Arama sonuçları: *

1. B

BİLGİSAYARIN STATİK ENERJİ NEDENİYLE AÇILMAMA SORUNUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM.

Bilgisayarım zaman zaman (ortalama ayda bir kere) statik enerji yüklemesi nedeniyle açılmıyor. her seferinde bütün bağlantıları söküp elektrik bağlantısını söküp manuel topraklama yaparak tekrar açılmasını sağlıyorum. statik enerji yüklenimi bilgisaayara herhangi bir zarar vermiyor ama her...
  2. B

Çözüldü✓ AYNI MARKANIN FARKLI MODEL RAM'LARI SORUN YARATIR MI??

Herkese selamlar. Benim mevcutta kingston beast DDR5 16gb 5600mhz cl36 ram kullanıyorum, yükseltme yapmak için N11 platformundan aynı ram den sipariş verdim. satıcı rami gönderirken birebir aynı özelliklerde olan ama kingston fury modelinden göndermiş. sizce bu ürünü iade etmeli miyim. Bana...
  3. B

Yardım Klavyem WiFi Dongle ile Sorun Çıkarıyor

Merhabalar klavyemi wifi dungle ile bağladığımda kendi kendine yazmaya başlıyor. her seferinde farklı tuşlara basıyor. şimdilik usb ile bağlandığında sorun yok gibi duruyor. ne olmuş olabilir. acil yardım ederseniz çok memnun olurum.
  4. B

Sistem geliştirmesi yapacağım. hangi parça veya parçaları değiştirmeliyim??

işlemci: i5 14400f anakart: Gigabayte b760m d3hp ram: kingston / ddr5 / 16x1 gb / 5200 mhz / c36 ekran kartı: amd radeon rx 7700 xt 16gb ssd : wd blue 1 tb / okuma 5000 / yazma 4000 soğutucu : kule tipi / 4 bakır borulu / 120 mm merhaba arkadaşlar. bilgisayarımda yükseltme yapacağım...
  5. B

Yardım Call of duty modern warfare 2 gamepass için türkçe yama önerisi

gamepass üzerinden call of duty modern warfare 2 indirdim. oyunun hikaye modunu oynayacağım ama türkçe yama bulamıyorum. bilen varsa yardım edebilir mi
  6. B

ADOBE PHOTOSHOP ÜCRETSİZ NERDEN NASIL İNDİREBİLİRİM

Adobenin photoshop unu ücretsiz nereden nasıl indirip kullanabilirim?
  7. B

Yardım Ram yükseltmesi için öneri

şu anda kingston marka 16gb ddr5 5600 mhz cl36 tek kanal ram kullanıyorum. ram yükseltmesi yapmayı düşünüyorum. yeni alacağım ram aynı hız ve gecikme değerlerinde olup farklı marka olsa sorun yaşar mıyım? yoksa yeni alacağım ram da kingston olmak zorunda mı? Bir de ram i 16gb dan 32gb a çıkarmak...
  8. B

Playstation 5 ile Xbox series X takas etmek istiyorum

Playstation 5 / 825 gb / dijital sürüm / çift kol / şarj standı mevcut ---- cihazım ile Xbox series x takas etmek istiyorum. Playstation da herhangi bir sorun sıkıntı yok sadece sıkıldım birazda xbox deneyimlemek istiyorum. Sizce mantıklı mı?
  9. B

Yardım Logitech G29 Direksiyon Seti Yedek Parça Nereden Bulabilirim?

Merhaba logitech g29 direksiyon seti kullanıyorum. Sol vites kulakçığı bozuldu. cihazı açıp baktığımda içerisindeki switch arızalanmış. Bi çok yerde yedek parçasına baktım ancak bulamadım. Yedek parçasını bulabileceğim bir yer var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  10. B

Öneri PlayStation 5 ve PC İçin Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklık Önerileri

hem playstation 5 de hem de pc de kullanabileceğim kablosuz kulaklık arıyorum. ses kalitesi iyi ama çok pahalı olmayan bir ürün tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum.
  11. B

Rampage arty x13 bluetooth hoparlör rgb sorunu

yaklaşık 1 ay önce rampage arty x13 bluetooth hoparlör aldım. hoparlörün sağ kısmındaki rgb aydınlatma nokta nokta görünüyor ve renk bütünlüğü yok. Diğer hoparlörün renk dağılımında hiç bir sıkıntı yok. cihazı garantiye göndermeli miyim? Yoksa bu normal mi. Yada bu durumu düzeltmenin bir yöntemi...
  12. B

I5 14400f işlemci sıcaklığım yüksek ne yapmalıyım

işlemci: i514400f ekran kartı: amd radeon rx 7700 xt ram: 16 gb anakart: gigabayte b760m d3hp soğutucu: strong 12cm 4 bakırlı kule tipi soğutucu sistemi cinebench veya intelin kendi uygulaması üzerinde teste soktuğumda maksimum 70-71 derece sıcaklığa ulaşıyor ve puanları da anladığım kadarıyla...
Geri