Arama sonuçları: *

• Users: deniz189
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

AMD ryzen 5 7500f CPU fan hızı ayar yardım

Arkadaşlar herkese merhaba anakartım biostar b650mt işlemcim AMD ryzen 5 7500f ve buna göre bir fan hızı önerebilecek (en altdaki nokta en fazla %0 fan hızı 22°C derece olabiliyor en az ise %0 fan kullanımı 6°C olabiliyor soğutucum kule tipi bir soğutucu
  2. D

Game garaj prefedge 5a sistem soru

Arkadaşlar merhaba site linki verdiğim game garaj hazır sistem linkinde kullanılan PSU akım korumalı priz alınmalımı yoksa PSU da koruma varmıdır Site linki : https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/
  3. D

5060 ve 4060 ekran kartı tavsiye

Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım fakat 4060 8gb ekran kartımı daha iyi yoksa 5060 8gb ekran kartımı daha iyi
  4. D

Çözüldü✓ Tavsiye sistem öneri

38-40 bin tl param var hangi hazır sistem almayı düşünüyorum öneri pc gerek. İstediğim özellikler işlemcisi amd ekran kartı nvdia olursa sevinirim
  5. D

Game Garaj Sistemleri Toplayıpmı Göndermekte

Arkadaşlar yakın süre içerisinde tavsiye sistem alacağım game garajdan. Fakat game garaj sistemi bize toplumu göndermekte?
  6. D

Sistem Darboğaz Yardım

Arkadaşlar aşağıda sistem bileşenlerini verdiğim sistem sizce darboğaz yaparmı yaparsa hangi bileşeni değiştirmeliyim İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci Anakart 1 x ASUS Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart Ekran...
Geri