Arama sonuçları: *

• Users: swindler
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. swindler

Yeni yıla girdim fakat telefon açılmadı

İphone 14 pro max var bende iki ay önce almıştım kapalıydı o sıra hattı. Yeni yıla girdik fakat simi taktım açılmadı birşeymi yapmam lazım?
  2. swindler

60k bütçeye hazır sistem tavsiyesi

60k belki bir iki oynar bu bütçeye sadece hazır kasa ne alınır?
  3. swindler

Bunlar virüs mü sorun yaratır mı?

MalwareBytes dan scan yaptım şunlar çıktı yanlış tespit mi yoksa gerçekten sorun çıkarırlar mı? En alttaki öbürlerinden farklı.
  4. swindler

500Tl bluetooth kulaklık önerisi

Beyler bütçem kısıtlı ama şuan çok lazım kulaklık. Mikrofonu için ve dışarı sesini kesmesi için. Çok şey beklemiyorum ama bu bütçelerdeki en iyi kulak içi kulaklığı atarmısınız.
  5. swindler

Sim kart takılan yetişkin saati

Beyler sim kart takılan ve hücresel veri paylaşımı yapabilen bi akıllı saat varmı hiç biliyormusunuz?
  6. swindler

YD iphone toplam kaç ay kullanım sürem var?

14 pro maxim var iki fiziksel sim girişi var. Normalde insanların tek sim girişi ile şöyle bahsettiklerini görüyordum 4 ay fiziksel 4 ay e sim ile yıllık 8 ay kullanım süren var. Bende iki fiziksel oldugu icin benim toplam e sim ile 12 ay mı oluyor?
  7. swindler

YD iphone alırken parça değişimini nasıl kontrol edeceğim acil.

YD 14 pro max alıcam toplamamı diye nası kontrol edicem yanımda laptop gotursem programla falan ediliyormu.
  8. swindler

Thh ye başvuru yaptım ama param iade oldu

Beyler bi firmadan yaptığım alışveriş sonrası urünü iade ettim ve bir buçuk ay boyu paramı iade etmediler en sonunda tüketici haklarına başvurdum birkaç gün önce. Şimdi iade etmişler parayı. Ne yapmam lazım? Yani böyle kalmasını istemiyorum çünkü çok yordular ve delirttiler beni parasında...
  9. swindler

Yurtdışı iphoneu yılda kaç ay kullanabilirim?

Yurtdışı iphone alıcam ama çok bilgim yok bu konuda. Telefonda iki tane sim portu var her birinde 4 ay kullanım suresi oluyor diye biliyorum toplam 8 ay. Esim nedir onuda tam bilmiyorum. 8 ay kullandıktan sonra yanımda eski bi iphone 6 taşısam oyle kullansam olurmu?
  10. swindler

Casper pad h10 pro nasıldır?

Beyler öyle tablet bakıyordum ders için falan casperın bu h10 pro tabletine denk geldim fiyatına bakıldıgında özellikleri baya güzel gibi. Nasıldır alınır mı?
  11. swindler

Çizim tableti önerisi

Beyler laptoptan soru çözümü için bi grafik çizim tableti lazım boyutu küçük olmasın yani normal bi test kitabıyla karşılaştırdığımızda çok küçük kalmasın. Fiyatlarını tam bilmiyorum maks bütçeme 1.5 2k diyebilirim önerilerinizi bekliyorum.
  12. swindler

15000 tl laptop önerisi

Beyler arkadasa laptop alacaz 0 istiyor ders için bide lol gibi oyunları açsın yeter maks 15k bütçe.
  13. swindler

Garantiye yolladığım ürünü geri göndermediler!

Geçen yıl şubatta Klavuzpazar.com adlı siteden Meta Quest 3 almıştım. İlk güvenememiştim çok bilmediğim site diye ama akakçede çıkıyor diye aldım ve ürün geldi. Daha sonra kollarında bi temassızlık sorunu oldu bende ulaşmaya çalıştım. Adamlara ulaşamıyorum. Yani arıyorum, açmıyorlar...
  14. swindler

2700tl kulak içi kulaklık önerisi

Beyler gündelik kullanım icin 2700 civarı bir şey lazım buds 3 dusunmustum daha iyisi varmıdır bu fiyata.
  15. swindler

İyi soğutan masa tipi vantilatör önerisi

Beyler bana iyi soğutacak bişey lazım. Yani bu içine buz falan konulanlar var ama benim buz koyma imkanım yok cunku yurtta kalıyorum. Onun dışında soğutma fonksiyonu olan bildiğiniz bir ürün varsa bekliyorum önerinizi. Eğer yoksada böyle normal vantilatörden kuçük ama masa tipinden büyük orta...
  16. swindler

30-40k arası laptop önerisi

Hem oyun için hemde ders için kullanacağım dedigim gibi 30 40k arası bir şey olacak ısınma gibi sorunları olmasın istiyorum. Teşekkürler.
  17. swindler

Odyssey G6 Oled Alınır mı?

Beyler ana monitörümü bugün sattım ve 360hz lik g6 oled modeli indirime girmis onu almayı düşünüyorum o fiyatta başka seçenek yok çünkü. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Yani monitörü sattım zaten bir şey almam lazım. O fiyata yakın başka alınabilecek model varsa onuda...
  18. swindler

Aşağıdaki monitörler ne kadar eder?

Beyler monitörlerimi satmak istiyorum ikinci elden garantileri 2.5 yıla yakın hiçbir sorunları yok herşeyi duruyor ne kadar ederler? MSI G274QPF E2 Asus VG27AQML1A
  19. swindler

Yurtdışı alışverişindeki fiyat sınırı?

Temudan poster alıcam da bu maksimum ücret tutarı 1000 liramı neydi sanırsam tam bilmiyorum bu mevzuları. Şuan ürünler 900 lira vergiyle falan 1500 lira oluyor sipariş verebiliyorum elime ulaşır mı? Bide mesela şeyi anlamadım ben bu sınır ne kadar süreliğine yani ben sipariş verip 3 gün sonra...
  20. swindler

Evde internet çekmiyor

Beyler wifi kendi odamda superonline kullanıyoruz. Ama internet dogru durust birtek benim odamda çekiyor evin kalanında ya hiç ya da çok az. Ne ile alakalı bu modemle mi yoksa sağlayıcı ile mi? 1000mbps kullanıyorum turkcellin kendi verdiği modemi ile eğer modem ile alakalıysa ne almam gerekir?
Geri