Arama sonuçları: *

• Users: emir902324
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Minecraft Korku Modu Önerisi

Merhaba Minecraftta korku modu arıyorum Shader hazır korku modu olarak ne eklenebilir? sürümüm 1.20.1 Curseforgeden ve birbiri ile çakışmayan modlar Önerseniz iyi olur
  2. E

GTX 1650 Sistem Kaça Gider?

Merhaba bende dizüstü bilgisayar var Excalibur G770 ve Windows Update için 3.0 çip istiyor Windows 10 desteği bitmeden satmak istiyorum 3-4 yıl kullandım geriye kalan bilgiler aşağıda. Ekran kartı: GTX 1650 Ti 8 GB. RAM: 16 GB RAM DDR4. İşlemci: Intel Core i5-12450H Depolama: 2 TB M.2 SSD...
  3. E

24 Dolara Oyun Önerisi

Merhaba, biliyorsunuz ki yaz indirimlerinin bitmesine 2 gün kaldı ve oyunlar indirimde. Hangi oyunları önerebilirsiniz? Geriye bilgileri aşağıya bıraktım. Ben tek oynayacağım ona göre önerirseniz sevinirim ve sevdiğim oyun türleri de şunlar: korku - bulmaca - komik korku - eğlence - komik ve...
  4. E

Steam Sepetim Nasıl?

Merhaba biliyorsunuz ki yaz indirimleri başladı ve bir sepet oluşturdum ama karar veremedim fazla o yüzden buraya sormaya geldim sepetim böyle: Bigfoot - anomaly protocol - totally reliable delivery service Deluxe Edition - escape Simulator - content warning - surgeon Simulator 2 - overcooked -...
  5. E

Öneri Steam Yaz İndirimleri Oyun Önerisi

Merhabalar Biliyorsunuzki yaz indirimleri başladı ve güzel oyunlar indirimde bu aralar tarzım pek hikaye aksiyon macera değil genellikle 10+ saat geçirmelik oyunlar arıyorum ve sevdiğim oyun türleride şunlardır: Bulmaca-Komik-Korku-Eğlence-Co-op-Komik Korku Tarzı 10+ Saat Oyunlar Olsa iyi olur...
  6. E

55 Dolara Oyun Önerisi

Merhabalar Biraz Oyuna İhtiyacım var hangi oyunları önerebilirsiniz şöyle satisfactory-astroneer veya the planet crafter benzeri oyun yokmudur? varsa önerebilirsiniz ama subnautica önermeyin fiyatı artmış indirimide bana göre az oyüzden önermeyin ve bende dying light serisi var oyüzden önermeyin...
  7. E

Fnaf Security Breach Vs Helldivers 2

Merhabalar Bugün Bu Oyunları Buldum Bütçem 80 Dolar Gibi bir şey şimdi 2 tanesini alsam 60-70 dolar tutar ama birisini almam lazım helldivers 2 steamden almayacağım cd key olarak alacağım ama bu arada arkadaşım yok sizce hangisini almalıyım ve 2200 TL Bütçem var birde steam bakiyemde 27 dolar var...
  8. E

98 Dolara Acil Oyun Önerisi

Merhaba bu aralar oyun kıtlığım var ve biraz oyuna ihtiyacım var hangi oyunları önerebilirsiniz? Sistem ile ilgili sorunum yok depolama ile ilgilide sorunum yok kabasakal ve Kinguin üzerindende önerebilirsiniz ve sevdiğim oyun türleride şunlar: Macera-aksiyon-savaş-bulmaca-üs inşa etme hayatta...
  9. E

59 Dolara Oyun Önerisi

Merhabalar. Oyuna İhtiyacım Var Ve Oyun Önerisi İstiyorum Hangi Oyunları Önerebilirsiniz? Sistem İle İlgili Sorunum Yok Depolama İle İlgilide Sorunum Yok Sevdiğim Oyun Türleride Şunlar: Macera, Aksiyon, Savaş, Bulmaca, Uzay, Üs İnşa Etme Hayatta Kalma, Otomasyon, Üretim, Simülatör Tarzı oyun...
Geri