Arama sonuçları: *

• Users: SARI_BEY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ İNCEHESAPDAN 5070 ALDIM İADE DEĞİŞİM YERİ KAYBOLDU ?

ARKADAŞLAR incehesap değişim talebi yapıyordum metin yazdım göndere bastım ve uyarı verdi tekrar girdiğimde iade değişim yeri yoktu ne yapmam lazım daha bana geleli 5. gün
  2. S

Yardım FURMARK DEĞERİM NASIL ?

DEĞİŞİM İSTEMELİ MİYİM ARKADAŞLAR ODA SICAKLIĞI EN FAZLA 15 20 DERECE KASAM VENTO VG4202FL 4x120mm Rainbow RGB Fan USB 3.0 Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa EKRAN KARTIM PNY 5070 HOTSPOT DEĞERİNE BAKAMADIM BULAMADIM TEST FURMARK VK 2K DA 10 DK 79 DERECEYE YÜZDE 58 FAN A GELİYOR
  3. S

EPİC UNREAL ENGİNE İNDİREMİYORUM

MD-DL-0 HATASI veriyor yardımcı olabilecek var mı
  4. S

Coklu hesap kullanımı sebebiyle ban

Arkdaşlar pc yi yeni yeni öğreniyorum. Pc gelince kullandığım hesaptan diğer hesaba giriş yaptım hata verdi ve coklu hesap kullanımı nedeniyle hesaptan çıkamıyorum. Şimdi bunu telefondan yazıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim pcden nasıl girerim
  5. S

Çözüldü✓ 5070 Furmark test sonuçlarım nasıl 80 derece 68 fan NORMAL Mİ

arkadaşlar pny 5070 Furmark test sonucu nasıl? vk yaptım ve 80 derece 68 fan 10 dk test
  6. S

Ekran kartını takamadım

Arkadaşlar ekran kartını takma yeri uymuyor kablo delik ile anakart hızası ile aynı denk gelmiyor. Takınca demir deki boşluk hizaya denk gelmiyor
  7. S

5070 NE KADARA ALINIR

arkadaşlar 5070 alacagım sizce ne kadara alabilirim aklımda pny 5070 var indirim olur mu gaming gecesi falan kaça bulunursa alınır
  8. S

Çözüldü✓ 5070 ALINIR MI 5070 Tİ MI ZORLANIR

arkadaşlar 40 a 5070 ti bekliyordum sanırım gelmeyecek. mönitor 2k sizce 5070 alınır mı işlemci 7800x3d ve yayın+ oyun geliştirme ve oyun yayınları yapmayı planlıyorum 5070 ti şuan bütçeyi çok zorluyor . yada 5060 ti 16gb mı 12 yeter mi yayın render için genelde sunuculu oyunlar oynuyorum ve...
  9. S

5060Tİ 16GB VS 5070 12GB VS 5070Tİ HANGİSİNİ ALMALIYIM?

arkadaşlar oyun, yayın, render tarafında kullanacağım. aynı zamanda oyun geliştireceğim 5070 ti alacaktım fiyatlar çok artıyor 40 a bulabilir miyim veya hangi ekran kartını hangi fiyatlar verilir 5070 5060 ti 5070 ti için mönitor 2 k genelde sunuculu oyunlar oynamayı planlıyorum
  10. S

12K ya telefon önerisi

arkadaşlar telefonum yeni bozuldu note8 pro kullanıyordum. bana pubg mobilde iyi bir telefon önerir misiniz 4 5 ay sonra telefondan bırakıp pc den oynayacagım. batarya ve oyun için aklımda redmi 15 var tr garantili
  11. S

Pttavm/LOOPLY sitesi ve satıcısı güvenli midir?

