Arama sonuçları: *

1. PC manyağı

Yardım Bilgisayar Reset Sorunu ve 750W PSU Tavsiyesi

Şu an elimde Everest 460W PSU var. Bilgisayarım bazen reset atıyor, takılıyor ve ekran kararıyor. Son olarak 3D modelleme programında çalışırken sistem bir anda reset attı, program açılmadı ve yaptığım işler kayboldu. Artık dayanamadım, hem gelecekti yükseltmeler için hem de risk almamak için...
  2. PC manyağı

Oyunum görsel açıdan iyi gözüküyor mu?

Korku oyunu yapıyorum. Bir oda yaptım daha bitmedi ama şaun biraz kötü duruyor gibi bütün modelleri kendim modelledim. Resimler aşağıda sizce nasıl görünüyor, yapmaya devam etmelimiyim ve önerileriniz var mı?
  3. PC manyağı

Çözüldü✓ 9K bütçe ile sistem yükseltme

Eski bir sistemin var yükseltmek istiyorum. Ekran kartı rx 550, işlemcisi İntel Core 2 Quad, 8gb ram, güç kaynağı everest 460w.İşlemciyi ve belleği seçtim, ekran kartını daha sonra alacağım. Anakart konusunda kararsız kaldım hangi anakartı önerirsiniz ve güç kaynağı sistem için yeterli olur mu...
  4. PC manyağı

9K bütçe ile sistemi yükseltmek istiyorum

Eski bir sistemim var.Ekran kartı rx550, işlemcisi Intel Core 2 Quad, ram 8gb, güç kaynağı everest 460w. Bütçem 9000TL sistemi yenilicem, ekran kartını daha sonra alıcam. İşlemciyi ve belleği seçtim(attığım linkteki bellekten 2 tane alıcam.), anakart olarak ne almalıyım, güç kaynağı yeterli mi...
Geri