Arama sonuçları: *

• Users: Gökmen144
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gökmen144

Yardım QCY H2 PRO kulaklık açılıp kapanıyor

Qcy h2 pro kulaklığa sahibim alalı 4 5 ay oldu kulaklığı açıyorum kendini kapatıyor açıyor, bunu tekrarlıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  2. Gökmen144

Amd ryzen 5 5600 için fan önerisi -a320m a pro anakart 5600 ü destekler mi

Selamlar amd ryzen 5 5600 işlemci almayı düşünüyorum fan önerebilir misiniz? ayrıca bir sorum var anakartım 5600 ü destekler mi Anakartım:msi a320m a pro fan için bütçem 1000+tl
  3. Gökmen144

Girdiğiniz ürün anahtarı çalışmadı sorunu

orjinal windows lisansımı giriyorum böyle bir hata veriyor
  4. Gökmen144

Monitör için hangi kablo alınmalı

Kasamdaki ve monitördeki girişler farklı Bunun için hangi kablo almalıyım
  5. Gökmen144

Mavi ekran sonrası görüntü gelmiyor

Bilgisayarda hiçbir şey açık değildi sadece masaüstündeydi mavi ekran verdi şu anda görüntü vermiyor Bu şekilde kaldı yardım eder misiniz
  6. Gökmen144

Çözüldü✓ 800tl mouse önerisi w

uzun bir süre araştırdım bu fiyata bu mouseyi https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-aigo-gm80-plus-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,967283874.html buldum fakat pek güvenemedim ve küçük gibime geldi 800 TL'ye kablosuz,sağlam bir mouse önerir misiniz? teşekkürler
  7. Gökmen144

Bilgisayar açıldığında ekran gidip geliyor

selamlar pcyi açtığımda ekran bu şekilde gidip geliyor sorunu anlayamadım yardımcı olur musunuz? ( sorunun videosu )
  8. Gökmen144

600 tl laptop soğutucu önerisi

Selamlar laptop için bir soğutucu arıyorum bütçe 600tl önerilerinizi bekliyorum laptop modeli:
  9. Gökmen144

Microsoft hesabım çalındı

arkadaşlar benhypixelin discorduna girdim yani öyle sandım fakart fake sunucuymuş doğrulama kodu geldi girdim hesabım çalındı lütfen yardım edin
  10. Gökmen144

Bilgisayar saçmalıyor?

mesela oyun oynarken biranda kameram yukarı bakıyor yada aşşağı yada video izlerken kendi kendine tarayıcıyı kapatıyor mouse kendi kendine? bu neden oluyor
  11. Gökmen144

Tplink adaptör cızırtı sorunu

Merhaba tplink ub500 bluetooth adaptör kullanıyorum ses cızırtılı geliyor.Bağlantı kopması vs. yok ses cızırtılı geliyor kulaklığım qcy h2 pro
  12. Gökmen144

Redragon brahma k586RGB ışık hızı nasıl ayarlanır?

mesela ben fn + home tusuna basınca bir tusa bastığımda tüm klavye aydınlanıyor ben bunun hızını nasıl ayarliyabilirim. Kısaca ışıkların hızını ayarlamak istiyorum
  13. Gökmen144

Türk telekoma geçilir mi

şuanda superonlıne kullanıyorum 500tlye yakın para ödüyorum ve ethernetle bağlıyım ona rağmen 20/9 gibi komik bir hız alıyorum bugün bir abinin yanına gittim 100/20 alıyorlardı şaşırdım sordum 400 tl ödüyorlarmış biz daha fazla ödeyip rezalet bir hız alıyorum turk telekoma gecılırmı gecıste bır...
  14. Gökmen144

Mesh olmayan kasanın iyi hava alması nasıl sağlanır

Merhaba kasamın modelini bilmiyorum görseli aşşağıya bırakıyorum kasam yeterince hava almıyor nasıl iyi hava almasını sağlarım
  15. Gökmen144

Minecraft skyblock sunucusu önerisi

Merhaba sorum basit güzel bir skyblock sunucusu arıyorum teşekkürler
  16. Gökmen144

Gameloop pubg mobile kasma sorunu

gereksiz bir şekilde kasıyor anliyamadım yardımcı olucak varmı sistemim imzamda var
  17. Gökmen144

Amd ryzen 5 1500x gtx 1660 super 6gb farming simulator 22 performansı?

imzadaki sistem farming simulator 22de kaç fps verir? sıkıntı yaşatırmı.
  18. Gökmen144

Çözüldü✓ Hoparlör sesini açınca klavye,mousenin bağlantısı kopuyor??

merhaba bu hoparlore sahibim kısık seste sıkıntı yok fakat sesi yükseltince klavye,mouse,hoparlörün bağlantısı kopuyor? yardımcı olur musunz not:usb çoklayıcı kulllanıyorum 3üde ona bağlı
  19. Gökmen144

Chill takılmalık ücretsiz oyun önerisi

Merhaba sistemim belli sistemimin kaldıracağı chill takılmalık oyun önerisi arıyorum önerilerinizi bekliyorum ücretsiz olması önemli
  20. Gökmen144

Öneri Gtx 1660super minecraft shader önerisi

sistemim bu sistemimim kaldıracağı güzel bir shader önerirmisinz :)
Geri