Arama sonuçları: *

• Users: İts'V
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İts'V

Red switch klavye önerisi

Merhabalar membran klavyem vardı üzerine su döktüm bozuldu %80 red switch klavye arıyorum çok bütçem yok acil ihtiyacım var max 1250
  2. İts'V

Feign oyunu için oyuncu arıyorum (steam)

Merhabalar Feign oyunu için ekip arıyoruz 2 kişiyiz yaşlarımız 16 steam ısmınızı bırakmanız yeterlı teşekkürler
  3. İts'V

Acil kulaklık önerisi

İyi geceler, Herkese selam, 1300–1400 TL bütçem var ve iyi bir oyun kulaklığı arıyorum. Hem oyunlarda net ses, hem de konforlu kullanım önemli. Mikrofon kalitesi de tercihim. Bu fiyat aralığında en iyi seçenekler hangileri sizce? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler
  4. İts'V

Spider man Miles-Morales save dosyası

Beyler selam konuya direkt gireyım başlıktakı spider man oyunu ıçiin %14 ve ya %18 save dosyası bulmam lazım mümkünmüdür ?
  5. İts'V

Valorant updateden sonra açılma sorunu

beyler ue5 e gectıkten sonra valoran bazenajan secımınden sorna cılmıyor sıstem amd ryzern 5 5600 amd radeon 7700 xt 32 gb ram lufen cozum onerın sıl yukle yaptım duzelmedı drıverlar guncel
  6. İts'V

Gamepass oyun önerisi

selamlar dostlar, Game Pass’te şöyle kafa dağıtmalık, eğlenceli oyunlar arıyorum. Ciddi hikâyeli şeylerden ziyade, açıp biraz takılayım, eğleneyim kafasında oyunlar peşindeyim. Son zamanlarda oynadıklarım: Gang Beasts PowerWash Simulator Vampire Survivors Böyle "oturayım da bir bakayım"...
  7. İts'V

SSD De kaç gb boş alan kalması lazım?

Beyler selam 512 gb ssdm var sıstemınn nefes alması için kac gb boş alan kalması idealdir ?
  8. İts'V

Rematch ve pc gamepass duo, trıo arıyorum

selam dostlar gamepass aldım 1 aylık rematch ve baska oyunlar oyanmak ısteyeler yazabılır sıstemım ortalam ama param yok (kotuyum rematchde rank sılver 2 ) platform pc yas 15 ve mıc yok maglesef ve evet delırdım forumlara yazıyorum artık
  9. İts'V

Monıtorde kırık var ılerler mı ?

beyler monıtoru yenı aldım nasıl olduysa boyle bır kırık gordum sızce bu ılerlermı ? dıkkatlı bakarsanız goruursunuz kırıgı
  10. İts'V

Windows 10 Mu 11mi kullanmak daha mantıklı?

Selam sıstemımde bır sıkıntı olmustu wındows 1 kullanıyordum formtla 10 a gectım sıstemım :Amd radeon 7700 xt amd ryzen 5 5600 32 ram 512 ssd sızce wındows 10 pro mu alayım yoksa wındows 11 mı geceyım tekrardan 10 oyunlara daha optımıze dıyorlar sizin fıkrınız ne wındows 10 home kullanıyorum
  11. İts'V

Ethernet ile ilgilidir acil yardım

beyler selam amd radeon 7700 xtt sürücümu güncellicektim sildim sonra bir baktım internet gitti bende sandım sürücüden dolayı chat gpt ye sordum dediki aygıt yöneticisinden ağ bagfastiricilari kismindan realthek Pcle Gbe family controller sil yükle yap sildim ama geri yükleyemiyorum windows 11...
  12. İts'V

Lolde custom skin kullanmak

beyler selam eevet bu konu hakkında 100 tane forum var fakat benım sorularım cevaplanmadı "custom skın kullansam banyermıyım" ?
  13. İts'V

Steam Pubg Donanım tavsiyesi

Steam üzerinden PUBG oynarken FPS düşüşleri yaşıyorum. Hangi donanım bileşenlerini değiştirirsem FPS değerim artar? Aklımda 8 GB daha RAM eklemek var. Sizce bu yeterli olur mu? Sistem bileşenlerim: Ekran Kartı: Asus GTX 1050 Ti 4 GB İşlemci: Intel i5-7400 3.50 GHz Anakart...
  14. İts'V

Anakart ayağı yok acil yardım

beyler ben şimdi thermal right assasins pearlees 120 se kuke tipi soğutucu aldım fakat anakartimda ayak yok ne yapacağım lütfen yardım su kırmızı şeyleri takamıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  15. İts'V

Vr oyunlarını pc de oynama

Beyler selam har bullet çok oynamak istiyorum ama mağlesef vr'ım yok vr olmadan oynamamın bır yolu varmı steamde sadece vr yazıyor çünkü bilgili bir arkdaş yardım edebilirmi?
  16. İts'V

Pc aniden kapattim sorun olur mu?

beyler bizim üçlü biraz oynak bende PC'nin güç kablosunu oraya takıyorum bugün 5-6 kere ayağım çarptı aniden PC kapandı bir zararı olur mu? bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim .
  17. İts'V

Watt değeri için yardım

beyler amd radeon 7700 xt amd ryzen 5 5600 2 DDR 4 ram 1 tane m2 ssd 4 tane kasa fanı 120 mm için 600 w +80 psu sipariş ettim sorun çıkarımi bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
  18. İts'V

Hazır sistem eleştirisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/386080/blade-7700xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ beyler bu sistem nasıl
  19. İts'V

32 K bütçeye sistem eleştirisi/ önerisi

ekranda gördüğünüz sisteme 32 k vermeyi düşünüyorum sizce nasıl? sistemi özet geçmek gerekirse .# 32 gb ram .# 4060 .#1 tb ram
  20. İts'V

Gamemar.com güvenilir mi

Merhabalar arkadaşlar Gamemar.com sitesi üzerinden 4060 almayı düşünüyorum diğer yerlerden 2 bin tl civarı ucuz beni çok cezbediyor ama biraz kararsızım güvenirliğinden ütfen daha önce buradan alışveriş yapan biri varsa yardımcı olabilir mi? ürün linki ==...
Geri