Arama sonuçları: *

• Users: Looper
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Sistem 144hz ama 144hz hissiyatı vermiyor!

Yaklaşık bir yıl önce aldığım laptop aldığım günden beri fps değerlerinde bir sıkıntı yok ancak sanki 75hz oynuyormuşum gibi hissettiriyor, masaüstünde aldığım o 144hz hissiyatını alamıyorum ve masaüstü sistemim garip bir şekilde laptopumdan çok daha kötü bir sistem. Driverlarım güncel V-sync...
  2. L

20-30K Arası Laptop Önerisi

Arkadaşlar Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ve oyunlarda da üzmeyecek bir sistem arıyorum mümkünse ısınmadır odur budur sorunu olmasın en en en iyi hangi sistem alınır bu bütçeye? önerilerinizi bekliyorum
  3. L

Uygun fiyatlı kulaklık önerir misiniz?

Arkadaşlar masaüstü bilgisayar için uygun fiyatlı 400 500tlye kulaklık önerir misiniz? Evde çocuk var biraz sağlam olursa güzel olur.
  4. L

Monitörün içinden geçtim yardım

Arkadaşlar monitöre kablolu ince kulaklık fırlattım böyle oldu bunun tamiri falan ne kadardır ya anlayan var mı? nolmus
  5. L

Android Gboard Klavye donuyor

Xiaomi redmi note 11 pro kullanıyorum ve yazı yazarken gboard klavye bir anda donuyor hicbirsey yazamiyorum ancak 1 2sn icerisinde duzeliyor. Sorunu nasıl cözebilirim daha dün basladi böyle birsey yoktu.
  6. L

Ekranda garip çizgiler

Uzun bir zaman sonra herkese merhaba bilgisayarda nedenini bilmediğim bir gariplik var ekranda garip çizgiler çıkıyor sanırım sorunu ekran kartı nedenini bilmiyorum hiçbir şekilde hasar vs. almadı bir zamanlar kapatıp açınca düzeliyordu fakat şuan çok garip bir hal aldı nedenini bilen varsa...
  7. L

Valorant FPS anlamsız düşmesi

Arkadaşıma 2. el bir bilgisayar aldık ilk aldığımızda sıkıntısız 80-110 arası Valorant'ta FPS alıyordu biraz kullandıktan sonra FPS düşmesi girdi yaklaşık 1 gece sonra işlemci ısınıyor diye düşündük bilgisayarı kapattık biraz süre geçtikten sonra açtık ve hiç sıkıntı yoktu. İşlemci...
  8. L

HDD Sağlığı normal mi?

Arkadaşlar 1 yıllık HDD'nin sonuçları böyle oyunlarda drop yiyorum bunun sebebi HDD'den dolayı mıdır? https://www.vatanbilgisayar.com/wd-3-5-1tb-caviar-blue-sata-3-0-7200rpm-64mb-cache-harddisk.html
  9. L

Valorant düşük fps sorunu.

Arkadaşıma 2.el bir bilgisayar topladık sistem özellikleri: İşlemci:amd fx4100 Ekran Kartı: Amd r7 250 2 gün önce alındı 2 gün önce alındığı gün oynadığımızda 100 den aşşağı fps düşüşü olmazken ve 130 lara kadar çıkarken bugün 6 fps,20 fps en fazla 30 fps ye çıkıyor. Cpu ya baktığımızda %100...
  10. L

Corsair HS35 Aldım. Nasıldır?

Merhaba bu akşam incehesaptan 300TL'ye Corsair HS35 aldım güzel bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Aldıktan sonra mediamarkta da 293TL'ye satıldığını öğrenmem ayrı bi komedi oldu fakat önemli olan ürünün güzelliği benim için. Nasıl bir üründür herhangi bir sorunu var mıdır?
  11. L

Bu yurtdışı ürünü alınır mı? Herhangi bir sorun çıkar mı?

Selamlar arkadaşım aşağıdaki linkten gamepad almayı düşünüyor fakat yurtdışından yazdığı için pek emin olamadı sizce herhangi bir konuda sıkıntı olur mu? Bu tarz ürünler alınmalı mı...
  12. L

Yeni Bilgisayara elektrik geliyor ama açılmıyor.

Selamlar arkadaşım bir sistem aldı anakart ışığı olsun kulaklık ışığı olsun hepsi yanıyor fakat power tuşuna basınca sistem açılmıyor. Power tuşu açık kablolar takılı her şey yerinde. Neden açılmadığı hakkında yardım ederseniz çok seviniriz.
  13. L

Spotify istatistiklerim açılmıyor.

Merhaba sabahtan beri deniyorum 3 kere sildim yükledim her türlü şeyi denedim nedense hala böyle... Bunu nasıl çözebilirim? 1606896585 Cihaz: Samsung Galaxy A70 1606900405 upppp
  14. L

Bu SSD alınır mı? Herhangi bir sorunu var mı?

Hazır bir sistemde bu SSD'yi alacağım da herhangi bir sorunu var mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/12249/sandisk-ultra-3d-500gb-nvme-m-2-ssd-2400mb-okuma-1750mb-yazma/ @Emirhandkee hocam bir bilginiz var mı?
  15. L

Bu sistem alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/6245/ultima-2060-amd-ryzen-5-3500-asus-dual-rtx-2060-6gb-16gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Selamlar bu sistem hakkında bir kaç sorum var: SSD'nin herhangi bir sorunu var mı? Ekran kartı soğutması nasıldır? Site güvenilir mi?
  16. L

Çözüldü✓ Python SyntaxError: invalid syntax

Merhaba Şöyle bir hata alıyorum da sebebi nedir? Sanırım elim bir yere çarptı da. Başka bir dosyada da aynısı olmuştu. @Emirhandkee Hocam yardımcı olursanız sevinirim :).
  17. L

Toshiba Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 alınır mı?

Toshiba Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 480GB 555/540MB/s 2.5" SATA3 SSD https://www.incehesap.com/toshiba-k...g8-480gb-2-5-sata3-ssd-harddisk-fiyati-45908/ İyi mi?
  18. L

7200TL Sistem toplama.

Selam monitör dahil değil fiyata 7200TL'ye alınabilecek en iyi sistem nedir?
  19. L

Yeni ayakkabı aldım yorumlar mısınız?

Merhaba bir kaç saat önce Nike outlet mağazasından (AVM'nin adını unuttum :D) bu ayakkabıyı aldım: Fiyatı cok uygun geldi outlet olduğu için 391TL'ye aldım. Adı Nike air max axic idi sanırım. Gerçek fiyatını bi arkadaşıma sordum 800TL civarı imiş. Sizce nasıl değdi mi? Bir de gerçek fiyatını...
  20. L

400TL Ayakkabı önerir misiniz?

Selamlar 400-450TL'ye ayakabı öneriniz var mı? Nike tercihimdir ben pek bir şey bulamadım. Outlete gideceğim fiyatlar ucuzmuş giden var mı? Var ise fiyatlar ne durumda? Bir yerde okumuştum bir adam AIR MAX 200'ü 280TL'ye almış. Şunu düşünüyorum arkadaşımda varmış fakat dediğine göre sadece...
Geri