Arama sonuçları: *

• Users: Zaka1011ab
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zaka1011ab

Minecraft bedrock launcher var mi

arkadaslar windows 11 kullanicisiyim minecraft bedrock surumunu oynamak istiyorum java surumu gibi ucretsiz oynayabilecegimiz tlauncher benzeri guvenilir ve kurulumu kolay uygulama var mi windows 11 kullanicisiyim simdiden tesekkurler
  2. Zaka1011ab

Klavye sarji gozukmuyor

arkadaslar yeni olarak akko 5075b plus dracula castle aldim ve sarjini uygulamasindan 3 kademeli olarak gorebiliyorum ve normalde sarjinin azaldigini sadece yanan isiktan gorebiliyorum sarji biraz daha net gorsem biraz daha iyi olur dongle ile baglandigim icin bluetooth dan gozukmuyor uygulama...
  3. Zaka1011ab

Çözüldü✓ Akko 5075b plus dracula castle keycap önerisi

arkadaşlar akko 5075b plus dracula castle modelini aldım klavyeden memnunum fakat kendi keycapleri ışık geçirmiyor ve akşam tuşları görmekte zorluk çekebiliyorum bana ışığı geçiren keycap önerebilir misiniz??? pudding olmasına gerek yok harfler ışığı geçirse yeter şimdiden herkese teşekkürler...
  4. Zaka1011ab

Yeni internet önerisi

arkadaşlar yeni internet sağlayıcısına ihtiyacım var ve bunu babama ikna etmem gerekiyor. öncelikle yan komşu ile ortağız ve bu sebeple internet çok yavaş. internet türk telekom. en basit 200mb lik bir indirmenin bile süresi neredeyse 1 saati buluyor. bize f/p olarak başarılı yani fiyatına göre...
  5. Zaka1011ab

Çözüldü✓ Hp victus ram bilgileri

arkadaşlar yeni laptop aldım rami 16gb(16x1) hp victus 15 fb3001nt rami yakın bir zamanda arttırmak istiyorum. laptobun içindeki rami illa açıp ta mı öğrenmem gerekiyor yoksa bir yerde markası cl değeri bir yerde var mı?????? varsa bulursanız sevinirim çünkü kendim araştırdığımda sadece 5600mhz...
  6. Zaka1011ab

Uzun ömürlü oyuncu kulaklığı önerisi

arkadaşlar uzun ömürlü oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Fiyatı olabildiğince ucuz kablosu oyuncu kulaklığı ve fiyatı 7000k yı geçmeyen bir kulaklık istiyorum. Çünkü yedi bin tl den fazla ödeyemem
  7. Zaka1011ab

Çözüldü✓ Hyperx haste 2 core vs wxe r1

arkadaşlar kablosuz yeni bir mouse almak istiyorum. Bir önceki açtığım konuda mouse olarak hyperx pulsefire haste 2 core ve wxe r1 geldi ve iki arkadaş arasında bayağı bir kargaşa çıktı bu sebeple sizlere sormak istedim bu ikiliden hangisi alınır veya daha uygun ve daha iyi kablosuz veya...
  8. Zaka1011ab

1000tl ve altı kablosuz mouse

Arkadaşlar yeni mouse almak istiyorum. Şuanda hp m160 kullanıyorum ama artık bağlantı yerlerinden kablosu kırılmaya başladı. 1000tl altında alınabilecek mouse öneriniz var mı veya kablolu olup kablosu kaliteli olan var mı çünkü m160 da yaşadığım sorunu başka mouse da yaşamak istemiyorum. Aslında...
  9. Zaka1011ab

Cream yellow pro switch vs akko dracula castle switch

arkadaşlar yeni kla vye almak istiyorum. Yaptığım araştırmalar ve açtığım forumlardan son karar olarak akko 5075b plus modelini almaya karar verdim ama gming gen de 3k ya akko 5075b plus dracula castle v3 cream yellow pro switch var ve 3300tl ye akko 5075b plus dracula castle akko dracula castle...
  10. Zaka1011ab

Çözüldü✓ Attack shark x85pro vs ajazz ak820 max vs rk r65

arkadaşlar 1-2 hafta içinde yeni bir klavye alacağım. Normalde attack shark x85pro klavyeyi alacaktım fakat gözüme royal kludge r65 ve ajazz ak820 max takıldı. Üç klavye de birbirine benzer. Ben kaliteli, uzun ömürlü, rgb li, kablosuz ve ok tuşları olan bir klavye arıyorum. Aklıma koyduğum bu üç...
  11. Zaka1011ab

Rk r65 vs attack shark x85pro

arkadaşlar ok tuşları olan boyutu küçük-orta arasında olan yeni bir klavye almayı planlıyorum. Normalde attack shark x85pro yu almayı planlıyordum ama royal kludge r65 i görünce kafam karışmaya başladı. Sizce hangisi daha mantıklı veya ikisinden de iyi bir öneriniz var mı? Yorumlarda bekliyorum
  12. Zaka1011ab

Arabanın teybi dereceyi fazla gösteriyor

Akadaşlar yeni renault megane 2018 1.5 tdci dizel aldık. Araba touch paket ve bundan dolayı dokunmatik olmayan ekran olduğu için arabanın ekranı bizden önce değiştirilmiş. Arabada tesla ekran var. Markasını ne olduğunu bilmiyorum. Dereceyi yaklaşık 22-25 derece civarlarında fazla gösteriyor...
  13. Zaka1011ab

Excaliburlar neden alınmaz?

Arkadaşlar size kuzenimdeki casper excalibur g870 hakkındaki düşüncelerimi anlatacağım. Öncelikle klavye ışıkları bozulmuş açmaya çalışınca pc uykuya fln giriyor ve kuzenim 3050 li intel işlemcili laptopu sadece 1-2 yıldır kullanıyor. Laptop şarjı azalmaya başlayınca kendi kendine kapanıyor...
  14. Zaka1011ab

Çözüldü✓ Apex 3 vs Neon 3098 Rgb

Sizce hangi klavye daha mantıklı? Steelseries Apex 3 tkl mi yoksa Akko 3098 Neon Rgb mi? Yorumlarınızı bekliyorum ve ikisinden birini almayı düşünüyorum
Geri