Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Üniversite için laptop önerisi

Reisler selamunaleyküm yapay zeka ve makine öğrenmesi bölümünde okumaya başlayacam. Laptop almam gerekiyor. Uzun ömürlü, yormayan, rahatsız etmeyen ve önemlisi uçuk fiyat olmayan laptop önerisi istiyorum. Fiyatı 40bini geçmezse sevinirim. Kütüphanede, yurtta vs. kafa yormadan ders çalıştırması...
  2. K

Çözüldü✓ En fazla 30k laptop önerir misiniz

Hem oyun hem günlük işler için en az 3-4 yıl götürmesi lazım
  3. K

ACİL Rx 7600 16GB ile verimli çalışacak işlemci önerisi

Reisler sistem toplayacam RX 7600XT 16GB ile verimli çalışacak işlemci arıyorum sadece kısa ve isim olarak cevap verirseniz sevinirim
  4. K

20k civarında bütçe İŞLEMCİ HARİÇ toplama önerisi

Dostlar elimdeki parçalar şöyle Ekran kartı GT730 2GB RAM 1x16 2400Mhz İŞLEMCİ AMD Ryzen 5-3500X 3.6 - 6 çekirdek 256GB SSD PSU VX Plus 400 Anakart A320M A Pro Max ---------- PSU değişimi kesinlikle yapacam. Ram 2x16 olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Ekran kartı için pek bilgim yok. Üst düzey...
  5. K

Ryzen5 3500x ile darboğaz yapmayacak ekran kartı

Reisler iyi bayramlar. Yazın çalışıp sistem için ortalama 15-16k bütçe ayırmayı düşünüyorum işlemcim AMD Ryzen5 3500x. RAM tek slot 16GB, güç kaynağım VX Plus 400. Ekran kartı bütçem 14-15bine kadar çıkabilir bir de RAM arttırmayı düşünüyorum. İşlemcim ile darboğaz yapmayacak parça önerisi...
Geri