Wafuudan bi kalem alıcam 300 küsür liraya kargoyla birlikte 600 küsüre geliyor başka ücret gözükmüyor. Bunları ödedikten sonra ayrı bi ücret falan ödemem gerekiyor mu? Gümrükte falan
Beyler 14 pro max var ama çakma bi şarj aleti kullanıyorum şuan biraz daha kaliteli bir şey kullanmam lazım bataryaya hasar falan verir diye korkuyorum ama orijinal olanlar çok pahalı 500 liraya falan alabileceğim güzel bir şarj aleti var mı?
Beyler 1500 lira bütçem var kablosuz kulak içi bi kulaklık istiyorum. Huawei freebuds se2 ve 3 modellerine ve qcy melobuds pro ht08 e baktım. Hangisi daha iyidir? Daha güzel öneriniz varmıdır bu fiyat bandında ve se2 ile se3 arasındaki fiyat farkına değer mi?
Beyler şimdi durup dururken farkettim Samsung Odyssey G6 Oled monitörümde ekte bıraktığım çember gibi bişeyler var alt taraflarında. Elimle dokundum ama hissedilen şeyler değil silmeye falanda çalıştım ama çıkmıyorlar bunlar nedir?
Beyler bütçem kısıtlı ama şuan çok lazım kulaklık. Mikrofonu için ve dışarı sesini kesmesi için. Çok şey beklemiyorum ama bu bütçelerdeki en iyi kulak içi kulaklığı atarmısınız.
14 pro maxim var iki fiziksel sim girişi var. Normalde insanların tek sim girişi ile şöyle bahsettiklerini görüyordum 4 ay fiziksel 4 ay e sim ile yıllık 8 ay kullanım süren var. Bende iki fiziksel oldugu icin benim toplam e sim ile 12 ay mı oluyor?
Beyler bi firmadan yaptığım alışveriş sonrası urünü iade ettim ve bir buçuk ay boyu paramı iade etmediler en sonunda tüketici haklarına başvurdum birkaç gün önce. Şimdi iade etmişler parayı. Ne yapmam lazım? Yani böyle kalmasını istemiyorum çünkü çok yordular ve delirttiler beni parasında...
Yurtdışı iphone alıcam ama çok bilgim yok bu konuda. Telefonda iki tane sim portu var her birinde 4 ay kullanım suresi oluyor diye biliyorum toplam 8 ay. Esim nedir onuda tam bilmiyorum. 8 ay kullandıktan sonra yanımda eski bi iphone 6 taşısam oyle kullansam olurmu?
Beyler öyle tablet bakıyordum ders için falan casperın bu h10 pro tabletine denk geldim fiyatına bakıldıgında özellikleri baya güzel gibi. Nasıldır alınır mı?
Beyler laptoptan soru çözümü için bi grafik çizim tableti lazım boyutu küçük olmasın yani normal bi test kitabıyla karşılaştırdığımızda çok küçük kalmasın. Fiyatlarını tam bilmiyorum maks bütçeme 1.5 2k diyebilirim önerilerinizi bekliyorum.
Geçen yıl şubatta Klavuzpazar.com adlı siteden Meta Quest 3 almıştım. İlk güvenememiştim çok bilmediğim site diye ama akakçede çıkıyor diye aldım ve ürün geldi. Daha sonra kollarında bi temassızlık sorunu oldu bende ulaşmaya çalıştım. Adamlara ulaşamıyorum. Yani arıyorum, açmıyorlar...
Beyler bana iyi soğutacak bişey lazım. Yani bu içine buz falan konulanlar var ama benim buz koyma imkanım yok cunku yurtta kalıyorum. Onun dışında soğutma fonksiyonu olan bildiğiniz bir ürün varsa bekliyorum önerinizi. Eğer yoksada böyle normal vantilatörden kuçük ama masa tipinden büyük orta...