Arama sonuçları: *

1. kediyebagiranadam

Bu Arkadaş Hile mi? CS2

Aşağıya bıraktım videoyu. Görüş hilesinden bahsetmiyorum. Bu arkadaş videoda da gözüktüğü gibi düşmana sıkarken nişangahı düşmana kayıyor sürekli. Ben mi anlamıyorum yoksa hile mi? Forum Yöneticilerine; Hocam foruma video yüklenemiyor. 4-5 defadır aynı sorunu yaşıyorum videoyu önce youtubeye...
  2. kediyebagiranadam

Oyun Kanalı İsim Önerisi

2 İsimden birini seçmeyi düşünüyorum. Synegon Logonidas Hangisini seçmeliyim sizce?
  3. kediyebagiranadam

Çok ucuz termal macun onerir misiniz?

Merhabalar, eski sistemimde kullanmak, eski sistemlerde deney, çalışma için idareten bir termal macun alacağım. Çok ucuz standart soğutma sağlayabilecek termal macun önerir misiniz? Ayrıca 30gr olanlar var alsam içinde kuruyor mu tekrar tekrar kullanabilir miyim? Fiyat uygunluğu önemli kalitesi...
  4. kediyebagiranadam

15 YILLIK PCmi açtım yardım edin anlamadım

Ben anlamadım bu isi. Soğutucu blok mu yapışmış islemciye bakar mısınız 😂
  5. kediyebagiranadam

Diş muayenesi ortalama ne kadar tutar?

Dis doktoruna gideceğim, diş taşı temizliği ve müdahale edilmesi gereken 3-4 çürüğüm var. Gitmişken temizletmek istiyorum sigara ve çay lekelerini. Ama daha önce çok yolum düşmedi diş doktoruna. Ortalama ne kadar tutar? Hiçbir fikrim yok çünkü. Diş taşı temizliği + 3-4 çürük dişe artık ne...
  6. kediyebagiranadam

2. El alınması mantıklı ürünler nelerdir?

Sevgili forum üyeleri esenlikler... 2. el ürün almayı sevmeyen, çekinen, garantici birisiyim. Ama inanıyorum ki bazı ürünlerin 2. elinin alınması sorun yaratmaz. Nelerdir sizce bunlar? Mesela bence ekran kartı değildir risklidir yahut kulaklık alınmaz hijyen olarak sıkıntılı. Ama bu sorunsuz 2...
  7. kediyebagiranadam

Yardım Fotoğraflarımı fiziksel olarak nerede yedekleyebilirim?

Merhabalar. Google fotoğraflara her ay ödeme yapmaktan bunaldım ve en azından büyük hacimli videolarımı, fotoğraflarımı depolayabileceğim bozulma riski çok düşük olan bir depolama arıyorum. Hızlı olmasına gerek yok hatta yükleme saatler bile sürebilir asıl aradığım şey fiyat olarak uygunluk ve...
  8. kediyebagiranadam

Premier Pro'yu nasıl uygun fiyatlı alabilirim?

Hocalarım video montajı için Premier Pro kullanıyorum fotoğraf içinse Photoshop kullanıyorum. Bu yüzden Adobe Cloud satın aldım, fakat çok pahalı geliyor bana. Bunu daha ucuz yollu nasıl halledebilirim? İnternette şöyle ilanlar görüyorum bunlar güvenilir midir? Virüs riski taşır mı...
  9. kediyebagiranadam

İlk Youtube videom nasıl olmuş sizce?

Merhabalar Youtube'ye ilk videomu yükledim. Premier Pro'yu ilk kez kullandım, 2 Saatlik genel Premier Pro kursundan sonra direkt videoyu editleyerek öğrenmeye başladım ve 11 dakikalık videonun editleri toplam 15 SAAT SÜRDÜ "yeme, içme molaları hariç" İzleyip yorum yaparsanız, eksilerini ve...
  10. kediyebagiranadam

Youtube Videosunda Küfür Hakkında Fikirlerinizi Merak Ediyorum

Merhabalar Hocalarım. Youtube kanalı açtım ilk videomu çektim ama şöyle bir sorun var. Küfür edersem sorun olur diyerek "spam, para kazanma sorunu, ileride önüme çıkabilecek sorunlar vs" sesli oyun oynadığım mizahi ve editli videoyu küfürsüz seslendirdim. Fakat bunun biraz hissiyat olarak...
  11. kediyebagiranadam

Yardım 2-3K Fiyat Bandında Kablolu Kulaklık Önerisi?