/LOOPLY https://www.pttavm.com/poco-x7-pro-5g-12-gb-ram-512-gb-siyah-ithalatci-garantili-cep-telefonu-p-1232359739 arkadaşlar bu satıcı güvenli mi bilen var mı [H3 id='thalat+Garantili+telefonlar+alnr+m+']İthalatçı Garantili telefonlar alınır mı ?[/H3]
  12. S

ARKADAŞLAR EVDEKİ EŞYALAR BİR BİR BOZULMAYA BAŞLADI ?

arkadaşlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. ben yeni sayılır bir eve taşındım yakın zamanda ilk buzdolabı motoru bozuldu yenisi takıldı tekrar motor bozuldu yeni gelmişti sonra telefonum bozuldu sarjda tekrar tekrar yeniden başliyor açılmıyor hiç . büğünde kombi kozuldu. bunların arasında 1...
  13. S

TELEFON SÜREKLİ YENİDEN BAŞLIYOR

arkadaşlar redmi note 8 pro var redmi döngüsüne giriyordu simdi cok nadiren acılıyor ve bir süre sonra tekrar tekrar döngüye giriyor. ne yapmam lazım içinde fotoraflar falan var
  14. S

ARKADAŞLAR TELEFON ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ ?

BÜTÇE 10 15 20 CIVARINA ALABİLECEGİM TELEFONLARI ÖNERİR MİSİNİZ ? GENELLİKLE NORMAL KULLANIM VE PUBG MOBİL OYNUYORUM. REDMİ NOTE 8 PRO VARDI SÜREKLİ YENİDEN BAŞLIYOR ANA MENÜYE FALAN GELMİYOR FASTBOOT EKRANINA GELIYOR SONRA TEKRAR DÖNGÜYE GİRİYOR BU SORUNU ÇÖZELEBİLEN VAR MI
  15. S

2. EKRAN OLARAK NASILDIR ?

https://www.hepsiburada.com/samsung-21-5-ips-ls22d400gauxuf-5ms-100hz-hdmi-dp-pivot-ev-ofis-tipi-monitor-p-HBCV00007R92IX?magaza=Techburada alınır mı arkadaşlar 2. mönitor olarak yayında chatı falan kontrol etmek için falan ozellikle pivot olmasını istiyorum en ucuz bunu buldum. ana mönitor 27...
  16. S

120 FPS VERECEK TELEFON ONERİSİ ?

arkadaşlar telefonu yenileyecegim note 8 pro var şuan pubg mobil için bir telefon istiyorum genelle pc den oynuyorum ama youtube videosu için telefondan hem 120 fps alabilecegim hemde videolarda kasmayacak ne önerirsiniz ? yd olacak cıhaz mümkünse en ucuz 120 fps veren cihazlarda olur artan...
  17. S

Konftel CAM10 PTZ 1080P Full HD İLE nvidia broadcast nasıl olur ?

arkadaşlar yayın için kamera bakıyorum uygun fiyatlı bunu buldum ve nvidia broadcast ile arka planı kaldırıp yapay arka plan eklersem nasıl olur ?
  18. S

Çözüldü✓ 5070 Tİ STOKLARDA YOK MU YENİ GELMİŞTİ

ARKADAŞLAR 5070Tİ BEKLİYORDUM UYGUN FİYATLI PNY 5070 Tİ OLARAK STOKLARA 46 BİNDEN GELDİ AKAKCE DE ÖYLE GÖRDÜM ŞİMDİ YOK FİRMALAR SAKLIYOR MU ? YOKSA BAŞKA BİR DURUM VAR MIDIR
  19. S

ARKADAŞLAR SSD FİYATLARININ DÜŞME İHTİMALİ VAR MI ?

ARKADAŞLAR 2TB SSD ALACAKTIM 3 4 AY SONRA FİYATLAR BİR NEBZE DÜŞER Mİ BİRAZ BEKLEYEBİLİRİM SANKİ AZALIR GİBİ GELİYOR .
  20. S

Çözüldü✓ 5070 Tİ İNDİRİMİ OLUR MU ?

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır PNY 5070 Tİ bekliyordum. şimdi stoklara gelmiş indirim olur mu ? ABDULLAH abi birşeyler ayarlar mı yoksa cuma günleri mi 39 cıvarına bulurum incehesapdan
Geri