Arama sonuçları: *

• Users: Danch34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Asus TUF Gaming VG249QL3A 23.8 UYUMLU STAND ÖNERİ

Monitorumun marka mobeli [H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG249QL3A+23.8+ve+monitor+stand+almay+dnyorum+hangi+monitor+standn+almalym+hangisi+uyumludur+ok+bir+bten+yok+imdiden+ok+saolunATTACH+typefull+size814x740916079ATTACHATTACH+typefull+size844x773916080ATTACH']Asus TUF Gaming VG249QL3A 23.8 ve monitor...
  2. D

W60 mı yoksa ulu gamesin howl 75 mi

W60 alcaktım ama stock bitmiş bende sitelerde gezerken Howl 75 e denk geldim özellikleri benziyor sizce almalımıyım yok Wraith den stock mu beklesem
  3. D

Klavye öneri 2900 bütçe ile

Öncelikle hepinize merhaba normalde Wraithden FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE veya Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE) almayı düşünüyordum ama yorumlara bakınca malzeme kalitesi çok kötü diyorlar ve bende uzun ömürlü bir klavye istiyorum %60 veya%70 sizce onun yerine ne...
  4. D

1200-1900 tl arası kablosuz mouse önerir misiniz?

1200-1900 tl var kablosuz mouse almak istiyorum önerir misiniz daha çok fikri fps tarzı oyunlar oynuyorum
  5. D

1200-1900 mouse önerir misiniz (kablosuz)

Daha yeni mousem bozuldu ve yeni bir mouse almam lazım ne alacağımı bilmiyorum atack Shark düşünüyordum ama internetde durmadan kronik hatalarıjı görüyorım başka bir maıse önerisi verir misiniz kablosuz olsun lütfen. Şimdiden sağolun
  6. D

1200-1900 mouse önerir misiniz (kablosuz)

Daha yeni mousem bozuldu ve yeni bir mouse almam lazım ne alacağımı bilmiyorum atack Shark düşünüyordum ama internetde durmadan kronik hatalarıjı görüyorım başka bir maıse önerisi verir misiniz kablosuz olsun lütfen. Şimdiden sağolun
  7. D

Vida girişi olmayan monitorumu nasıl duvara asarım

Vida girişi olmayan bir monitorum var ve 2 monitor olarak kullanmak istiyorum ne yapa bilirim Ve Başka konulara bakdığımda millet çift taraflı bant ile yapıştır diyolar tutar mı emin değilim sizce ne yapmalıyım
  8. D

1400 bütçem var klavye öneri

Merkeze merhaba bu gün klavyem bozuldu ve klavye almam lazım 1400 bütçem var klavye önerir misiniz
  9. D

1400k klavye önerisi

https://ty.gl/k43vzwvjrjpqq https://amzn.eu/d/ajhO5Qc Bu iki klavyeden birini almayı düşünüyorum sizce hangisi alınır ve başka klavye öneriniz varsa yazar mısınız
  10. D

5.000 TL'ye monitor önerir misiniz

Daha çok fps oyunları oynayan biriym ve daha yeni setup topladım ve bir monitor almam lazım 5 bin TL bütçem var ve benim için hz çok önemli sizce ne almalıyım Ve bir sorum daha var bu monitor tutucuları neye göre almam lazım monitor tutucu içinde (1.000 TL bütçemiz var)
  11. D

Bilgisaray alıcam aklımda bir kasa var sizce iyi mi?

Öncelikle herkese günaydın bu gün yeni bir kasa almak istiyorum ve aklımda bu kasa var bilgisaraylardan çok Anlamadığım için buraya yazıyorum bütçen 40.000 bi kasaya ne ekliye bilirim veya aynı paraya dağa iyi bir kasa var mı...
  12. D

Gta onlinede hep tek kişilik sereverlara atılıyorum

Arkadşıma joinleniyorum yada oyuna giriyorum ve hep benim tek olduğum serverlara atıyor beni nedeni nelerdir publing server nasıl geçerim
  13. D

Arkadaşım ile Gta Online oynamak istedik ama hata alıyorum

Herkese selam ben bu gün arkadaşım ile Gta Online oynamak istedik ama benn joinlendiğimde durmadan hata alıp başka serverlara atılıyor Hatalar hep farklı veHep tek benim olduğum serverlara atılıyorum nasıl çözebilirim
  14. D

Sistemim için hangi kasa daha iyi olur.

Bu iki kasadan hangisi iyi olur Sistem Amd Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci Asus Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 12GB GDDR7 192Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı Patriot Viper Venom 32GB...
  15. D

Gainward RTX 5060 TI 16 GB-Gainward RTX 5070 12 GB hangisi daha iyidir?

Öncelikle günaydın kendime yeni bir kasa almak istiyorum ve aklımda iki tane kasa var hangisini alsam daha performans verir.Daha çok Oynadığım oyunlar (Fivem-Rust-Farming 22- asetto corsa- Ets- Steam pubg)...
  16. D

40.000 Tl bandında hazır sistem öneri.

Öncelikle herkese günaydın 40k bandında hazır sistem arıyorum ve çok bir bilgim yok yardımcı olur musunuz. Aklımda bu iki kasa var sizce iyi mi? https://www.incehesap.com/orion-nexus-tavsiye-sistem-fiyati-81080/?hsu=2270783,2270786,2270789,2270792,2270795,2270801,2270804...
Geri