Arama sonuçları: *

1. 1HydrOxide1

Fan curve ayarladığım 5070 Ti hala 3800 RPM'de fan açıyor yardım.

Fan curve ayarlamak problemi çözmedi nasıl çözüleceği konusunda hala bir fikrim yok. Dün düzeldi gibi oldu ama sonra bugün bilgisayarı açtığımda yeniden aynı hatayla karşılaştım Gördüğünüz gibi %40 görüyor Gpu Fan 1 i ama rpmde 3800 yazıyor çözemedim. YARDIM LÜTFEN
  2. 1HydrOxide1

Bilgisayarda GPU %0 yükteyken GPU FAN 4000 RPM de çalışıyor Yardım

GPU FAN kafasına göre rastgele 4000 rpmde çalışıyor bunu nasıl engelleyeceğim? Galax 5070 Ti
  3. 1HydrOxide1

Topladığım PC CinebenchR23 stres Testinde multicore 9800x3D 90 dereceyi görüyor

Ne gibi bir sorun olmuş olabilir bilgisayarı yeni topladım da yardımcı olabilir misiniz?
  4. 1HydrOxide1

Yeni bilgisayar dizdim ve BIOS’tayım ne yapmalıyım?

Merhabalar yeni bilgisayar aldım specler şöyle: 9800x3D Msi X670E Gaming Plus Patriot 2x16 GB pvvr532g600c30k Galax 5070 Ti Kioxia Exceria Pro 1TBx2 Thermalright Frozen Warframe Pro 360 GEC850 Psu Ne yapmalıyım hangi ayarları değiştirmeliyim ana amacım oyun oynamak olacak bu bilgisayarla.
  5. 1HydrOxide1

Kasadan çıkan PSU Non-Moduler çıktı ve 12VHPWR Kablosu yok sorun okur mu?

Merhabalar Cougar’ın Airface Pro 850W 80+ Gold PSU+Kasa bundle ını aldım ama içinden çıkan PSU’ya kablolar yerleşik ve PCI-e express kablosu 3x8 şeklinde çıktı ve mecburen NVIDIA’nın adaptörünü kullanmak zorunda kaldım. Böyle kullanmam bir sorun teşkil eder mi? Sırf onun için bütün kabloları...
  6. 1HydrOxide1

PSU’m dan çıkan kablo ekran kartımla uyumlu değil napmalıyım?

PSU DAN 3 tane 6+2 çıktı ama GPU nun üstünde 8+2 (12 tane pin var) var. Ne yapmalıyım?
  7. 1HydrOxide1

Yeni sistem aldım da UPS mi Akım korumalı priz mi? Hangi marka almalıyım?

Hangisini seçip hangi marka model tercihinde bulunmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
  8. 1HydrOxide1

Topladığım Parçalar Gelince Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba daha yeni bir sistem sipariş ettim parçaları ayrı ayrı topladım da gelince ilk iş ne yapmalıyım? Acemiyim de ilk kez sistem topladım ne gibi testler yapmam lazım neleri kontrol etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. 1HydrOxide1

İncehesap Ram Siparişi Takibi Nereden Yapılıyor?

Arkadaşlar merhaba pazar günü sabah civarlarında incehesaptan RAM siparişinde bulundum fakat bugün hala ödeme onaylandı kısmında kargoya bile verilmemiş ne zaman gelir bu RAM? Nereden takip edeceğim?
  10. 1HydrOxide1

%75 Maksimum 2500-3000 TL'lik Thocky Sesli klavye önerisi

Merhaba thocky sesli klavye arıyorumda aklımda Royal Kludge M75 var. Sizin önerileriniz nedir?
  11. 1HydrOxide1

5070Ti 4K için yeterli olur mu?

Merhabalar ben G80SD Samsung Odyssey G8 monitör aldım da 4K çözünürlükte bir monitör bilgisayarı da 5070 Ti ile dizmek istiyorum. 5070Ti yeterli midir? Yeterliyse hangi modelini öneriyorsunuz benim kafamda şu anda gaming gen tr üzerinden almayı düşündüğüm GALAX 5070Ti 1-click OC var ama başka...
  12. 1HydrOxide1

ASUS PRIME B650M-R Anakart ve 9800x3D işlemci uyumlu mu?

Herhangi bir sorun çıkartır mı darboğaz yapar mı yardımcı olabilir misiniz?
  13. 1HydrOxide1

G80SD Aldım ama jelatini sökmem lazım test için sorun olur mu?

Yeni Samsung 32 inç G80SD Monitör aldım az önce geldi. Ölü piksel testi yapmak istiyorum ama ambalajın üzerindeki sticker ekranın ortasındaki bi kısmı kapatıyor. Ne yapmalıyım? Ambalajı çıkarıp test edersem sorun çıkınca iadede problem olur mu?
  14. 1HydrOxide1

9800x3D ve 5070Ti Sistem Önerisi (Mümkünse Sinerji'den Tüm Ürünler)

Merhabalar birkaç aydır forumdayım ve postlar okuyorum ama genel olarak bir karara varamadım 87.000 TL bütçem var ve 9800x3D 5070Ti'lı sistem dizmek istiyorum. Herhangi bir bilgisayar toplama deneyimim yok laptoptan geçiyorum. O yüzden parçaların tamamını sinerjiden alıp oranın toplama...
  15. 1HydrOxide1

İnternetten alışverişte hangi satıcıları seçmeliyim/hangileri güvenilir?

Merhabalar bir kasa toplamak istiyorum fakat internet alışverişi hakkında bilgim sıfır ve mağazadan toplamak istersem de Sinerji'den toplama gibi bir durumum olacak fakat forumlarda ve çoğu yerde sıkıntı çıkması durumunda Sinerji'nin çok sıkıntı çıkardığına dair söylemler görüyorum. Beni...
  16. 1HydrOxide1

G80SD 5070 Ti için alınır mı?

Öğrenci indirimiyle 30 bin TL civarına geliyor. Mantıklı mı değilse başka öneriniz var mı?
  17. 1HydrOxide1

RTX 5070 Ti sistem önerisinde bulunabilir misiniz?

Merhabalar mümkünse AMD işlemcili, gaming amacıyla kullanılacak ve 5-6 sene götürecek sistem önerisinde bulunabilir misiniz? Alışverişi İstanbul’a ziyaretimde Sinerji’den yapmayı düşünüyorum ama sistem toplamaya dair neredeyse hiç bilgim yok. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.
  18. 1HydrOxide1

Maksimum 96.000 TL Civarında Monitör + Klavye + Sistem Önerisi

Bütçe 96.000 TL’yi çok aşmayacak şekilde monitör, kasa ve klavye içeren sistem önerisi yapabilir misiniz? Monitör de 27 inçten büyük veya 27 inç olsun ve 20-21 bin TL’den fazla olmasın.
Geri