Arama sonuçları: *

• Users: EmRyzz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EmRyzz

2500TL kablosuz mouse önerisi

Max bütçem 2500 civarında. Kablosuz cs2 gibi oyunlarda hızlıca hareket ettirebilecegim mouse arıyorum.
  2. EmRyzz

MSI VENTUS XS OC RTX 3060 12GB Furmark değerleri

Bugün ikinci elden üç fanlı bir RTX 3060 12GB ekran kartı aldım. 0XMSAA ve 8XMSAA seçenekleriyle test yaptım. Sizce değerler normal mi?
  3. EmRyzz

Samsung için bildiğiniz güvenilir parça değişim yeri var mı?

Elimde 2022den beri kullandığım M33 telefonum var. Telefonumun bataryasını ve şarj soketini değiştirmek istiyorum. Teknik servis biraz pahalı fiyat çıkarıyor. Acaba sizlerin bildiği güvenilir orijinal parça kullanan bir yer varmı?
  4. EmRyzz

Bilgisayarımda ses azaldı

Arkadaşlar dün nvidia app üzerinden son güncellemeyi yaptım sıkıntı yoktu fakat bugün kulaklık seslerinde ciddi azalma var. DDU ile driverları silip yeniden kurdum fakat düzelmedi. Ne yapabilirim
  5. EmRyzz

FACEIT your account has no supported games connected hatası alıyorum.

2500 saatim seçkinim ve faceit 7 level olmama rağmen faceit ac bu hatayı veriyor. Çözümü olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  6. EmRyzz

FXSound arka planda açıkken cs2 oynarsam vac ban yer miyim

Arkadaşlar nedenini çözemediğim bir şekilde Razer Blackshark v2x kulaklığımda mikrofonu kullanamamaya başladığım için realtek driverini kaldırıp asusun kendi sitesinden ilgili driveri kurdum fakat ses seviyesi düşüktü bu yüzden fxsound u indirdim. Bu uygulama arkada açıkken cs2 oynarsam vac yeme...
  7. EmRyzz

1500-2000tl kulak ici kulaklık önerisi

Şuan kullandığım anker r100 sorun çıkarmaya başladı 1500-2000tl bandında kulak içi slikonlu kulaklik onerisi olan varmi
  8. EmRyzz

Çözüldü✓ İki asus monitör arasindaki fark nedir?

Internette aradığım bu iki monitörü satın almak için ilgili sitelere girdiğimde ikisininde pek farkı olmadığını görüyorum sizce de tek farkları ayakları mi bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  9. EmRyzz

4000TL bandinda monitör önerisi

Arkadaşlar selam 3.5 yıldır kullandığım monitörümün ekranı maalesef kırıldı. Sizden ricam f/p olabilecek 4000tl bandinda 144hz veya 165hz monitör önermeniz. Simiden teşekkür ederim
  10. EmRyzz

Memtest86 Testinde PC Kapandı

Arkadaşlar biraz önce ramlerimi memtest86 ile test ederken 1 saat olunca sistem kendiliğinden kapandi ve pc acilmamaya başladı. Daha sonra biraz bekledim pc acildi fakat bitlocker hatası aldım. Ve bios menüsüne girdiğimde işlemci sıcaklığı anormal derecelerde seyretti ve pc kapandi ne yapacağımı...
  11. EmRyzz

Yeni pc kasası fanları için çoğaltıcı lazım

Arkadaşlar internetten aldığım game master marka kasadaki 4 fanın girişi de böyle. Haliyle şuan sistemde fanlar çalışmıyor. İleride 2 fan daha almayı düşünüyorum mümkünse iki adet üçlü çoğaltıcı önerir misiniz. 1721410442 Upppp
  12. EmRyzz

Pc açıldıktan 2dk sonra kapanıyor

Arkadaşlar sistemin power tuşuna basınca açılıyor fakat 1-2 dk sonra kendi kendine kapaniyor. Pc Nisan ayından beri elimde ve 4-5 gün oncesine kadar hiçbir sıkıntısı yoktu. 4 gün önce 30dkda bir kendini kapattı bugün ise 2dkda kapandı sizce ne yapmaliyim
  13. EmRyzz

Steam hesabıma benden habersiz erişim sağlandı ne yapabilirim

Arkadaşlar biraz önce steam hesabıma benden habersiz giriş yapıldığını ve profil fotomun kaldırıldığını öne çıkarılan vitrinlerin ve açıklamaların silindiğini farkettim. Fakat hesabın maili şifresi veya guardı değişmemişti. Üstelik cs2de bulunan 300 dolarlık skinlere de dokunulmamıştı. Sizce bu...
  14. EmRyzz

2500tl bütçe ile anakart

Arkadaşlar elimdeki A320M-H anakartı yükseltmek istiyorum. Bütçem max 2500tl siz hangi anakartı önerirsiniz ben MSI B450M-A pro max 2 ile AsRock B550M-HDV arasında kaldım
  15. EmRyzz

1500TL bütçe ile kulaklik önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır kullandığım Anker R100 bozuldu. Tavsiye edebileceğiniz kulak içi slikonlu kulaklık var mı bütçeyi 100-200tl kadar aşabilirim şimdiden teşekkürler.
  16. EmRyzz

250-256GB M2 SSD önerisi

Arkadaşlar bilgisayarıma ikinci bir ssd almak istiyorum elimde bulunan SanDisk 240gb sata ssdnin yanına yeni bir m2 ssd alacağım anakartim Gigabyte A320M-H butcem max 500tl
  17. EmRyzz

R5 3600 icin soğutucu önerisi

Arkadaşlar elimdeki R3 3100 ü satıp R5 3600 e geçtim fakat kasam eski ve hava akışı kötü olduğu için yeni işlemci için fan almak istiyorum. Anakartim A320M-H olduğu icin oc yapamıyorum. Lutfen bütçe seviyesine göre tavsiye verin (200tl soğutucu 500tl soğutucu 700tl soğutucu gibi). 1693860139...
  18. EmRyzz

CS2 Güncellemesi yapmama ragmen gelmedi

Arkadaşlar yarım saat önce cs2 davetini kabul ettim ve 26.4gb lık güncellemeyi yaptım fakat oyun hala eski csgo olarak duruyor bunun bir çözümü var mı
  19. EmRyzz

CS:GO ve CS2- MP7 Skin önerisi

Sizce MP7 Avcılık Sporu mu yoksa MP7 Uçurum Hayaleti mi almalıyım ilk seçenek kırmızı kategoride ve güzel ama ikinci skin pembe kategoride ve daha guzel
  20. EmRyzz

5K butce ile sistem upgrade

Arkadaşlar elimde aşağıda belirttiğim sistem var ve ben ekran kartımı islemcimi ve psu mu değiştirmek istiyorum butcem max 5k. Bu yüzden ikinci el esyalara yöneldim tavsiyeleriniz nelerdir. Biostar RX560 4GB gpu R3 3100 cpu Patriot Viper 8x2GB 3200MHz ram Gigabyte A320M-H anakart Platoon 400w...
Geri