Arama sonuçları: *

1. oyunbilgisi

Google drivere oyun setubu yüklenir mi

google drivere oyun setubu yüklenir mi internetten direk google driveri secip icine atmayı istiyorum
  2. oyunbilgisi

RX 580 Oyunlarda fandan çok ses çıkarıyor nasıl çözümü ?

Arkadaşlar msi Rx 580 8 GB Gaming modeli last of ust part 2 de fanının hepsinimi döndürüyor anlamadım çok ses cıkarıyor bunu nasıl cözeriz
  3. oyunbilgisi

10 Metre ledi kac amper adaptör çalıştırır ?

arkadaşlar 10 metre ledi kaç amper adaptör calıştırır ısınmadan calıştırabilicek bir şey lazım
  4. oyunbilgisi

Çözüldü✓ Sisteme Bunu Yapsam Zarar verir mi ?

arkadaşlar sisteme bunu yapsam zararı olurmu yoksa fps daha çok mu verir işlemcinin hepsini kullanması ?
  5. oyunbilgisi

Çözüldü✓ Bu sistem Last of Ust part 2 oynatır mı ?

arkadaşlar bu sistem last of ust part 2 oynatırmı akıcı şekilde Ekran kartı ısınırsa çok ekran kartına bişey olurmu ? Ryzen 5 5600 Rampage helios c1 120mm sıvı soğutma msi rx 580 8 gb GamingX 2x8 16 GB Gskill Trizent rgb 3200 MHZ 500GB M2 SSD WD 600W MSİ 80+ PLUS PSU MESH KASA
  6. oyunbilgisi

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar kargomu kargoya bi türlü vermiyor ?

arkadaşlar vatan bilgisayar sitesinden sıvı soğutma aldım bi türlü kargoya vermiyorlar 4 gün oldu napmam lazım.
  7. oyunbilgisi

MSI Radeon rx590 vs MSİ Rx 580 Gamingx hangisi daha iyi ?

arkadaşlar şu anda Msi Rx 580 Gamingx 8gb kullanıyorum bu karttan Rx 590 armor oc 8gb versiyonuna gecilirmi ?
  8. oyunbilgisi

Ddr4 ramin fiyatı uygun mu?

arkadaşlar ddr4 ram aldım gskill trizent rgb 2x8 16 gb 1000tl aldım sizce fiyat nasıl ben anlamam fiyatından araştırdım 3k-4 k fiyat cekmişler
  9. oyunbilgisi

Bu sistemle windows 11 geçilir mi ?

Arkadaşlar bu sistemle windows 11 pro gecilir mi performans alır mıyım oyunlarda fln ram kullanımı artarmı işlemci kullanımı şu anda windows 10 pro kullanıyorum Ryzen 5 5600 Gigabyte A520 M K V 2 Gskill Trizent Rgb 2x8 16 GB Msi Rx 580 8GB GamingX 500GB WD M2 SSD 600W MSİ PSU 80+PLUS
  10. oyunbilgisi

Işıksız m2 soğutucu önerisi ?

ışıksız m2 soğutucusu arıyorum birde sessiz calışan rgb fan arkadaşlar
  11. oyunbilgisi

Vatan bilgisayar sitesinden alışveriş yapan oldumu?

Vatan bilgisayar sitesinden alışveriş yapan oldumu kargo süreci nasıl işliyor ?
  12. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

arkadaşlar Ryzen 5 5600 icin sıvı soğutma arıyorum ışıkları sabit yanan 240mm olur bütcem 2300 tl anakartımda rgb ve argb girişi yoktur
  13. oyunbilgisi

Sıvı soğutmanın argb kablosunu takmazsak calışır mı?

arkadaşlar MSI MAG CoreLiquid 240R V2 bu sıvı soğutmanın argb girişini anakarta takmazsak calışırmı renkleri ledleri benim anakartımta takıcak yer yok
  14. oyunbilgisi

Akvaryum kasa Vs mesh kasa

Arkdaşlar akvaryum kasam var birde mesh kasam var hangisini tavsiye ediyim sizce görüntü olarak akvaryum iyi ama mesh de önden hava alıyor?
  15. oyunbilgisi

Hangi Ramı Almalıyım ?

arkadaşlar ram alıcamda hangisini seçmeliyim 2 sinden 1 tanesini alıcam hangisi daha iyi ? https://www.jumbum.com.tr/CMW16GX4M2A2666C16?srsltid=AfmBOorWxdJwR0HDEt7_F4oNBDk_Hra4vF6IdZUQf34qACJkAi2vpGpIeKk...
  16. oyunbilgisi

Harddisk Fiyatı normal mi?

arkdaşlar 1TB Harddisk Alıcam sağlık performans 100/100 fiyat 350 normal midir ?
  17. oyunbilgisi

Sistemim ne kadar eder ?

arkadaşlar bu sistemim ne kadar eder satsam ? Ryzen 5 5600 -Garantili 16 Gb 2x8 xpg Ram-Garantil 500GB M2 SSD-Garantili Gigabyte A520 M-K Anakart- Garantili Msi Rx 580 8 Gb GamingX Kutulu Akvaryum kasa 10x Rgb fan Msi 600W 80+PLus psu- Garantili
  18. oyunbilgisi

Hdmi kablosu 240 hz verir mi ?

arkadaşlar hdmi 240 hz verirmi monitörüm 240 hz
  19. oyunbilgisi

Monitör Hdmi acılıyor ama dpi acılmıyor ?

Monitör Dpı acılmıyor no signal diyor ama hdmi takınca tekde görüyor sorun nedir ekran kartının cıkışları sağlam
  20. oyunbilgisi

Rx 580 Isı değerleri normal mi?

Msi RX 580 8GB GamingX Boşta 56 derece fullmark 74 fps -ısısı 80 normal mi arkadaşlar ?
Geri