Arama sonuçları: *

• Users: scevola
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. scevola

Iphone 16 Switch Dönüştürücü önerisi

Arkadaşlar merhaba, evimde 500 Mbps download hızı aldığım fiber internetim var. GeForce NOW ile iPhone 16 telefonumdan 6-7 ms ile sabit 60 FPS genelde metroidvania oyunlar oynuyorum. Şu ana kadar oynamak için 9. nesil Xbox Controller'i telefona Bluetooth ile bağlayıp kullanıyordum. Fakat o...
  2. scevola

7500F Sıcaklıkları Normal mi?

Arkadaşlar 7500F işlemci kullanıyorum, sogutucum Thermalright Assassin King, Anakart Asus Tug Gaming B650M-E Wifi, Kasamda Coolermaster Masterbox TD500 V2. Bu sistemde işlemci boşta 50, Oyun oynarken 70-75, Occt stress testte ise max 80 dereceyi goruyor. Sıcakliklar normal sanirim fakat, hic bir...
  3. scevola

7500F Fazla mı ısınıyor

Arkadaşlar bugun yeni aldigim hazır kasa geldi elime. Genel olarak her şey iyi sadece sanirim işlemcim çok sıcak. Boşta sadece web acikken 55-60 derece, herhangi bir occt veya prime95 testinde actigim an 95 derece oliyor sonra da muhtemelen islemci kendini kisitliyor daha fazla isinmamak icin...
  4. scevola

8500 TL 2K Monitör Önerisi

7500F ve 5070 ile AAA oyun oynayacagim. Sadece oyun oynamak amacli kullanicam ve Cs valorant apex gibi multiplayer oyunlar hiç oynamiyorum 0. Bu kullanim için monitor onerebilir misiniz? Hz 144,160,180 olur farketmez. Ips tercihim. 27 inch zaten sanirim hepsi. Pek bilgim yok ideal max 8500 tl...
  5. scevola

50K ya bu sistem iyi mi?

Dostlar bugunku incehesap gaming gecesinden bu sistemi aldım toplam 51k ya. Kasa, psu ve islemci sogutucu haric her seyden memunum. Bu uç ürün hakkinda bilgisi olan var mı? ve genel olarak sistem f/p olarak nasil? piyasayi iyi bilen arkadaşlar değerlendirebilir mi?
  6. scevola

Bu psu ve sivi sogutma nasil?

Arkadaşlar sinerji de bu kasa+sivi sogutma+psu paketini gordum 6000 tl ye baya uygun geldi. kasa okey ama sivi sogutma ve psu kalitesinden emin olamadim bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi? muhtemelen 5070 ve 7500F ile kullanacağım. (evet biliyorum 7500f icin 360mm sivi soğutmaya gerek yok fakat...
  7. scevola

Gigabyte 9070 XT ve Kyber 750W psu uyumu

Arkadaşlar gigabyte ın RX 9070 XT kartini ve XPG Valor Mesh kasa + Kyber marka 750w psu paketini alacagim. Bu ekran kartlari kasaya sigmayabiliyor diyolar ve 3x8 pin girişi falan psu da olmayabilir falan diyorlar ben pek anlamadim ve bulamadim internette bu psu nun girişlerini ve kasanin...
  8. scevola

Max 50k sistem önerisi

Arkadaşlar selam, 10-15 gün içinde asagida bilgilerini verecegim sistemi toplayacağım. 1080P de AAA single oyunlar oynuyorum. Multiplayer oyun hic oynamiyorum. Bu sistem yeterli olur mu? pek bilgim yok elimden geldiğince f/p yapmaya calistim. parca onerilerine acigim. ve en önemlisi bu...
  9. scevola

9070 XT ve 7800x3d li 75K bütçeli sistem

Arkadaşlar selam, baslikta da belirttigim uzere maximum 75K bütçeli bir sistem topluyorum. Gorselini ekledigim sistemi toplamaya başlamaya yakınım. Fakat çok bilgili degilim ufak kisimlarda hata yapmış olabilirim. İşin teknik ve ince konularinda bilgili arkadaşlar herhangi bir parça da...
  10. scevola

Max 70K sistem tavsiyesi

Arkadaşlar herkese selamlar, her şeyiyle beraber toplam 70k tutan sistem toplama niyetindeyim. Estetiktir RGB'dir renktir falan hiçbir derdim yok isterse biri beyaz biri siyah biri kirmizi olsun parçaların. Bilgisayarı sadece singleplayer oyunlar için kullanıyorum ve keyifle 2K yuksek FPS AAA...
  11. scevola

Bu sistem alınır mı ?

Herkese selamlar, son youtube videosunda bahsedilen hazır sistemdeki SSD yi 2 TB, Ramide 6000 mhz yapıp almayı planlıyorum. Aşağıya görseli ekledim, pek bilgili değilim acaba alınır mı bu sistem bir sorun çıkarır mı? ve 2k da oyunları oynatır mı rahat bir şekilde. Rekabetçi oyun oynamıyorum...
Geri