Arama sonuçları: *

• Users: Virgil
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Virgil

Çözüldü✓ Nvdia ekran kartı görüntü kalitesi

Arkadaşlar hayırlı günler bir şey soracaktım Amd ekran kartında daha canlı net görüntü alırken oyun detaylarında nvdia ekran kartında bulanık ve net olmayan bir görüntü alıyorum bunun bir ayarı va varmıdır acaba? Amd kart rx5600xt Nvdia kart 4060
  2. Virgil

Görüntü kalitesi amd nvdia

Arkadaşlar hayırlı günler bir şey soracaktım Amd ekran kartında daha canlı net görüntü alırken oyun detaylarında nvdia ekran kartında bulanık ve net olmayan bir görüntü alıyorum bunun bir ayarı va varmıdır acaba? Amd kart rx5600xt Nvdia kart 4060
  3. Virgil

Enteresan Ekran Kartı Sıcaklık Sorunu ve Fps düşmesi

Merhaba arkadaşlar enterasan bir sorunla karşı karşıyayım yardımlarınızı bekliyorum amd hd 7870 ekran kartım mevcut geçen gün macununu yeniledim çok eskimişti sıcaklık 85 90 derecelere cıkıyordu yeniledikten sonra düzeldi fakat oyunda oynadıgım oyun önceden sorun yaşamadıgım dota 2 cs go gibi...
  4. Virgil

DDR3 Ram Değerleri Ve Overclock

Merhaba arkadaşlar elimde 8gb ddr3 kingston hyperX ram mevcut aşağıda cpu-z değerleri mevcut sorum bu ram e overclock yapabilirmiyim biosdan değiştirmem gereken bir sayı değeri varmıdır? Teşekkürler. Anakart modeli= Asus H81M-D R2.0 https://hizliresim.com/CFPcLI
  5. Virgil

Western Digital Blue WD5000AZLX 500 gb durduk yere kayboldu geri gelmiyor

Merhaba arkadaşlar el capitan kullanıcıyım malüm kronik sorunlu teamgx1 ssd kullanıyorum yanına ek olarak bu harddisk i aldım 1 ay önce normal taktım sorun yok 1 aydır kullanıyorum ama bugun pc yi açtım ne göreyim harddisk kaybolmuş kasayı açık kablolarını cıkarıp takıp kontrol ettim disk...
  6. Virgil

r5 3600 işlemci fan sesi

Merhaba stok fan kullanıyorum kısacası el capitan :) yaşadıgım sorunları çözdüm ekran kartı bios güncelleyerek yeşil ekran vs ama şimdide böyle bir sorun mevcut işlemci fan sesi 30 35 saniye aralıklarla hızlı dönmeye başlıyor masaüstünde oyunda farketmiyor vuvuvuvu diye kulak tırpalayan bir ses...
  7. Virgil

Team GX1 480GB SSD Disk okuma yazma oranı

merhabalar 1 haftadır bu diski kullanıyorum sonuçlar bunlar sizce bir sorunmu var? çok yavaş geldi bana hızlandırmak için ne yapmam gerekiyor. https://hizliresim.com/jP3tvX
  8. Virgil

El Capitan Oyun Performansı

Merhaba dostlar garip bir sorunla karşı karşıyayım geçen gün açtıgım yeşil ekran sorunu 3 gündür yok amd driver 20.2.2 de kullanıyorum. Ama şöyle bir sorunum mevcut gta 5 de konuşma sinematiklerle takılma sorunu drop sorunu yaşıyorum sadece konuşma sahnelerinde oluyor anlık donmalar birde dota2...
  9. Virgil

El capitan sistem arızası

Merhabalar el capitan isimli sistemi yaklaşık 3 gündür kullanıyorum her şey güncel bir şekilde ramler cl 16 3600 mhz değerinde ama bugun oyundayken ekran birden yemyeşil oldu(45 dakika oyun süresinde) vede pc restart atmadan düzelmedi anakartı asus dragon450m sorun neyden kaynaklı olabilir...
Geri