Arama sonuçları: *

• Users: Kurtbeyss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kurtbeyss

Çözüldü✓ Bluetooth destekleyicisi usb dongle önerisi

ps5 kolunu ben pcye normalde kablo ile bağlıyorum fakat artık baya konforsuz gelmeye başladı, önerebileceğiniz bt usb dongle var mı acaba
  2. Kurtbeyss

İstanbul Kartal daki blokecore mağazası kapalı mı

Kendi sitelerinde kartaldaki mağazalarının konumu yazıyor, fakat google maps üzerinden bakınca kalıcı olarak kapalı olarak gösteriyor. Bilgisi olan var mı acaba
  3. Kurtbeyss

Egzotik hayvan beslemek istiyorum (sürüngen, örümcek tarzı)

aklımda en başta yılan beslemek vardı, fakat evde ginepig var o yüzden çok uygun değil gibi. örümceklerden korkuyorum, ama çokta asil duruyorlar tarantula tarzındakiler o yüzden belki korkumu yenerim diye öyle bir şeyde almak istiyorum. neler önerirsiniz, uygun fiyatlı olarak ne bakabilirim...
  4. Kurtbeyss

Bynogame den CS için bıçak alacağım

işler tam olarak nasıl yürüyor, neler yapılması gerekli
  5. Kurtbeyss

Stajdan çok korkuyorum...

Ya yapamazsam, ya verdikleri iş bana zor gelirse korkusu var üstümde. Şu an 11. sınıf makine ressamlığı öğrencisiyim, şu ana kadar hiç çalışmadım, herhangi bir iş deneyimim olmadı. Yani çalışmanın daha tam ne olduğunu bile bilmiyorum desem yeridir. Bu yüzden ekstra bir çalışma ve staj korkusu...
  6. Kurtbeyss

Internet değerlerimi nasıl arttırabilirim.

bildiğim tek şey bulunduğum bölgede fiber yok, fakat yine de bu aldığım değer bana çok az geliyor ve gerçek anlamda yetmiyor. nasıl arttırabilirim
  7. Kurtbeyss

Steam hesap yorumlarına önem veriyor musunuz ?

Ben hiç kimse önem vermiyor sanıyordum, fakat para karşılığı bot yorum atanlar, attıranlar gördüm (ciddi miktarda) siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce önemli mi
  8. Kurtbeyss

Yan monitör aldım, performansa etki eder mi

ana monitörüm "Rampage rm 550", yan monitör olarak trendyoldan "samsung essential s4 21.5" aldım. Ana monitörüm dp ile ekran kartına bağlı, 2. monitörü nereye bağlamam lazım ve ilk monitörde performans kaybına yol açar mı [H3 id=''][/H3] [H3 id=''][/H3]
  9. Kurtbeyss

Beni zorbalayan abi, haklıymışsın...

bundan 5 ay kadar öncesinde sanal ilişki hakkında bir konu açmıştım, bir abi beni dehşet zorbalamıştı o konuda yanlış hatırlamıyorsam. Keşke çok daha fazla zorbalasaymış. Aslında ilişkimiz güzel gidiyordu, ben onun için İstanbul dan İzmir e gittim, 3 gün İzmir de kaldım, kaldığım yer ile...
  10. Kurtbeyss

Marmaray da en önde sırada duran insanlar

Ya şimdi Marmaray a binmek için oluşturulan sırada, genelde en öndekiler sonraki boş Marmaray ı bekler (oturmak için). Onar bekliyor lafım yok, fakat kapının full sağını ve solunu kapatıyorlar. Marmaray ın kalkmasına 1 2 saniye kalmışken (alarm öterken) aradan sıvışıp atlıyorum genelde. Çünkü...
  11. Kurtbeyss

Küçük Telefona geçmek istiyorum (örn iphone 13)

şu anda samsung a72 kullanıyorum, ve telefon elime büyük geliyor, eli küçük bir insanım... iphoneye çok geçmek istemiyorum fakat samsungda bu tarz küçük boyutta modeller bulamazsam geçeceğim gibi duruyor. bildiğiniz küçük boyutta iyi bir samsung telefon var mı
  12. Kurtbeyss

Doğum gününüzü önemser misiniz

7 ocak benim doğum günüm, yani heyecanlı mıyım, hayır. 16 yaşıma gireceğim şu zamana kadar hiç bir doğum günüme böyle aman aman heyecanlanmadım. kutlamayan olursa da dert etmem ailem + kız arkadaşım kutlasın benim için kafi bir durum. dert etmem böyle şeyleri. peki bunlar sizin için önemli...
  13. Kurtbeyss

Sakaryaspor forma nerden alabilirim

istanbulda satan bir yer var mıdır
  14. Kurtbeyss

Shopier den özel baskılı bir sweat aldım hala gelmedi

2 hafta önce cuma günü sipariş ettim, hadi ilk hafta rahatsız etmeyeyim yoğundur diye aramadım. Tam 6. günde aradım. yarın kargoya verileceğini söyledi. Bu gün tam 11. günü olması lazım, hala bir kargo takip numarası vs.. verilmedi. Kendim için alsam dert etmezdim iade talebi oluştururdum, fakat...
  15. Kurtbeyss

Hiç bir konuda iyi değilim.

Yani bunu ara sıra çok düşünüyorum, kendime "vay be bu konuda çok iyiyim" diyebileceğim bir konu yok maalesef. hiç bir zaman kendimi yeterli göremedim herhangi bir konu için, çünkü yetersizim. yani aranızda bu tarz bir şey yaşayan veya nasıl düzeltebileceğini bilen, önerisi olan kişiler varsa...
  16. Kurtbeyss

"Ölümü gör" tarzında başka yeminler var mı

Aranızda belki daha önce duymayan vardır, genel olarak şu şekilde kullanılıyor "dediğimi yapmazsan ölümü gör" tarzında fln kullanılıyor. bayadır duymuyordum, aklıma gelince merak ettim bu tarz sözler yeminler var mı başka
  17. Kurtbeyss

... yaş aralığıma dönseydim, bunları yapmazdım dediğiniz şeyler

soru başlıkta zaten, örnek olarak; "20 25 yaşlarıma geri dönseydim, gece hayatımı bu kadar aktif tutmazdım" tarzında
  18. Kurtbeyss

Okullar arası FRC yarışmalarını mantıklı buluyor musunuz, yoksa zaman kaybı mı

FIRST Robotik Yarışması (FRC), FIRST® tarafından düzenlenen uluslararası bir lise robotik yarışmasıdır. Her yıl, lise öğrencileri, koçlar ve mentorlardan oluşan takımlar, o yılki yarışmada yarışabilecek robotlar geliştirmek için çalışırlar. (googleden kopyala yapıstırrr)
  19. Kurtbeyss

Kulaklık harici mikrofon

oyunlar için kullanacağım, max 3,5k bütçe var diyelim. bukadar yani daha ne demem lazım bilmiom renk beyaz olursa güzel olur ama zorunlu değil bu kadar yani...
  20. Kurtbeyss

Din dersinden muaf kalmak

Müdür yardımcıları, "ailen dilekçe yazsın getir" diyor. Din öğretmenim ise "bu zorunlu ders muaf kalamazsın sadece seçmeli derslerde var o" diyor. Hangisi doğru ve yarın dilekçeyi götürsem hemen muaf kalır mıyım, cuma günü sınavım var da...
Geri