Arama sonuçları: *

• Users: doruk2609
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Virüs bulasmış mıdır

Selamlar Microsoft Office'yi almak için internette geziyorken bir siteye girdim Önce telefondan Sonra bilgisayardan baktım bilgisayarda siteyi açtığımda arama çubuğunu tıkladığım anda Bilgisayarımdaki Kaspersky uygulaması arka planda beni izleyen bir yazılımın kurulmasını engellediğini söyledi...
  2. D

Bu fan sizce alınır mı

https://www.incehesap.com/lian-li-uni-fan-sl-wireless-1x120mm-beyaz-kasa-fani-g99-12sl1w1w-00-fiyati-76228/ Dün bu fanları tanesi 800e aldım ama sonra çok pahalı geldi ve nasıl bağlayacagı bilemedim Çünkü anakartta sadece bir yuva var ve USB dangılı içinden çıkmıyormuş. Hatta iade etmeyi bile...
  3. D

Bu kasa fanı nasıl takılıyor

Elimde iki tane nzxtenin kasasının içinden çıkan fan var ve ekstra linkini koyduğum 2 tane daha fan aldım anakartta sadece bir tane yer var. Özellikle aldığım fanları nasıl takıldı hakkında hiçbir şey anlamadım Hatta ondan dolayı iade etmeyi bile düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa çok...
  4. D

Bilgisayardan kullanım sırasında gelen bip( dıt) sesi

Bilgisayar yaklaşık bir buçuk saat kullanırken bugün aynı USB takılınca çıkan ses gibi bip sesi çıktı. Ne oldu anlamadım ama Dün de aynı şekilde olmuştu. virüs müdür diye düşündüm ancak kypersky ile dün taratmistım Bazıları bilgisayar hataları ile ilgili demişti ancak sistem yeni aldım sorun yok...
  5. D

Fan çogaltıcı önerisi

Kasaya takmak için en az 4 girişli fan çoğaltıcı lazım bunu buldum Başka öğrenebileceğiniz var mı https://www.akakce.com/fan-kontrol/en-ucuz-alfais-4988-10-port-fan-power-sata-guc-switch-pwm-coklayici-fiyati,108129024.html
  6. D

Sahibinden gelen mesaj dolandırıcı mı

İsmi ve yazdigi garip geldi. Üstelik yabancı numara yazmiş sizce dolandirıcı mı
  7. D

Fh4 ve Fifa 23 hata vermeden kapanıyor

Selamlar yeni bir bilgisayar aldım valorant cs vs birkaç sefer oynadım bir sıkıntı yok. Ancak Forza Horizon 4 ve fifa 23 oynarken 3-4 defa beni kendi kendine oyundan attı hata vermeden. Üstelik atmaları da biraz oynadıktan sonra ve hepsine şans eseri mi bilmiyorum ama menüdeyken attı İnternette...
  8. D

Nzxt H5 flow 2 fan yeterli mi

Selamlar. Nzxt h5 flow kasasınin içinde 2 fan varmış. 2 tane daha fan almak gerekli mi yoksa 2 fan yeterli mi. 240 mm bir sıvı soğutucu var toplamda 4 fan ediyor diyebiliriz. İki fan daha alamam gerekliyse ucuz ve fp ne önerebilirsiniz. Nzxt nin fonlarının tanesi 600 tl civarı bana çok pahalı geldi
  9. D

What is new in the latest version uygulaması

Başlangic kismında böyle bir uygulama gördüm. Winrar dosyasının içinde bir dosyaymış sıkıntı yapar mı, uygulama olarak gözüküyor
  10. D

35 tl lik win 11 keyfen hayır gelir mi

Selamlar internette 35 liraya Windows 11 Pro keyi buldum. Trendyol üzerinden satılıyor. yorum yok. satıcı OEM olduğunu ve formattan sonra gitmediğine kalıcı olduğunu söyledi. güvenilir midir sıkıntı olur mu virüs falan bulaşır mı
  11. D

