Arama sonuçları: *

• Users: ThetaEpic
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Gelişim çağında spor yapmak boy uzamasını etkiler mi?

Arkadaşlar gelişim çağında spor yapmak boy uzamasını etkiler mi? (Fitness)
  2. T

Ortaokulda Disiplin yersek nolur?

Arkadaşlar merhaba bugün ben ilk ders bi çocukla tartıştım konu şu: Bana sırayı öne çekmemi söylüyor fakat benim uykum olduğundan geri çekiyorum ileri çekse bile bi daha yaptığımda başlatma uykuna diyip beni ayağa kaldırdı bende çek elini falan filan dedim sonra çocukla dövüştük falan çocuk 178...
  3. T

Hyperx Pulsefire Haste 2 alınır mı?

Arkadaşlar sizce başlıkta bahsettiğim model alınır mı?
  4. T

Razer Viper mini 1100 TL

Arkadaşlar n11 de Viper mini modeli 1100 lira diğer fiyatları 3300den başlıyor almayı düşünüyorum kazıklanır mıyım?
  5. T

Razer kraken v3 de thx ücretsiz mi?

Arkadaşlar razer kraken v3 modelinde THX ücretsiz mi?
  6. T

Arkadaşlar kulaklığımda hata var.

Kulaklığım razer kraken v3 ses çıkışını razer kraken v3 seçince ses geliyor fakat THX spatial veya 7.1 surround sound yapınca ses çıkışını ses gelmiyor. Ama razerin uygulamasında THX yapıp ses çıkışını kraken v3 yapınca ses geliyor fakat thx oluyo mu bilmiyorum.
  7. T

Mouse önerebilir misiniz?

arkadaşlar 500-1000 tl arası kaliteli mouse önerisi. Birisi razer deathadder essential önerdi sizce nasıl? mouse alma sebebim mousem yeni mousepadde takılıyor o yüzden.
  8. T

Mousem mousepadde çalışmıyor.

Arkadaşlar yeni porge 70x30 longteng mousepad aldım fakat mouseyi hızlıca çevirince (fps oyunu oynuyorum) görmüyor takılıyor fakat eski dandik rampage mousepadde sorun olmuyor sebebi nedir. Mousepad speed bu arada.
  9. T

Asus TUF K1 alınır mı?

Arkadaşlar klavye alacağımda sessiz klavye sevdiğimden kaliteli bir klavye almak istiyorum asusun T1 Membran klavyesine yöneldim toza, suya dayanıklılığı vs var hoşuma gitti sizce dayanıklı mıdır? Zaten diğer çoğu mekanik klavye ile aynı raporlama hızı var (1000hz) fps oyunları için kullanacağım...
  10. T

Calisthenics başlangıç önerisi.

Arkadaşlar merhaba yaşım 13, 14'e gireceğim vücudum zayıf olduğundan spora başlamak istiyorum evde yapacağım içi calisthenic yapmak istiyorum fakat vücudum zayıf olduğu için çoğu hareketi yapamıyorum hangi hareketleri önerirsiniz 55kg yım.
  11. T

Calisthenics başlangıç önerisi.

Arkadaşlar merhaba yaşım 13, 14'e gireceğim vücudum zayıf olduğundan spora başlamak istiyorum evde yapacağım içi calisthenic yapmak istiyorum fakat vücudum zayıf olduğu için çoğu hareketi yapamıyorum hangi hareketleri önerirsiniz 55kg yım.
  12. T

Bu yaşta Jinekomasti olabilir mi?

Arkadaşlar 13 yaşındayım 162-164 arası boy 55 kiloyum fakat göğüs ucum biraz büyük geliyor yumuşaklık biraz araştırdım Jinekomasti olabilir diye düşünüyorum sizce gyno mu vardır yağ oranım %18-%20 arası büyük derken bu arada yumuşaklık var ve çevresinde yuvarlak bir çember var bi zamanlar...
  13. T

Klavye mouse önerisi.

arkadaşlar 2600 bütçe ile klavye, mouse önerseniz olur mu normalde ace 60 pro alabiliyorum fakat mouseya çok bir mitkar kalmıyor o yüzden royal kludge r65 phantom modelini seçitm 1600 tl ye bulunabiliyor sizce alınır mı kaliteli yay sesi çıkartmayan bi klavye istediğim için bu klavyeyi seçtim...
  14. T

MSI Ventus serisi neden önerilmiyor?

Arkadaşlar MSI Ventus serisi neden önerilmiyor? Benim ekran kartım da ventus 2x fakat Furmark testlerinde max 61 derece görüyor
  15. T

Arkadaşlar bana Valorant skin önerisi?

Arkadaşlar 5350vp bütçe ile valorant için bıçak skini önerseniz karambit ve kelebeğim var onun dışında skinler olsun
  16. T

Arkadaşlar bu mousepad kaliteli mi?

[H3 id='Arkadalar+PORGE+Gaming+Mouse+Pad+70x30+Mouse+Pad+Xl+Longteng+mousepadini+aldm+btem+snrl+olduundan+sizce+kaliteli+mi+FPS+oyunlarnda+speed+MousePad+avantajl+m+Birde+sizce+mekanik+klavye+ile+manyetik+klavye+arasnda+ok+fark+var+m'] Arkadaşlar PORGE Gaming Mouse Pad 70x30 Mouse Pad Xl...
  17. T

Bu klavye sizce alınır mı?

[H3 id='Royal+Kludge+R65+Phantom+modeli+sizce+alnr+m+arkadalar']Royal Kludge R65 Phantom modeli sizce alınır mı arkadaşlar? Yada ajaz ak680max he mi sizce iyi arkadaşlar manyetik olması çok önemli değil uzun vadeli kaliteli sessiz,tok switchler istiyorum üstünde harflerinin yazması iyi olurç[/H3]
  18. T

Hangi klavyeyi tercih etmeliyim?

Arkadaşlar sizce ajazz ak680max he mi yoksa MAD60HE mi daha iyi fps oyunları oynuyorum switch falan değiştirceğimi sanmam.
  19. T

Klavye önerebilir misiniz?

Arkadaşlar En fazla 1500TL bütçe ile oyuncu klavyesi önerebilir misiniz? Membran Mechanic sorun değil ikisi de olur ama yay sesi çıkartmayan kaliteli bir klavye olsun fps oyunları oynuyorum boyutu da sorun değil.
  20. T

Lütfen çözüm önerisi verir misiniz?

Arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım açıyorum monitör de sinyal yok diyip buraya atıyor napmalıyım?
Geri