Arama sonuçları: *

• Users: gkbrksait
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Masaüstü PC Gpu ve CPU kullanimi oyunlarda hep %100

Arkadaşlar sistemi yeni topladım hepsi sıfır garantili Ryzen 5 7500f Arc a750 Colorful battle ax b650m plus motherboard Xpg 16 gb 6000 MHz ram Sistem bu şekilde sizce sebebi nedir bazende takılmalar oluyor
  2. G

Anakart işlemci soketi yamuldu

Arkadaşlar işlemciyi anakarta takarken hafiften tırnağim pinlete değdi yani yakından bakıyorum düz gibi duruyor uzaktan bakınca yamulmuş değişim veya düzeltilebilir mi Antalya’da yaşıyorum önerdiğin bildiğiniz teknik servis var mıdır daha yeni aldım anakartı dün geldi
  3. G

Çözüldü✓ Sıfır olarak aldığım ekran kartı 2.el çıktı

Arkadaşlar ekran kartını 1 hafta oldu alalı incehesaptan almıştım sıfır olarak fakat şöyle bir şey var ki sistem performans score durumuna baktimda grafik score 8.5 diyor yani ben bu ürünü sıfır aldım puanı 10 veya 9.9 olması gerekmez mi bu adar fark nedir acaba benim sistemden mi kaynakli...
  4. G

Am4 uyumlu ve PC express 4.0 destekli bir anakart önerisi

Arkadaşlar çok bir bütçe çıkamam maksimum 4k o da taksitle alcam trend n11 gibi yerlerde peşin fiyatına taksit imkanı sunuyorlar önerilerinizi bekliyorum
  5. G

Çözüldü✓ Sıfır olarak aldığım arc a 750 ekran kartı puanı çok düşük neden

Windows POWERshellden sistem performans testi yaptığımda sonuçlar garip çünkü işlemcim i3 10100f eski bı nesil işlemci 9 Puan alırken ekran kartım arc a 750 daha alalı 1 hafta oldu almış olduğu puan 8.5 nasıl olur bu sıfır aldım. 3 yıldır işlemcimi kullanıyorum onun puanı hiç düşmedi de sıfır...
  6. G

Çözüldü✓ Yeni aldığım arc a750 furmark testi sonucu sizce nasil

İşlemci i3 10100f Anakart pro h410m b Ram 2×8 3200mhz gskill Arc a750
  7. G

FPS yüksek olmasına rağmen sürekli drop yiyorum

Sistem özellikleri İ3 10100f Intel arc a750 2×8 16gb 3200 gskill ram Pro H410m b anakart Sistemim bu şekilde acaba işlemciden mi ekran kartından mi kaynaklı bu sorun çözemedim valoran ve War thunder oyununu çok guzev oynatıyor fakat CS go ve forza horizon 4 de aşırı FPS drop yiyorum.Bundan önce...
  8. G

Intel arc a 750 aşırı derece kasma sorunu takilma

İ3 10100f Pro h410m b Gskill 2×8 16gb 3200 ram Arc a750 kullanıyorum özellikle başta çok kasıyordu resizebar mi neydi onu aktif ettim sonra sürücüleride güncelledim bazı oyunlarda takılmalar bittii ama bir kaç oyunda tekrar kasmaalar var örneğin ilk başta CS go valo War thunder bu oyunlar acayip...
  9. G

Intel arc a 750 çok kasıyor

Daha dün geldi ekran kartım denedim İşlemcim i3 10100f acaba islemcimden dolayı mı bu kadar kasıyor FPS değerleri yüksek ama sürekli bir takılma kasma oluyor oyunda masaüstünde de kasıyor belli ediyor kendini sizce işlemcinin düşük olmasından mı kaynaklanıyor ?
Geri