Arama sonuçları: *

• Users: Ogzyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ogzyy

Kuzenim içinTahmini boy önerisi

Merhaba kuzenimin yaşı 16 şuanki boyu 1.78 postür düzeltsem 1.80im diyor Baba boyu: 1.78 Anne Boyu: 1.70 Tahmini boyu ne olur sizce ona sorduğum zaman 1.88 olmak istiyorum diyor
  2. Ogzyy

Bu sistem fc 26 oynatır mı

merhaba şuanlık bazı masraflardan dolayı yeni pcye geçemedim de sistem özelliklerim bunlar oynatır mı?fc 26 Rx570 4gb Ryzen 5 5500 Corsair 1x16ram
  3. Ogzyy

Şu tip veya şu saç modeli nasıl yapılır

kafamı ütüleyen ve beni aşırı sinir eden bir durum var bu saçı (tamamen soldaki gibi değil de)o sağdaki birkaç tel var aşağıya inen onu nasık yapacağım indirdiğimde ya kalın tek iniyor yada çok ince küçük tel çıkıyor kat kat kestir diyenler oldu nasıl yapacağım bilemiyorum
  4. Ogzyy

Faceit Tpm attestation is not ready Sorunu

5. Ogzyy

Whatsappta “ Nesne Yüklenemedi “ hatası

peder whatsappta pdf indiricekken adobe yerine yanlışlıkla google seçmiş galiba tıklayınca açılmıyor önce konu başındaki uyarıyo verip sonra Bu nesneyle ilgili bir sorun var diyor
  6. Ogzyy

Kızı çok kötü bir şekilde kırdım nasıl düzeltirim

Öncelikle iyi geceler herkese sevgili olarak olamamaştım .kızla en yakın arkadaşıyla aldaltılma yaşamış 1 sene önce kimseye güvenmiyormuş bu yüzden reddetmişti beni tabii artık ben yazmadığım sürece yazmamaya başlamıştı bir şey yazsam kısa kısa yazıyor soğuk yapıyordu “neden böyle yapıyorsun...
  7. Ogzyy

Yardım Fortnite oyun aniden donuyor

Rx570 Ryzen5 5500 Var hocalarım oyun aniden donuyor drop gibi ama değil gibide wifi simgesi çıkıp üstünce kırmızı çarpı öıkıyor fps 0 a falan düşüyor fakat ben 6 aydan beri açmıyorum bilgisayarı yeni açınca bir kasma oluyor herşeyde
  8. Ogzyy

Youtube automation icin yapay zeka ve niche onerisi

Selam nasil yapilacagini bilmiyorum bilgisi olab varsa soyleyebilir mi ?
  9. Ogzyy

16 yaş için gelecek ve iş vs vs tavsiyeler

Merhaba klasik işte oku cart curt muhabbetlerden sıkıldım boş boş gezmiyorum para kazanmak istiyorum sert eleştirilerede açığım örnek olarak reselling trading dropshipping gibi tavsiyeleriniz varmı Veya ne yapsam daha iyi olabilirim öneriniz varsa bu saçma zinciri kırmak istiyorum
  10. Ogzyy

Yardım Rematch drop ve donma problemi

Merhaba rematch oynarken genelde spotifydan sarki dinlerim spotify acikken drop yiyorum ani donma da oluyor bu neden olur acaba
  11. Ogzyy

Dropshipping yapmak icin gerekli belgeler ve maliyet

Merhaba Dropshipping icin sahis sirketi vs lazim bana bu isin toplam maaliyetini cikarirmisiniz aylik da olabilir
Geri