Arama sonuçları: *

• Users: Warcate
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

İtopya Ürünümü İade Almıyor

Arkadaşlar Merhaba 10 gün önce itopya.com üzerinden Steelseries QCK Performance Speed XL modelini satın aldım, ürünü 3 gün kullandım ve benim için çok tepkisel olduğunu fark edip iade etmek istedim ve anlaşmalı kargo firması ile kendilerine geri gönderdim. Ürün ben gönderirken sağlamdı fakat...
  2. W

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 5070 WINDFORCE OC SFF 29 BİN TL

alınır mı? arkadaşlar ne diyosunuz
  3. W

RGB Fanlar Sadece Tek Renk Yanıyor

Arkadaşlar merhaba, 1 hafta kadar önce kendime sistem topladım, eski kasam olan Cooler Master MB520 RGB halen temiz durumda olduğundan yeni aldığım bileşenleri bu kasanın içerisine dizdim ve Aura Sync ile sıvı soğutma, ramler, anakart, klavye, mouse, hepsini senkronize şekilde kullanıyorum...
  4. W

Rog Biosunda AMD dahili gpu kapatma

Arkadaşlar Asus Rog biosunda amd'nin dahili gpusunu kapatmayı bulamadım normal asus biosuna ait videolar var fakat orda girdikleri dfx ayarı bende yok başka yerde büyük ihtimal ama ben bulamadım bilen varsa tam nerede yazarsa sevinirim
  5. W

PCIe veriyolu hakkında yardım

arkadaşlar merhaba yeni bir sistem diziyorum anakart; asus rog strix b850-f gaming wifi işlemci; ryzen 7 9700x ssd: samsung 9100 pro şimdi sorum şu 16 adet pcie veriyolu ekran kartına 4 adet pcie veriyolu ssd'ye gidiyor elimde kullanabileceğim başka pcie veriyolu kalıyormu? ilerde sisteme bir...
  6. W

RTX 5070 vs RX 9070 XT

Arkadaşlar merhaba kendime yeni sistem topluyorum ve ekran kartı konusunda kararsız kaldım. 15 yıldır kendime hep f/p odaklı sistemler kurdum ve amd f/p konusunda her zaman daha iyi olduğundan hep ekran kartımı amd'nin orta segment kartlarından seçtim, halihazırda da rx 570 4gb ile hayatıma...
  7. W

Öneri Asus Prime 850w vs Enermax DFX 1350w

Arkadaşlar Ryzen 7 9700x RTX 5070 sistem topluyorum fakat güç kaynağı konusunda kararsızım sistemin olabilecek bütün bileşenlerini Asus tercih ediyorum çünkü 20 yıla yakındır bilgisayar bileşenlerimi Asus kullanıyorum ve çevremdeki birçok insan farklı markalarla farklı sorunlarla karşılaşmasına...
Geri