Merhaba, n11den kutusuz fansız şekilde aldığım işlemcinin üzerinde küçük lekeler mevcut. Harflerin özellikle n harfinin üzerinde küçük bir leke var. Kusurlu olduğu anlamına mı geliyor?
Patriot Viper Venom 16 GB DDR5 6000MHZ CL30 ram almayı düşünüyorum, normalde bu ram kit halinde 32lik şekilde satılıyordu ancak stok tükenmiş. Bir tane sitede tekli 16 gblık halinde satıldığını gördüm. İki tane bundan alıp taksam uyumlu olur mu bi sıkıntı yaşar mıyım?
[H3 id=''][/H3]
Merhaba, bildiğiniz üzere asus prime 9070xt ekran kartında 3x8 pin girişi mevcut ve buna uygun daisy chain yapmak zorunda kalmayacağım 850wlık bir psu arıyorum. Yardımlarınıza açığım. Hangi psuyu önerirsiniz?
Merhaba, ekran kartı olarak 9070xt almayı planlıyorum. Ekran kartı harici diğer bileşenlere şimdilik 25 bin lira ayırdım. 1440p için bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci, anakart, kasa, psu, ram, hava soğutucu ve ssd önerilerinize açığım.
Herkese selamlar, 60 bin liraya 2K sistem toplamak istiyorum. İşlemci olarak Ryzen 7 7700x, ekran kartı olarak da 9070xt düşünüyorum. Bütçe çıkarabilirsem 5070ti zorlayacağım ama şimdilik zor görünüyor. Bu işlemci ve ekran kartı üzerine uyumlu parçalar neler olabilir sizce?