Arama sonuçları: *

• Users: saetonn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

R7 9700X 170watt tdp???

Az önce biosta gezinirken bu ayara denk geldim sizce ne olabilir zaten önceden 105w desteği gelmişti ama buda nedir
  2. S

BİOS UPDATE SIRASINDA SİYAH EKRANDA KALDI!!!!

Bilgisayar son iki gündür ilk çalıştırma gücü verdiğimde çalışıyor ama monitöre ekran gelmiyordu. İkinci defa açtığımda ise biosa atıyordu ve görüntü geliyordu. Şimdi ise bios güncellemesi yapayım dedim ve siyah erkanda kaldı ne yapmam lazım
  3. S

BİLGİSAYAR ÇALIŞIYOR AMA EKRAN YOK

Bugün başladı bu sorun ,ilk önce açtığımda ekran gelmedi sonra güç düğmesine basarak tekrar açtım ve bios a attı neyse dedim sonra tekrar yapınca artık hiç ekran gelmemeye başladı
  4. S

EKRAN KARTI DROP YAPIYOR

gta 5 oynarken oyunda akıcı lakin esc basıp haritaya bakarken falan ekran kartı kullanımı bir anda %10 lara düşüyor drop yapıyor sebebi nedir
  5. S

OYUNLARDA GARİP TAKILMALAR

imzadaki sistemi kullanıyorum ve oyunlarda drop yaşıyorum sebebini anlamadım fps sanki bi anda düşüyor gibi
  6. S

HEM KASA FANI HEMDE SIVI SOĞUTMA FANI AYNI ANDA NASIL AYARLANIR

kasa fanıyla sıvı sığutma fanlarını senkronize çalıştırabilirmiyim
  7. S

ASUS PRİME 9070XT KULLANICILARINA SORUM VAR

Asus prime 9070xt ekran kartına sahip arkadaşlar sizde gpu hotspot ve normal sıcaklık değerleri ne durumda
  8. S

TARTI ÖNERİSİNİ MAX 1000TL

Normal bir tartı önerisi lazım 1000 tl ye kadar çıkabilir fazlasına gerek yok kiloyu göstersin yeter bide kaliteli olsun
  9. S

FAN RENK AYARLAMASI YARDIM

Kasa fanları ve sıvı soğutucu fanlarını tek bir uygulamadan kontrol edebiliyomuyum ikisinide aynı efekt tutturmak zor oluyor
  10. S

İNTERNET BİLGİLERİ VS NASIL ÖĞRENİLİR

ad değiştirme ,şifre, internet kalitesi falan nereden kontrol ediliyor ,değiştirliyor
  11. S

BİLGİSAYAR HER AÇILDIĞINDA BU AÇILIYOR

BÖYLE BİR UYGULAMA AÇILIYOR VE SAĞ ALTTAN SÜREKLİ KAPATMAM GEREKİYOR NEDİR BU
  12. S

DİSCORDDA BENDEN HABERSİZ MESAJ YOLLANIYOR ACİLLL

dostlar dc de garip garip mesajlar atılıyo hem kanallara hem arkadaşlarıma steamden falan nasıl çözeriz bunu
  13. S

KULAKLIKTA HANGİ AYARI AÇMALIYIM

stereomu yoksa bu thx mi seçmeliyim oyunlarda hangisi iyidir farkları nelerdir
  14. S

MİNECRAFT DÜŞÜK FPS SORUNU

MİNECRAFT 1.21.4 SÜRÜMÜNE SHADDER KURDUM AMA FPS ÇOK DÜŞÜK OLUYOR ARA ARA TAKILMALAR OLUYOR ÇÖZÜMÜ NEDİR
  15. S

RAZER BLACKSHARK V2 3900TL

https://www.hepsiburada.com/razer-blackshark-v2-hyperspeed-kablosuz-kulaklik-rz04-04960100-r3m1-p-HBCV00006GF0KR?magaza=hepsiburada&bskt=1&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Apremium&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_camp...
  16. S

KULAKLIK MİKROFONU ÇALIŞMIYOR

Dandik tek jak girişli bi kulaklığım var telefona ve takınca mikrofonu çalışıyor ama masaüstü pc de çalışmıyor ya tek mikrofon yada tek kulaklık çalışıyor ikisi birden çalışma şansı yokmu
  17. S

BİLGİSAYAR HER AÇILDIĞINDA BU ÇIKIYOR

NEDİ BU ARKADAŞLAR HER AÇTIĞIMDA ÇIKIYOR
  18. S

HANGİ FPS GÖSTERGESİNE GÜVENMELİYİM

amd nin yazılımında valorantta ort 1000fps alırken valorantın kendi fps göstergesinde bu değer 500 neden bu kadar fark var anlamadım hangisi doğrudur
  19. S

AMD DRİVER EN İYİ AYARLAR

yüksek fps ler ve kaliteli görüntüler için amd driverinda hangi ayarları açmam lazım bunula ilgili video vs varmıdır
  20. S

VALORANTTA FPS YARI YARIYA DÜŞTÜ

sistem ilk geldiğinde ortalama 900fps alırken şuanda 400-500 e kadar düştü bi ayar kaçırıyorum muhteöelen ama ne önerebileceğiniz ayar varmıdır.
Geri