Arama sonuçları: *

• Users: CanGusHan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Slayer r9t rtx5070 mekanik fan sesi

Arkadaşlarım merhaba slayer r9t laptopu aktif 3 aydır kullanıyorum geçen günlerde mekanik bir ses gelmeye başladı sol fandan fan hızlandıkça seste yükseliyor. Fakat oyun içi sıcaklıklar normal. Fan bir şeye temas ediyor olabilir mi
  2. C

Slayer r9t rtx5070 laptop Furmark

Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce aldığım slayer r9t Rtx5070 r9 8945hx sistemimi teste sokayım dedim. Şuam güncel olarak 15. Dakikada 83 derece sıcaklığı ve 100 fps değerini korumaktadır. Bu değerler laptop için 2.5k çözünürlükte iyi midir ? Sıcaklığı düşürmenin bir yolu varmı ? Altında rampage...
  3. C

Game garaj slayer r9t 5070 r9 8945hx

Arkadaşlar Laptop elime ulaştı. Ekran kartı sıcaklıklarım normalmi yardımcı olabilir misiniz ? God of war ragnarok 2k 60fps ultra ayar dlss kalite ayarı GPU testi ise 5dk lık yaptım.
  4. C

MÜHENDİSLİK VE OYUN İÇİN LAPTOP TAVSİYESİ

Arkadaşlar yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Çizim programları ve Tiaportal gibi programlarda aktif kullanım gerçekleştiriyorum. Bir yandanda yeni çıkan oyunlarda 2k 60fps alabileceğim bir laptop almayı planlıyorum Bütçemi 90k ya kadar zorlayabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Geri