Bilgisyarın donmasi ve ram uyumsuzluğu

Selamlar geçen gün r5 7600 ve 5070 li sistem aldım. bilgisayarı kurdum ancak r5-7600 5200 mhz kadar destekliyormuş aldığım ram'ler 6.000 mhz bundan dolayı 6.000 mhz ye aldığında bilgisayar çok yavaş açılıyor. bazı arkadaşlar memory context i açıp kullanmamı söylüyor. Ben henüz değiştirmedim ama...
  12. D

Görev yöneiticisini açınca fanlar ve cpu kullanımı azalıyor

Selamlar Monster notebook bir bilgisayarım var. Bilgisayar boşta kullanılmıyorken veya yoğun bir iş yapmıyorken bile yüksek sesle fan çalışıyor. Görev yöneticisini açtığımda ise işlemci bir anda %70 ile %100 arasında yükselip ardınan %30 25 derken sonunda 15 e kadar iniyor. virüs diye düşünüp...
  13. D

R5 7600 5070 ile darboğaz yapar mı

Selamlar r5 7600 ve 5070 li sistem aldım. 2k da darboğaz yapar mı, cs ve valo oynuyorum genelde.
  14. D

DeepCool LE520 alınır mı

2000 TL'ye DeepCool LE520 alınir mi. Deepcool soğutucusu çok ses çıkartıyor mu kaliteli mi, ekran kartı 5070, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ediyorum
  15. D

İkinci El Nova Pro kablolu alınır mı

Selamlar ikinci el bir tane Steelseries Nova Pro buldum 3000 TL'ye. fiyatı iyi ancak ikinci el Nova 7 wireless mi alsam daha mantıklı bilemedim. hem Nova pro telefona nasıl bağlanacak, aparatı çıkartılabiliyor mu, çok kaba karışıklığı olur mu bilemedim. Bilen veya yaşayan varsa söylerse...
  16. D

Bu kasaya 2 fan yeterli mi

https://www.incehesap.com/thunder-core-tavsiye-sistem-fiyati-76226/ incehesapta bu sistemi aldım. Ancak kasada 2 fan varmış yeni öğrendim. Sizce ekstra fana gerek var mı? ısınma yapar mı
  17. D

Nova 7 mi Nova Pro Kablolu mu

Selamlar ikinci el bir tane Steelseries Nova Pro buldum 3000 TL'ye. fiyatı iyi ancak ikinci el Nova 7 wireless mi alsam daha mantıklı bilemedim. hem Nova pro telefona nasıl bağlanacak, aparatı çıkartılabiliyor mu, çok kaba karışıklığı olur mu bilemedim. Bilen veya yaşayan varsa söylerse...
  18. D

HTML:Script-inf [Susp] bir virüs müdür

Selamlar. Bilgisayarımı açık bırakıp gitmiştim geldiğimde norton 12 tane HTML:Script-inf [Susp] bulunduğunu yazdı. Ne olduğunu bilmiyorum ama Norton karantinaya aldı. Bilen varsa yazarsa sevinirim Teşekkürler
  19. D

Kasanın içindeki güc kaynağı dışında güc kaynağına gerek var mı

Herkese selamlar 5070'i bir sistem toplamayı düşünüyorum. Güc kaynağı hakkında pek bir bilgim yok ama kasaların içinde oluyormuş. Benim baktıgım iki sistemin ikisine de 750 watt güç kaynağı var. Ama özellikle James Donkey marka hiç duymadım. Gamepower'ın güç kaynağı nasıldır onu da bilmiyorum...
  20. D

İkinci el monitör alınır mı?

Hepinize selam. İnternette 6000 liraya 2k 180 hz ıps monitör buldum. 6000 TL'ye adamla anlaştım. 6 aylıkmış temizmiş. Almaya değer mi, aslında bir kaç gün önce sıfırı 6600 e düşmüş ama bir daha düşer mi bilmem. Bir de alırken nelere bakmalıyım. Ölü piksel ve fatura dışında aklıma başka bir şey...
Geri