Arama sonuçları: *

• Users: Pandew
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Çok İlginç BIOS'a girememe sorunu / BIOS Blackscreen

Merhaba arkadaşlar; Çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım MSI B550 A Pro anakart aldım. Bilgisayar boota başladığı zaman BOOT Uefi ekranı göremiyorum fastboot ta geçer gibi direk windows açılıyor.. Delete bassam bile BIOS arkada açılıyor lakin görüntü yok. Yalnız çok ilginç bir şekilde dandik...
  2. P

Öneri Server için SATA HDD önerisi ?

Merhabalar; Ofiste kullandığım Dell Poweredge r730 sunucuya depolama için SATA 2 tblik bir HDD almam gerekiyor. Sunucuda kullanacağım için sunucu HDD kaliteli sunucular için olması gerekiyor. Biraz araştırdım lakin HDD önerisi hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Daha önce sunucu kurmuş, kullanıyor...
  3. P

Çok Garip Bir Sorun: PC'deki Tüm Şifreler, Senkronizasyonlar Siliniyor!

Merhaba; Çok garip bir sorunla karşı karşıyayım çok araştırdım lakin bir çözüm bulamadım belki başına gelmiş veya yardımcı olabilen çıkar. Sorun şöyle ; Windows 10 Pro yüklü ve pc her yeniden başladığında pc'de kayıtlı şifreler siliniyor şifre hafızasında tutmuyor. WEB senkronisazysonlarından...
  4. P

AMD Redeon Software Driver Yüksek CPU Kullanımı Sorunu

Merhabalar ,tam bir baş belası sorunla karşı karşıyayım. Düne kadar bir şey yoktu lakin bugun ss'te de görüldüğü üzere Amd Redeon Sowftware Kontrol Paneli bir oyunu açıp çıktığım vakit en az %25-30 'larda kullanım yapıyor düz masaüstünde işlem yapılmadan. Ne olursa olsun kullanımı düşmüyor...
  5. P

i5-3470 (OC 3.90GHZ) 'ye Max 1200 TL' lik GPU önerisi?

Merhabalar, konu başlığında belirttiğim gibi i5 3470 oc 3.90 GHZ işlemcime max 1200 tlik Ekran kartı bakıyorum. Bu fiyatlarda araştırmama göre en iyi performans veren ; 1) GTX 980 2) RX 580 Bu Ekran kartlarina bakıyorum. Sizce bu fiyata bu ekran kartlarina değer mi? Üstüne çıkacak imkanım yok...
  6. P

Yardım xfx radeon hd 7950 için bu psu yeter mi?

Merhabalar , öncelikle sistemim psu'su resimde görüldüğü gibi. Bir tanıdıktan xfx Radeon hd 7950 3GB 386 bit Black Edition ekran kartı denk getirdiğim için şuanlık bu psu ile kullanmak istiyorum psu değiştirmeden mümkün müdür acaba ? Bu psu yeterli midir ? Şimdiden teşekkürler. İşlemci: i5-3470...
Geri