Arama sonuçları: *

• Users: Tworule
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Dying Light The Beast FSR 4 RDNA3 Görselleri

İyi Forumlar, Malum milli oyunumuz Dying Light'ın yeni oyunu The Beast çıktı. Old gen ile FSR4 performansı FSR3 e göre biraz daha kaliteli görünüyor ayrıca yaklaşık 5-6 fpslik bir fark mevcut. Genel oynanışta herhangi bir problem olmadı görüntü Fsr3 e göre baya iyileşmiş fakat ağaçlar hala...
  2. T

Radeon 25.9.1 güncellemesi sonrası jittering ve stuttering

İyi Forumlar, Birkaç gündür oyunlarda ekran titriyor ve sanki kasma hissiyatı veriyor gibiydi. Amd Radeon 25.9.1 güncellemesini de 2-3 gün önce yapmıştım dedim sanırım yüklerken bir sıkıntı oldu. Ddu ile silip tekrar kurdum yine aynı sanki adaptive sync hiç yokmuş ve 90 fps de falan...
  3. T

Havit Fuxi H3 Kulaklık Equalizer/Eq Ayarı

İyi Forumlar, Son zamanlarda HyperX Cloud II hem kablosunun rahatsız etmesi ve sürekli dolanması hem de ağır olmasından dolayı rahatsız ediyordu. Bu nedenle kablosuz hafif bir kulaklık arayışına girdim ama çok fazla bütçe ayırmadım max 1500 TL olsun, takılmalık birşeyler olsun diye ve 1000 TL...
  4. T

R5 7500F OC ve Sonuçları

İyi Forumlar, Sürekli 7500F OC nasıl olmalı, 7500F çok ısınıyor adı altında konular açıldığını gördüm, bu da beni biraz meraka itti ve OC yapmaya karar verdim. Normalde zaten yüksek Ghzli bir işlemci olduğu için OC yapmanın çok bir fark yaratmayacağını ve gereksiz sıcaklık artışı olacağını...
  5. T

Bilgisayar Masası Tavsiyesi Lazım

İyi Forumlar, Yukarıda belirttiğim gibi bilgisayar için masa arayışı içerisindeyim. Boyutları 120x75x60 gibi standart bir masa bakıyorum fakat birkaç kriterim var; - Masa sağlam olsun, dansöz gibi oynamasın. - Masanın bacakları mümkünse köşe veya yan kısımlarda olsun, ekstra bi kitaplık tarzı...
  6. T

Arc Riders Erken Erişim Talebi Hk.

İyi forumlar, Hocalar şimdi yeni duyurulan bu oyunda erken erişime katılabilmek için başvuru dışında oyuna girebilme gibi bir ihtimal var mı? Yoksa erken erişim talepleri kabul edilecek mi? Edilirse ortalama ne kadar sürede kabul ediyorlar? Edilmiyorsa başka şekilde girebilir miyiz...
  7. T

Fan Kontrolcü Yavaş ve Hızlı Fan Devrini Değiştirme

İyi Forumlar, Başlıkta da belirttiğim üzere kasamda bir fan kontrolcü var kasanın üzerinde de yavaş, hızlı, ve durdurmak için buton bulunuyor. Durdurma ve yavaş mod çok güzel genelde onları kullanıyorum fakat hızlı modda sanki F1 pistine dönüyor oda, hızlı moddaki fan devir hızını değiştirmek...
  8. T

Speaker Pil tasarrufu modunu kapatmak

İyi forumlar, Elimde Grundig Gsb110 marka speaker bulunuyor. Daha önce aldığım ses sistemlerinin parazit yapma sorunu yüzünden elimde bulunan speakerı kullanmayı düşünüyorum. Zaten çok kullanmıyorum arada video izlemek için fakat cihaz ses vermeyince 15 saniye içinde pil tasarrufu moduna...
  9. T

Steam Mağaza Geç Yükleniyor!!

Steam'de mağazaya bastığım zaman çok geç açılıyor internet hızı kaynaklı bir sorun değil. Uygulamada bir sıkıntı var. Başka bu problemi yaşayan arkadaşlar var mı? Çözen varsa yardımcı olabilir misiniz?
  10. T

Minidump dosyası Windbg ile nasıl okunur?

İyi forumlar, Arkadaşlar Windowsta sıkıntının neden kaynaklandığını bilmediğim bir problem nedeniyle sistem reset atıyor. Nedeni hiç belli olmuyor bazen 2 bluetooth aynı anda bağlanınca bazen uygulamanın veya oyunun çözünürlüğünü değiştirmeye çalıştığımda bazen alt tab bastığımda ama tamamen...
  11. T

Geçici Ücretsiz Kingdom Come: Deliverance Ücretsiz!

