Arama sonuçları: *

• Users: Hakan_4224
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

MSI shadow 2x rtx 5070 undervolt yapan var mı?

Herkese merhaba msi shadow 2x rtx 5070 ekran kartım var stok olarak çok ısınıyordu undervolt yapayım dedim voltajı 900mv a sabitleyip 1000mhz bellek verdim sıcaklık değerleri 79-80 den 60-65 e düştü ancak fps de bazı oyunlarda %20 %25 düştü. Bu karta undervolt yapan var mı nasıl bir ayar...
  2. H

Çözüldü✓ Kendi sistemimi toplayacağım nereden başlamalıyım?

Herkese iyi günler bu hafta sonu nasip olursa kendi sistemimi toplayacağım bayağı araştırma yaptım ancak buradada sormak istiyorum ilk nereden başlamam lazım? Sistem şu şekilde Amd ryzen 7 7700X Asus prime b650m-k Msi shadow 2x rtx 5070 Kingston 1tb M2 SSD 32gb(16*2) Ram Deepcool Le520 240mm...
  3. H

Çözüldü✓ MSI mag forge m100r kasa bağlantısı

Herkese iyi günler. Yakın zamanda bir bilgisayar toplamayı planlıyorum ancak kafama takılan bir konu var. Kasanın ARGB aydınlatmaları için üzerinde bir hub bulunduğunu öğrendim fakat fanlar için böyle bir bilgi bulamadım. Anakartım Asus B650M-K olacak ve üzerinde 2 adet CHA_FAN girişi var. Merak...
  4. H

Çözüldü✓ Asus prime b650m k anakart ile MSI mag forge m100r kasa uyumluluğu

Herkese iyi günler. Yakın zamanda RTX 5070 ve Ryzen 7 7700X işlemcili bir bilgisayar toplamayı planlıyorum. Anakart olarak ASUS Prime B650M-K modelini düşünüyorum. Ancak kafama takılan bir konu var: Alacağım kasa MSI MAG Forge M100R modeli ve kutusundan 4 adet fan ile geliyor. Ayrıca bir de 240...
  5. H

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 işlemci RX 6700 XT ile uyumlu çalışır mı?

Herkese iyi günler. Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum; ancak bütçem oldukça sınırlı, maksimum 20.000–25.000 TL civarında bir harcama yapabilirim. Elektronik teknisyeniyim ve bu sistemi temel düzeyde 3D modelleme ile kart tasarımı gibi işler için kullanacağım. Halihazırda elimde Gigabyte...
Geri