Arama sonuçları: *

• Users: Mertkaya04
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

BÜTÇE 8-10K MONİTÖR ÖNERİSİ LÜTFEN

Merhabalar yeni bir sistem kurdum ancak tek eksiğim monitör. İşlemci AMD RYZEN 7800X3D Ekran kartı RED DEVIL RADEON RX9070XT Uygun Monitör önerebilir misiniz? Hikayeli oyun oynamayacağım yüksek fps almam yeterli olacak rekabetçi oyunda mmporg oyunu.
  2. M

Hangi Sistemi seçmeliyim? 3 Sistem

Herkese merhaba hayırlı akşamlar yaklaşık bir iki haftadır araştırma yapıyorum bi kasa toplamayı düşünüyorum sadece oyun için genelde fps oyunu için araştırmalarım sonucu şöyle 3 kasa oluşturdum. Sizce en iyi verimi hangi sistemde alırım? Şu sistemi seçip şunları değiştirebilirsin diye de...
  3. M

Monitör ve ek tavsiyeleriniz var mıdır?

Merhabalar. Forumdan arkadaşlarla istişare yapıp şöyle bi sistem toplamaya karar verdim. Peki bu sisteme ek tavsiyesi olan var mıdır? Bir de monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Fps oyunlar için topluyorum kasayı ona göre de monitör önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler Monitör Bütçem:7-10 Bin...
  4. M

Çözüldü✓ Amd 7 7800x3d işlemcili Sistem Tavsiyesi Bütçe 70K

Merhabalar arkadaşlar 2.el sistem alacaktım bütçem kısıtlı olduğu için forumdaki arkadaşlar alma deyince bi tereddüt ettim ve sıfır almak istiyorum. Bütçem Monitör dahil 70K 75K'da zorlayabilirim bana amd 7 7800x3d işlemcili bi sistem önerebilir misiniz. İyi güzel fps alabileceğim bi sistem bana...
  5. M

Çözüldü✓ 2.El Hangi Sistemi Almalıyım?

Merhabalar herkese. 2. El sarı sayfadan bulduğum bir kaç sistem var ama çok anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Sizce hangi sistemi almalıyım? 1.Sistem İşlemci : amd ryzen 7 7800 3xd ekran kartı: asus 4060ti anakart:msi x670E gamming plus wifi ram: 64 gb xpg lancer ddr5 6400 mhz msi mag...
  6. M

Çözüldü✓ HAZIR KASA ÖNERİSİ BÜTÇE 70K

Herkese merhaba. FPS oyunu için kasa toplamaya karar verdim araştırdım sizlere de sordum daha önce forumdan şöyle bir sistem çıkardım ancak bütçemi biraz zorluyor nelerden kısıp düşürebiliriz ya da değiştirebiliriz? Bu sistem sanırım 80K-83K bantlarına çıkıyor 70K'lara düşebilirsek çok daha...
Geri