Epic Games' in bugün verdiği ücretsiz oyun Kingdom Come: Deliverance oldu.
  12. T

Yardım Monitörde kablo typeC ve DisplayPort fark yaratır mı?

İyi Forumlar, Konu başlığındaki belirttiğim gibi aklıma takılan bir soru var. Detaylı olarak anlatmam gerekirse Dell 2724D monitör sahibiyim. Monitörün içinden 2 kablo çıkıyor birisi DP to TypeC diğeri DP to DP bu iki kablo arasında bir performans farkı var mıdır? İkisi arasında oyunlarda biri...
  13. T

Sizce topladığım sistem pahalıya mı geldi?

Öncelikle iyi forumlar, Yukarıda bahsettiğim gibi sizce sistemim pahalıya mı geldi yoksa nispeten kaliteli mi oldu fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Sistem; -RX 7900 GRE Hellhound 3 fanlı ekran kartı -Ryzen 5 7500f Tray işlemci -Msi Pro B650-P anakart -Patriot Viper Venom 16x2 6000mhz...
  14. T

BU SİSTEME YAKIŞIR ANAKART TAVSİYESİ

Öncelikle herkese iyi forumlar, Başlıkta da belirttiğim gibi şuan topladığım sistem için hangi anakartı seçmeliyim karar veremedim. Dedim foruma bir sorayım onlar ne tercih ederdi, özellikle soğutması ve mosfetleri iyi olsun istiyorum. Sistem *7900 GRE HELLHOUND *7500F İŞLEMCİ *PATRİOT VENOM...
  15. T

Toplama bilgisayarımı satıyorum. İlgilenen veya ederi hakkında yorum için »

Merhaba DA forum üyeleri, Tek tek farklı sitelerde sıfır olarak topladığım sistemimi satışa koydum. Ddr5 sisteme geçmek istiyorum. Şuanda askerde olduğum için (uzun dönem) dönünce bilgisayarsız kalmamak için aradan çıkarmak istiyorum. Hem fiyat hakkında yorum bekliyorum hemde ilgilenenler varsa...
  16. T

Instagram Instagram Bildirimleri Uygulamayı Açtıktan Sonra Geliyor

Hayırlı geceler forum, Konu yukarıda belirttiğim gibi Instagram bildirimlerinin mesaj geldiğinde veya bir beğeni atıldığında gelmesi gerekirken ben uygulamayı açana kadar hiçbir bildirim alamıyorum. Bütün arkaplan ayarlarını ve bildirim ayarlarını açık yaptım lakin hiçbir şekilde fayda etmedi...
  17. T

Instagram Instagram reels ve videolar eksik yükleniyor.

Telefon: Poco X6 Pro Instagram videolarını izlerken bir anda donuyor ve kalanı yüklenmiyor. Ne kadar beklersem bekliyim devam etmiyor. - 4.5g açık ve herhangi bir yavaşlık yok (youtube 4k da bile donmuyo) - Uygulama önbelleğini temizledim. Olmayınca uygulamayı sildim yükledim. - Hattın...
  18. T

Çözüldü✓ Bluetooth Kulaklık Sürekli Oyun Modu Açık Kullanmak

Forum başlıkta belirttiğim durumu (Bluetooth Kulaklık Sürekli Oyun Modu Açık Kullanmak) genel kullanıma uygularsak yani sürekli olarak oyun modunda çalıştırırsam kulaklığa bir zararı olur mu? Olursa sonuçları ne olur? Örneğin; Kullanım suresi 5 saatten 3 saate düşer mi? İleride pil ömrünü...
  19. T

Xbox gamepass oyunlarında touchpad dışında kol çalışmıyor

Geçenlerde Xbox game pass satın aldım. Ps4 kolumu pc ye bağladığımda PC oyunları, Steam oyunları veya Epic oyunlarında sorunsuz çalışmasına rağmen Xbox game pass uygulamasından herhangi bir oyuna girdiğimde oyun içinde kolu görmüyor. Sorunun ne olduğunu bir türlü çözemedim büyük ihtimalle xbox...
  20. T

Uydu Alıcısı Tavsiyesi

İyi forumlar, Başlıkta da belirttiğim gibi uydu alıcısı tavsiyesine ihtiyacım var 1 sene dolmadan mefta oluyorlar hak etmeyen fiyatlarda ürünleri de almak istemiyorum bildiğiniz hesaplı f/p ürün var mı? Geriye sarma özelliği olan bir ürün var mı android tvler dışında onu da biliyorsanız...
Geri