Arama sonuçları: *

• Users: rapierr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Discorddan ban yedim

Merhaba gecenlerde dcden ban yedim riza dişi yetişkin içerik falan diye bir sebepten kalıcı bir şekilde banlandım. Daha sonra yeni hesap actım ama yeni actıgım hesaplar da ban yemeye basladı cezayı cignemek gibi bir sebepten dolayı. Sizce ne yapabilirim ip ban falan mı atmıstır yoksa hwid falan...
  2. R

40K CİVARI HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ

vatandan olursa ve amd + nvidia olursa iyi olur
  3. R

40000-50000 TL ARASI SISTEM ONERISI

Vatandan olursa iyi olur taksit yapması gerekiyor ayrı ayrı alıp toplayamam taksit yapan yerlerden alabilirim yada tek bir yerden taksitle toplayabilirim
  4. R

Toplama pc 45000 tl yardım

AMD Ryzen 7 5700X3D 3 GHz AM4 96 MB Cache 105 W Box İşlemci G SKILL TRIDENT 16GB X2 3600 MHZ 32 GB RAM Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/4000MB) Rampage Octagon C50 1800RPM 12CM Argb AM5/LGA1700 Uyumlu Hava Soğutmalı Cpu Fan-Siyah Colorful BATTLE-AX B450M-K M.2 V14 AMD AM4...
  5. R

Sizce alınır mı fiyatlar nasıl

wwwwwwwwww
  6. R

3000 dolar civarı sistem önerisi

Selamlar 3000 dolara yakın bir bütçem var kolay olsun diye dolarla dedim ancak bu bütçeye klavye mouse monitör falan da dahil yani sıfıradn toplayacağım o civarda bir fiyata sistem tavsiyeniz var mıdır? ek olarak evkurda şöyle bir sistem buldum ancak alması pek mantıklı gelmedi kazık gibi geldi...
Geri