Merhabalar, FPS oyunu nadiren oynarım, genelde içerik üretimi - yayın ve oyun için alacağım. Harici şahane bir mikrofonum var o yüzden mikrofon ihtiyacım yok ama arada kullanabilirim. RGB istemiyorum olursa da kapatılabilir olsun lütfen. Son olarak önemsediğim kalitesi, ses ve malzeme kalitesi...
  12. kediyebagiranadam

Sesim Youtube İçerik Üretmek İçin Uygun mu? Dinler misiniz?

Merhabalar Youtube'da mizahi oyun - edit içerikleri üretmek istiyorum kamerasız sadece sesli. Fakat ses rengim nasıldır bilemiyorum, uygun mu değil mi sizlere sormak istedim dinleyip yorum yapar mısınız? ;
  13. kediyebagiranadam

Yardım 367TL'ye HP DHS-2111 2.0 Alınır mı?

Merhabalar. PC için 20 senelik bir teki çalışmayan ve ötekisi çok sesli çalışan emektar hoparlör kullanıyorum. Beni 3-4 sene idare edebilecek şekilde gayet uyguna buldum sizce bu hoparlör alınır mı; Varsa başka tavsiyeleriniz lütfen belirtin...
  14. kediyebagiranadam

1500₺ Kulak üstü Kulaklık tavsiyesi

Merhabalar. 1500₺ bütçem var ve asıl amacım F/P oranı. F/P oranı çok daha yüksekse 2500'lere kadar çıkabilirim ama dediğim gibi Fiyat Performans odakliyim. F/P oranı daha yüksekse de 1000₺ lere kadar da düşebilirim. Sıfır ürün arıyorum. Oyun ve genel kullanım için öneriniz var mıdır?
  15. kediyebagiranadam

Fifine K669B Mikrofonu İyi Bir Seçim mi?

Merhabalar. YouTube oyun, mizah içerikli bir kanal açmayı düşünüyorum ve başlangıç olarak çok alt düzey olmayan mikrofon ararken şunu buldum; https://www.elitmuzik.com.tr/fifine-k669b-studyo-youtuber-yayinci-usb-bilgisayar-mikrofon Elit Müzik güvenilir mi değil mi derken araştırırken...
  16. kediyebagiranadam

750 TL’ye oyun + genel kullanım için kablolu kulaklık önerisi

750 TL civarında, hem oyun hem müzik için uygun, kablolu bir kulaklık arıyorum. RGB olmasa iyi olur, varsa da kapatılabilen bir model olsun. Ses kalitesi ve mikrofonu dengeli bir şey arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.
  17. kediyebagiranadam

The Wandering Village Xbox'tan mı Steam'dan mı almalıyım?

Herkese merhabalar. Hoşuma giden bir oyun vardı istek listesine atmıştım. Steam'dan bildirim geldi oyun indirime girdi diye " The Wandering Village" Steam'da 9 dolar. Dedim belki daha ucuza vardır Xbox üzerinden 190₺ ve desteklenen platformda PC de yazıyor ben PC için almak istiyorum. Yanlışım...
  18. kediyebagiranadam

Sevgiliyle Oynanmalık Mobil Oyun Önerir Misiniz?

Merhabalar. Sevgilimle normalde Steam / PC üzerinden oyun oynayacaktık ama ailesi baskıcı. O yüzden mobilden oynamaya karar verdik. Mobilde PC kadar çok seçeneğimiz yok farkındayım ama böyle bizi kasmayacak, güzel güzel oynayabileceğimiz çift oyunu var mıdır? Oyunun illa ki Çiçekli böcekli...
  19. kediyebagiranadam

Oyun Yapıyorum Desteğinize İhtiyacım Var

Merhabalar. Güzel bir hikayesi olan bir oyun yapma hedefi içerisindeyim. Oyun diktatörlük ile yönetilen bir ülkede hakim olan bir kişiyi konu alıyor ve o hakim biziz. Ne olursa olsun bize söylenen hükümet lehine karar vermemiz ama işte oyunda burada başlıyor. Oyuncu seçimlerinde özgür. Bu...
  20. kediyebagiranadam

Technopat Rezilliği! "İlk konuyu bizde açmak zorundasınız!"

Yeni sistem aldım ve sonuçları buradan paylaştım sistem testlerini vs. Ardından aklımda bir sürü soru işareti vardı Technopat forumda aynı soruyu sordum. O da ne dünyanın en b*ktan uyarısını aldım, Önce konumu bir şey demeden sildiler sonra sordum neden sildiniz diye verdikleri yanıt karşısında...
Geri