Arama sonuçları: *

• Users: faide
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

RTX 2060 yanına en güzel giden işlemci nedir ?

selamlar. sistemim biraz eski ama yüksek gereksinimli oyunlar ile işim yok. ekran kartım RTX2060 alalı 2 sene oldu ama işlemcim amd ryzen 3500x ve işlemcimi değiştirmek istiyorum. sadece apex vb işlemci gücü gerektiren oyunlar oynuyorum bu sebeple aman aman bir sisteme ihtiyacım yok ama işlemcim...
  2. F

R3 mü yoksa ninja 400 mü

selamlar öncelikle R3 ile ninja 400 arasında kaldım sizce hangisi beni daha çok tatmin eder A2 ehliyetim var yeni aldım bu iki motordan hangisinde kronik vardır hangisi daha iyidir bilen deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
  3. F

Ryzen 7 9800x3d rtx 5070 e darboğaz yapar mı ?

sistem topluyorum işlemcim amd ryzen 7 9800x3d ekran kartımda rtx 5070 ben bu sistemi 1080p ayarlarda profesyonel olarak apex oynamak için alıyorum 1080p düşük ayarlarda yüksek fps ve çok düşük input lag ile oynamak için almayı düşünüyorum böyle güçlü bir işlemci 1080p ayarlarda darboğaz yapar...
  4. F

Rx 9070 xt mi yoksa 5070 ti mı?

sistem topluyorum ve ekran kartları arasında kararsız kaldım rx 9070 xt ve 5070ti arasında kararsızım ama şöyle bir şey var ben hikayeli oyun oynamak için toplamıyorum profesyonel olarak apex oynuyorum benim için önemli olan 1080p ayarlarda en yüksek fps verimini almak yani anlayacağınız...
Geri