Arama sonuçları: *

• Users: Heroia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Heroia

Ekran kartı ve İşlemci olarak ne önerirsiniz?

Sistemde ekran kartı ve işlemciyi değiştirmek istiyorum sizce ne almalıyım? Sadece işlemci yükseltmem yeterli olur mu? GTX Palit 1660 super AMD Ryzen 5 1600 AF Crucial ballistix 8x2 3200 mhz ram GİGABYTE B450M S2H Anakart Gamegaraj 650 w powersply
  2. Heroia

Otomatik video otomasyonu için yazılım veya eklenti var mı?

İçinde birkaç dakikalık veya 40-50 saniyelik toplam 300 videodan oluşan ve 14 saat süren bir eğitim sertifikasını almam gerekiyor. Videoların arka planda sürekli kendiliğinden devam etmesini istiyorum ama her video bittiğinde bir sonrakine geçmek için ekrana tıklamam gerekiyor. Bunun için...
  3. Heroia

İphone 15 i satıp 2 adet 15 pro almak?

Elimde yurtiçi iphone 15 var henüz 1 sene bile olmadı. Bunu 40-45 k ya satıp biraz para ekleyip iki adet yurt dışı 15 pro alsam ve biri kapandığında diğerine geçsem? Sizce bu mantıklı mı? Hem bir üst modeli hem 2 adet telefonum olmuş olur ne düşünüyorsunuz?
  4. Heroia

Yardım PC Ana ses hiçbir işe yaramıyor

PC de ana sesi kısıyorum ama ne oyunlar ne yt de ne spotify bilgisayarla alakalı hiçbir şeyin sesi azalıp çoğalmıyor sadece 0 yaparsam tamamen kesiliyor onun harici pc nin ana sesi hiçbir işe yaramıyor bunu nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz?
  5. Heroia

PC de nasıl bir yükseltme yapabilirim?

Sizce nasıl bir yükseltme yapabilirim? GTX Palit 1660 super AMD Ryzen 5 1600 AF Crucial ballistix 8x2 3200 mhz ram GİGABYTE B450M S2H Anakart Gamegaraj 650 w powersply
  6. Heroia

Bu reçete ile lens alabilir miyim?

Doktora lens almak istediğimi söyledim ve muayene edip bu reçeteyi verdi burda sadece göz numaram yazıyor kontak lens için bu yeterli mi acaba?
  7. Heroia

Başvurduğum internet paketi iyi mi?

Türk telekom dan 100 mbps hoş geldin kampanyasına başvurdum 18 ay taahhütlü ilk 6 ay 400 TL sonraki 12 ay 800 TL ayrıca modemim olmadığı için her ay 90 tl modem ücreti yansıyacak sizce mantıklı mı bu fiyatlar?
  8. Heroia

Monitörü yeni aldım hangi ayarları yapmalıyım?

Aldığım monitör AOC 27G42E modeli kullananlar var mı? Hangi ayarları yapmalıyım? https://www.itopya.com/aoc-27g42e-27-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28946?srsltid=AfmBOoqV4mW_Kakfr74sWybHz1XfhbT2IHMrBwYa-UjXiWmsYbIUO_Sf
  9. Heroia

Avcılık için kaliteli kamera önerisi

avcılık ile uğraşıyorum ve yaptığım avları youtube da paylaşmak istiyorum sırf bu iş için bildiğiniz kaliteli tüfek kamerası veya kafa kamerası var mı? Belirli bir bütçem yok amacım kameranın yeterince iyi çekim yapması
  10. Heroia

Bu 2 monitörden hangisini almalıyım?

Dün forumda konu açıp aoc olana karar vermiştim ama tam alacakken diğer modeli de gördüm ve gene kafam karıştı sizce hangisini almalıyım? https://www.itopya.com/aoc-27g42e-27-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28946...
  11. Heroia

Sizce hangi monitörü almalıyım?

Seçenekleri aşağıya bırakıyorum bunların dışında öneriniz varsa linkini atabilirsiniz 27 inç olmasını istiyorum https://www.itopya.com/msi-g274f-27-180hz-1ms-hdmi-dp-g-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u25341...
  12. Heroia

27 inç monitör önerisi yapar mısınız?

Bütçe max 5000 civarı 27 inç monitör arıyorum genellikle hikaye tarzı oyunlar oynarım ara ara rekabetçi oyunlar oynuyorum ve dizi vesaire seyrediyorum VA veya İPS farketmez görüntü kalitesi iyi olsun yeter.
  13. Heroia

Krampon tavsiyesi verebilir misiniz?

Genellikle kanat oynuyorum ve ilçe takımında yani amatörde ve halı sahada oynayacağım önerdiğiniz modeller var mı? aklımda ki model şu ...
  14. Heroia

Bu yazıyı en doğru şekilde nasıl yazarım?

İnşallah bundan sonra ilçemizdeki çöpler, vahşi atık sisteminden kurtuluyor. Haftada birgün büyük araçla gelip çöplerimizi Yozgat merkez de bulunan katı atık bertaraf tesisine götürecekler. Bugün itibariyle başladı Hayırlı olsun 1744702357 Bu yazıyı en doğru şekilde nasıl düzenlerim ? Benim...
  15. Heroia

Nike mağazaya gitmeden iade yapılır mı?

Nike mağazasından aldığım ürünü iade etmem için mağazaya gitmem gerekiyor mu yoksa kargoyla vs. İade yapabilir miyim?
  16. Heroia

İphone 15 şarjı kendi kendine artıyor

3 hafta önce sıfır iphone 15 aldım şuana kadar hiçbir sıkıntı yoktu bugünde şarjım yüzde 48 e kadar kullandım gene normaldi ama 48 den sonra 30-40 dakika oyun oynadım şarjım hiç azalmadı sonra eve geçtim tekrar kontrol ettim şimdide 56 ya yükselmiş bunun nedenini bilen var mı? (Pil sağlığı 100...
  17. Heroia

Önerdiğiniz kurumsal mail hizmeti var mı?

Sigorta acentesi olarak bir kurumsal mail alacağım ama hangisi daha avantajlı pek bilgim yok kullandığınız veya önerdiğiniz varsa bekliyorum.
  18. Heroia

Halı saha için Krampon önerisi

Belirli bir bütçem yok halısahada giyilecek bildiğiniz kullandığınız modeller varsa buraya atın
  19. Heroia

Sıfır İphone 15 mi? yoksa 2. El İphone 14 pro mu?

Sizce hangisi daha mantıklı bütçe 50.000-52.500
  20. Heroia

Yardım Ekranı giden telefonda ki bilgileri nasıl alırım

Biraz önce telefonu sinirlenip ( normalde böyle şeyler yapmam .d ) yere vurdum ve ekran kırıldı görüntü yok ses var fotoğrafların bir kısmını google fotoğraflar sayesinde kurtardım ama notlar şifreler hepsi gitti şimdi yeni telefon almaya gidiyorum bunları almam için ekranı görmem lazım ama...
Geri