Arama sonuçları: *

• Users: Pasha41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pasha41

Çözüldü✓ Windows 11'de NVIDIA Shadow Play ses kaydetmiyor

Merhaba herkese iyi sosyaller. Windows 11'e geçtikten sonra NVIDIA Shadow Play ile oyun kaydı alırken videoda hiç ses çıkmıyor. Ne masaüstü sesi ne de oyun sesi videolara kaydoluyor. Mikrofon kapalı kullanıyorum sadece sistem seslerini almak istiyorum ama tamamen sessiz video çıkıyor. Windows...
  2. Pasha41

FurMark Testi normal mi?

Yeni ekran kartı aldım ve FurMark testi bu şekilde her hangi bir sorun var mı?
  3. Pasha41

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı takarken ekstra işlem gerekir mi?

Selamlar arkadaşlar, sistemime eski ekran kartım olan NVIDIA modelini çıkarıp, yine NVIDIA markalı yeni bir ekran kartı takacağım. Sormak istediğim şey şu: Kartı değiştirdikten sonra driver (sürücü) tarafında veya başka bir konuda ekstra bir işlem yapmam gerekiyor mu? Yoksa tak-çalıştır şekilde...
  4. Pasha41

Çözüldü✓ Bu sistemim RTX 5060 Ti ile uyumlu mu?

Selamlar herkese, Yeni bir ekran kartı aldım ancak sistemimle tam uyumlu olur mu emin olamadım. Kimileri darboğaz yaşarsın diyor, kimileri ise sorunsuz kullanırsın diyor. Bu yüzden kararsız kaldım. Sizce herhangi bir uyumsuzluk veya darboğaz sorunu yaşar mıyım? Aldığım ekran kartı: Palit...
  5. Pasha41

Çözüldü✓ Palit RTX 5060 Ti 16GB Alınır mı? Uzun Vadede Ne Kadar Mantıklı?

Selamlar herkese, Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve şu an aklımda Palit GeForce RTX 5060 Ti 16GB INFINITY 3 modeli var. Kullanım amacım tamamen oyun. Ne video edit yapacağım ne oyun geliştirme. Ayrıca 2K ya da 4K gibi yüksek çözünürlük hedefim yok, sadece 1080p’de yüksek ayarlarda oyun...
  6. Pasha41

Çözüldü✓ MSI NVIDIA RTX 4060 Ti Gaming X ekran kartı hakkında görüşleriniz?

Selamlar, Sistemime sadece ekran kartı takviyesi yapmayı planlıyorum. Aklımda MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X modeli var. 1080p çözünürlükte oyun oynuyorum ve genelde FPS ile hikaye tabanlı oyunlara ağırlık veriyorum. Bu kartı kullanan veya deneyimleyen arkadaşlara birkaç sorum olacak...
  7. Pasha41

Çözüldü✓ 20000 TL bütçeyle ekran kartı tavsiyesi

Herkese merhaba, iyi sosyaller, 2. el ekran kartı almayı düşünmüyorum. Ekran kartımı güncellemeyi planlıyorum. Aşağıda mevcut sistem bileşenlerimi belirttim. Bütçem 20.000₺ civarında. Sisteme uyumlu, darboğaz yaratmayacak ve mümkün olduğunca uzun vadede ihtiyacımı karşılayacak bir ekran kartı...
Geri