Arama sonuçları: *

• Users: Eminpro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Telefon önerir misiniz? 7-10k

merhaba belirtilen bütçede 1 telefon önerebilir misiniz? kamerası iyi olsun ve fazla kasma donma yapmasın oyun deil sadece sosyal medyaya girilecek kamerası falan kulanılacak
  2. E

6900 xt + ryzen 5 5600 x nasıl olur

Selamlar kendi araştırmalarım sonucu güzel bir sistem buldum 35 bin liraya ryzen 5 5600 x ve 6900 xt ile yayın falan yapmayı düşünüyorum ama monitörüm 1080p olduğu için darboğaz korkusu var gitsem obsten yükü ekran kartına verip işlemci yi işlemci kulanan oyunlarda kulansam zaten sonra hem...
  3. E

Güzel fps oyunlarını uygun mouse önerisi

4k bütçem var fps oyunlarına uygun masue önerin el boyum orta-küçük
  4. E

Fps oyunları için klavye önerisi

4k bütçe klavye önerin
  5. E

Psu önerisi 3 k üstüne çıkmasın

kasa olarak https://www.incehesap.com/james-donkey-stark-s800-4xargb-temperli-cam-atx-beyaz-gaming-kasa-fiyati-77209/ alacağım 5060 ti ve AMD Ryzen 7 5700X yı beseleyecek uygun fiyatlı güvenilir psu önerir misiniz?
  6. E

Sıvı soğutma önerir misiniz?

Beyaz sıvı soğutucu önerisi istiyorum işlemci AMD Ryzen 7 5700X 40k lık sistem topluyorum bu yüzden ucuz ama popüler fp bir soğutma önerirseniz sevinirim:)
  7. E

Bilgisayardan anlayanlar buraya bakabilirmi

amd işlemcili ekran kartı ya nvidia yada amd olacak hazır sistem atarmısınız darboğaz olmasın(tek tek toplamayacağım itopyadan incehesaptan falan atın)
Geri