Arama sonuçları: *

• Users: Cyrus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cyrus

Gigabyte GA-A320M-H (rev. 1.x) BİOS Güncellemesi

Arkadaşlar anakarta yeni bios gelmiş normal bios versiyondan farklı T54c adında. Daha çok yeni olduğu için güncellesem mi bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. (Aşağıdaki linkten hangi sürüm olduğuna bakabilirsiniz) https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-A320M-H-rev-1x/support#support-dl-bios
  2. Cyrus

Corsair M55 Driver Yardım

Arkadaşlar M55 driver da ışık ayarı yapıyorum ışık istdiğim gibi yanıyor fakat driverı kapattığımda classic şekline dönüyor . Driverı hep açık mı tutmak zorundayım yoksa bi ayarı var mı ?
  3. Cyrus

Steelseries Rival 105 alınır mı ?

arkadaşlar fiyat 100 -150 arası bişey olarak düşünün
  4. Cyrus

Corsair M55 rRGB Pro alınır mı ?

Alınmazssa önericeğiniz mouselar atarmısınız 200 tl max bütçe
  5. Cyrus

100-160 TL Mouse Önerisi

Orta büyüklükte elim ona göre bir mouse önerirseniz sevinirim
  6. Cyrus

Windows güncelleme sonrası masa üstü gelmiyor ve sorunlu

Arkadaşlar pc ye güncelleme yaptıktan sonra başlıktaki gibi oldu geri yükleme ile çözülüyor fakat ekran kartı driverı flan yükleyince yine oluyor bunun çözümü nedir arkadaşımda da oldu.
  7. Cyrus

Kulaklığı kasa'nın arkadaki girişine takınca ses azalıyor

Arkadaşlar kulalığımın mikrofon ve kulaklık girişini arkaya taktığımda ses normalden az geliyor fakat ön girişe taktığımda düzeliyor ve realtek ayarları da değişiyor nasıl çözebilirim ?
  8. Cyrus

Yardım Rust Map Yüklenmiyor

Arkadaşlar Rust a giriş yaptığımda böyle oluyor karakter kıpırdamıyor nasıl çözeceğim ?
  9. Cyrus

Öneri Rampage Zengibar mı ? Corsair HS35 mi ?

Arkadaşlar Rampage Zengibar mı alayım yoksa , Corsair HS35 mi ama kulaklığın mikrofonu yok kaybolmuş ikiside aynı fiyat ? ( Rampage Zengibar yeni çıkmış sanırım )
  10. Cyrus

Windows Search de arama yaptığımda Microsoft Edge de arama yapıyor nasıl değişirim ?

Arkadaşlar Windows Search de arama yaptığımda Edge açılıyor ama benim varsayılan tarayıcım Opera, Edge yerine Opera ekleyebiliyormuyum ?
  11. Cyrus

Yardım Monitörde Titreme Gibi bir şey !

Arkadaşlar moniörde böyle ufak parlamalar oluyo acaba ekran kartından olabilir çok korkuyorum nedeni nedir acaba ?
  12. Cyrus

BİOS Güncellenirken Pc Kapattım!

Arkadaşlar arkadaşım Asus Gaming Laptop BİOS güncellerken pc yi kapatmış sonra açılmış normal bi şekilde sonra tekrar kapatıp bi daha açtığında güncelleme yine gelmiş ve yine kapatmış fakat ekran gelmiyor tamamen siyah ekran BİOS a girmiyor sadece klavye ışıkları yanıyor acaba bunu nasıl...
  13. Cyrus

Xiaomi Mi TV Stick İnternet Sorunu

Arkadaşlar merhaba TV Stick ile dün internete sorunsuz girdim fakat bugün internete bağlandığım da internet yok sorunu çıktı tarih ve saat değişmiş di duzelttim yeniden baslattim duzelmedi ip yi statik yaptim yine olmadi sıfırladım yine olmadı acaba bir bilgisi olan varmı ?
  14. Cyrus

Arkadaşlarla Oynanabilecek Kaliteli Oyun

Arkadaşlarımla beraber oynayabileceğim ücretsiz veya pahalı olmayan oyun önere bilirmisiniz araba ile gezinti oyunları flan olabilir fark etmez
  15. Cyrus

Yardım Rx 570 4 GB Overclock

Arkadaşlar rx 570 4gb amd radeon sofware ile otomatik overclok seçeneği var bunu aktif etsem ekran kartına bir zarar gelirmi ? Yada araştırıp MSİ Afterburner den kendim mi yapayım ?
  16. Cyrus

Yardım Vodafone Net Tanılama Hatası

Merhaba arkadaşlar internette fotoğrafdaki gibi bie problem var internet hız testinde iyi ancak interneti biraz kullandıktan sonra çok yavaşlıyor bunun nedeni bumudur acaba önceden böyle bir hata yoktu
  17. Cyrus

Öneri Ryzen 5 1600 vs 2400G

Arkadaşlar ryzen 5 1600 ve rx 570 4 gb mı yoksa ryzen 5 2400G rx 570 4 gb mı ?
  18. Cyrus

Öneri Ryzen 5 1600 vs 2600X

Arkadaşlar ryzen 5 1600 (rx 570 4gb ) mi ? Yoksa ryzen 5 2600X ( rx 580 8gb ) mı ? Hangisinin performansi daha iyidir ?
  19. Cyrus

AMD ryzen 5 1600 vs 1600 af

Arkadaşlar ryzen 5 1600 mü alayim yoksa 1600 af mi ? (Ekran kartı rx570 4 gb)
  20. Cyrus

Öneri Rx 570 4gb vs gtx 1050 ti

Arkadaşlar rx 570 4 gb mi ? Yoksa gtx 1050 ti tek tek incelemelerinde fark çok yok ama karşılaştırma da var gibi kafam cok karışti bide gtx 1060 ikisinin de aralarinda cok fark varmi cevaplarsaniz sevinirim.
Geri