

Çözüldü✓ 7800x3d için kasa ve sıvı soğutma önerisi

7800X3D işlemcisi için başlangıçta Phantom Spirit almayı düşünüyordum, ancak bazı yorumlarda yaz ayları için yeterli olmayabileceği belirtilmiş. Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. Ayrıca, toplam 8.000 TL bütçeyle 360mm sıvı soğutma ve bu soğutmayı rahatlıkla takabileceğim bir kasa...
  3. Y

Arctic III 360mm sıvı soğutma için kasa önerisi

Merhabalar Ryzen 7 7800x3d için Arctic III almayı düşünüyorum fakat radyatör boyutundan herkes bahsettiği için kasa konusunda karar veremedim. Zoko amiral seçeneklerim arasında. Kasa ve başka bir sıvı soğutucu önerisine açığım. Sıvı soğutucuda performansın yanında sessizlik benim için çok önemli.
  4. Y

Yardım 7800xt Ryzen 5 7600 ile 1080 rekabetçi oyunlarda darboğaz yapar mı?

Merhabalar Ekran kartımı 6750xt'den 7800xt ye yükseltmek istiyorum fakat ryzen 7600 ile 1080pde darboğaz yapabilir gibime geliyor. 5060ti 16 gb farklı bir seçenek olabilir yine. Başlıkta belirttiğim gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
  5. Y

Öneri İşlemci mi değiştirmeliyim ekran kartı mı ?

Merhabalar Şuanda Powercolor red devil 6750xt ve Ryzen 5 7600 kombosuna sahibim. Genelde rekabete dayalı oyunlar oynuyorum lol, valo, fifa gibi. Aklımda 7800x3d ye geçmek vardı bu oyunlar cpu ağırlıklı oyunlar olduğu için fakat ekran kartımdan da çok memnun olduğumu söyleyemem özellikle yüklü...
Geri