Arama sonuçları: *

• Users: emili_eren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

HyperX Cloud Stinger 2 Wireless dongle sorunu

Arkadaşlar merhaba uzun süredir kullandığım HyperX Cloud Stinger 2 Wireless kulaklığımın dongle'ını kaybettim sizce cözüm için ne yapabilirim. Ürünün satışı bulunmuyor hp ye mail attım ama geri dönüş yapmadılar . Sizce ne yapmam lazım .
  2. E

Asus x502n laptop ram upgrate

Selamlar arkadaşlar asus x502n laptop aldım ram ve ssd yükseltmesi yapıp kullanmayı düşünüyorum ama internette göremedim yükseltim oluyor mu diye yardım eder misiniz ? Ram ve ssd değişimi upgrate i yapılıyor mu bilen var mı ?
  3. E

Bit Pazarından Alınan HDD'ler Okuma Yazma Sorunu

Merhaba arkadaşlar ben hobi olarak bit pazarından eşyalar alıyorum. Bu hafta 2 adet segate 4tb hdd buldum ve aldım ürünler pc de gözüküyor ancak herhangi bir okuma veya yazma durumu gerçekleştiremiyorum . Ürünlerin sağlık durumları iyi gerekli uygulamadan baktım. Ancak hiçbir şekilde okuma...
  4. E

Ryzen 5 5600 %100 çalışma sorunu

Arkadaşlar merhaba , Sistemim: POWER BOOST X-58 RGB 650W 80+ MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 RYZEN 5 5600 WD 1TB Harddisk 2X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz ASUS NVIDIA RTX 3060 12GB Cod warzone oynarken bilgisayarım %100 Cpu kullanıyor. Oyun içerisinde max 60 fps alıyorum. Cözüm için...
Geri