Arama sonuçları: *

• Users: Besircik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Palm grip mouse önerisi

Bütçe: 2-2.5k civarı Elimin boyutları 18.5-10.5, palm grip mouse arıyorum kablosuz olsun ve şarj edilebiliyor olsun yeter, günlük kullanım için alıyorum, yüksek hz değerlerine gerek yok.
  2. B

2 bin liraya mouse önerisi

Bütçe: Max 2-2.5k ama önerdiğiniz daha iyi bir şey varsa da esnetebilirim biraz Kablosuz olsun, usb kablosuyla şarj edilebiliyor olsun ve sade dursun oyuncu mouse'u gibi bir şey aramıyorum. Genel olarak günlük işler için kullanacağım rekabetçi oyunlarla aram yok o yüzden çok süper tepki süreli...
  3. B

Attack Shark X3 alınır mı?

Bütçe: 2000 civarı Gözüme güzel gözüktü bu model. Hem kablolu hem kablosuz özelliği var ve şarj edilebiliyor. Alınır mı? Rekabetçi oyun falan oynamıyorum bu arada genelde günlük kullanım için alacağım ve yanında taşıyacağım bol bol.
  4. B

Hepsiburada'dan alınan laptop iade edilebilir mi?

Merhabalar hepsiburada üzerinden satıcının da kendileri olduğu bir laptopu beğenmiştim fakat internette ürünün bir incelemesini bulamadığım için bilgisayarı kendim alıp termal değerlerini vs. test etmeyi düşünüyordum. Ancak müşteri temsilcisiyle görüştüğümde bana ürünün sadece kutusu...
  5. B

Hp omen max 16 5070ti alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-max-16-ak0008nt-amd-ryzen-ai-7-h-350-32gb-1tb-ssd-rtx5070ti-freedos-16-tasinabilir-bilgisayar-bq1y2ea-p-HBCV00008X7JP6?ftid=a7kz2hgc3o7mv69i&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=infl...
  6. B

9070xt'li bu sistem iyi mi?

Kendim şöyle bir sistem topladım. Amacım fiyatı 60k hiç olmadı 65k altında tutmak. Eğer çok gerekli olursa CPU'yu değiştirebilirim onun dışında GPU markası değişebilir fiyat farkına göre. CPU: Ryzen 5 7600x GPU: Powercolor RX 9070XT Reaper Anakart: MSI Pro B650-S Wi-Fi CPU Fanı...
  7. B

Taşınması kolay gaming laptop önerisi

Merhaba yeni gaming laptop bakınıyorum. Taşınması kolay, hafif ve ince olan aynı zamanda yeni oyunları da rahat açabilecek bir gaming laptop arıyorum. Asus'un ROG Zephyrus modelleri aradığım kriterler için uygun gibi gözükse de fiyatı biraz pahalı geldi, bu yüzden ona benzer önerebileceğiniz...
  8. B

1500 lira bandında kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba, müzik video vs. dinlemek için kulak içi kablosuz kulaklık bakıyorum. Ses kalitesi uygun olsun ve uzun süre sıkıntı çıkartmasın mümkünse. Bütçe 1500 lira civarında ama fiyatına değer dediğiniz daha ucuz veya pahalı bir ürün varsa onlara da açığım.
  9. B

AMD ekran kartı mühendislik dersleri için yeterli olur mu?

Merhabalar, üniversitede makine, elektrik, uçak mühendisliği gibi bir bölüm okumayı planlıyorum. Elimdeki eskidiği için yeni bilgisayar alacağım. Aklımda oyun ve proje vs. için güçlü bir masaüstü, gündelik kullanım için ise ucuz bir notebook alma fikri var. Masaüstü için şu an 9070xt'de karar...
Geri